Loving me

24 2 0
                                    

Dračie srdce zahalené v krvi vášne. Čierne vlasy vejúce na bojisku, nič však nevidieť. Prach pokrýva celú plochu. Nevidím, ale však... cítim... srdcia nám bijú rovnako. Moje zaliate je však vínom, opojená som láskou k nemu. Aréna je obrovská, ale nevzdávam boj, nájdem ho.

Nájdem ho, i keď nechce byť nájdený, zaspievam mu lásku, zahrám mu na city. Je môj a ja som iba jeho, osud nás spojil, ale už nás nerozdelí. 

Viera je posledná vec, ktorá neutiekla. Posúva moje nohy vpred i keď oči neslúžia. Je aj on zaslepený pieskom? Alebo sa mi len vyhýba? Po hodinách hľadania som ho ani len nezazrela.

Zastala som, sadla si a sklopila hlavu. 

Začula som pravidelné búšenie a zacítila ruku na pleci..."

Heather dočítala báseň a zadívala sa na porotu. Dvaja porotcovia sa usmievali, jeden sa na ňu ani nedíval a posledný si niečo zapisoval. Nemala z toho najlepší pocit, no verila svojím schopnostiam... verila, že vie vyjadriť svoje city tak mocne, aby ich pochopili aj ostatní. Aby cítili to, čo cíti ona.

Posledné kolo olympiády... dostala sa takto ďaleko. Musí to vyhrať.

Cítila, že prichádzajú nové zmeny a mala pravdu. Čakalo ju tretie miesto, čakal ju posledný ročník školy. Veľa zmien, dospievanie... a príchod očakávanej osoby.

Zhlboka sa nadýchla a poklonila sa. Sadla si na stoličku a pred porotu sa postavil ďalší žiak. Nepočúvala jeho slová, i keď by si to zaslúžil.

V hlave mala iba Andyho a pozitívnu správu ohlasujúcu jeho blízky príchod.



Hello! Ako sa máte? Oficiálne oznamujem, že začnem vydávať aj druhú časť tohto príbehu s názvom Loving Me. Tento raz bude hlavne zameraný na život Jenny a jej situáciu po "tomto osudnom lete". Samozrejme sa dej bude prelínať aj s príbehom Heather a Andyho, ktorí sa po roku od Andyho odchodu konečne stretnú. 

Hádam sa vám bude páčiť, podľa mňa áno, ja sama sa už neviem dočkať. ;)

Nezabudnite sledovať môj profil, v blízkej dobe vyjde aj spomínaný nový príbeh, tak si ho nezabudnite pridať do svojej knižničky. :3

Majte saa. 

MISERABLE ME (SK) ✔ - prebieha mierna jazyková úpravaWhere stories live. Discover now