♦♦♦ DUYURU ♦♦♦

1.1K 32 13
                                    

MERHABA ARKADAŞLAR :) ÖNCELİKLE YENİ BÖLÜM GÖRME HEVESİYLE AÇIP DA DUYURU OLDUĞUNU GÖREN ARKADAŞLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTIYSAM ÖZÜR DİLERİM. YENİ BÖLÜM YAKINDA GELECEK. BU ARADA HİKAYEYE OLAN İLGİNİZ, ÖZELLİKLE DE YORUMLARINIZ BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, İNANIN SİZİN GİBİ OKUYUCULARIM OLMASA YAZMAK İÇİN DE HİÇBİR NEDENİM OLMAZDI. YAZDIKLARIMLA İLGİLİ ÖNERİ VEYA ŞİKAYETİNİZ OLURSA MESAJ ATABİLİRSİNİZ.

"Güneş Gözlüğü"nün yanında başka bir hikaye üzerinde daha çalışıyorum, bildiğiniz üzere. Her ne kadar şu sıralar "Güneş Gözlüğü"ne yoğunlaşmış olsam da yeni hikayem de az çok yerine oturmaya başladı. Ancak yeni hikayemi hemen yayınlamayacağım, Güneş Gözlüğü bittikten sonra yayınlamaya başlayacağım - ki Güneş Gözlüğü'ni erken bitirmeyi planlamıyorum, rahat olabilirsiniz -  ve böylece daha yayınlamaya başlamadan yazmaya başladığım için yeni bölüm için uzun süre bekleme gibi bir derdiniz olmayacak.

Yeni kitap hakkında bir kaç bilgi vereyim dedim:

♦ Kitap her ne kadar aksiyon ve gizem-gerilim ağırlıklı olsa da macera, romantizm ve mizahı da bol bol içerecek. 

♦ Bölümler Güneş Gözlüğü'nün bölümlerinden daha uzun olacak.

♦ Karakterlerimiz yirmili yaşlarında olacak.

♦ Genel olarak baktığımızda kitap polis departmanında çalışan bir ekibin (Tabii ki Rıza Baba ve ekibine benzemeyecek ajskldhs :D) yaşadığı ilginç ve tehlikeli olayları konu alacak.

♦ Karakterlerimiz yerli değil yabancı olacak. (Bu ne böyle "Sessiz Sinema" oynar gibi :D)

♦ Bildiğiniz üzere Güneş Gözlüğü'ne herhangi bir kadro eklemedim, karakterleri sizin hayalinize bıraktım. Bu kitap için bir kadro eklemeyi planlıyorum. Ama sizin fikriniz çok önemli. Karakterleri kendiniz mi hayal etmek istersiniz, yoksa bir kadro ekleyeyim mi?

HİKAYE İLE İLGİLİ DİĞER GELİŞMELER HİKAYE YERİNE OTURDUKÇA SİZİNLE PAYLAŞILACAKTIR. HOŞÇAKALIN, HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN :)

Güneş GözlüğüWhere stories live. Discover now