~CÜRETKÂR~

50.2K 790 312
                                    

1 mayıs 1 mayıs diye tutturdugum o gün geldi!!!

Bütün arkadaşlarım sonunda kurtulduk diyor, hissediyorum...

Veeee beni wattpad üzerinden takibe alıp kitaplarımızı silah zoruyla arkadaşlarınıza okutmayı unutmayın ❤

Mutlimedyada kapağımız var, buraya da cüretkar için hazırladığım playlisti koyuyorum ❤️

Mutlimedyada kapağımız var, buraya da cüretkar için hazırladığım playlisti koyuyorum ❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İyi okumalar dilerimmm...

🌙

C Ü R E T K Â R

Gözlerime geçirilmiş ve arkadan sıkıca bağlanmış bandana şakaklarımdan zonklama yaratıyordu, damağıma yapışan dilim ve kuruyan dudaklarıma aklımdan ağzıma akan kelimeler dışarı çıkamıyordu.

Bir iddia.

Yakın arkadaşımla girdiğim bir iddiayı kaybetmiş ve sonunda kendimi bir dövmecide gözümü bağlı halde bulmuştum.

Dövmeyi, dövmenin bedenimdeki bulunacağı yeri, rengini... Her şeyi o seçmişti ve dövmeciyle anlaşma yapmışlardı. İçeriye girer girmez gözlerim bağlanacak ve kendimi tamamen karşımdaki o adama bırakacaktım.

Adını bile bilmediğim, Terk'te görmediğim o adama. Tam boynunda köprücük kemiklerinin birleştiği o çukurda bir böcek vardı, sağ kolu da tamamen dövme kaplıydı. Gözlerim bağlanmadan önce görebildiğim birkaç ufak detaydı bunlar.

''Kollarını kaldırman gerekiyor.'' Sesi emir verircesine çıkmıştı.

Gergince dediğini yaptığımda parmaklarını bel kavsimde tişörtümün kumaşının üzerinde hissettim. Göremesem de parmaklarının tişörtümün eteklerini kavradığını biliyordum. Karnıma yapılan bir dövmeyi sevebilir miydim bilmiyorum.

''Koltuğa mı uzanayım?''

''Hayır.''

Eli kaburgalarımın etrafından dolaşarak sırtıma dokundu, buz gibi olan parmak uçları tenime diken gibi batıyordu. Karnım kasıldı şayet gözlerim bu kadar bağlı olmasaydı aramızdaki mesafelerin sıfıra ne kadar yakın olduğunu da görebilirdim.

Burnuma dolan kokusuyla beraber geriye adım atmak istesem de sırtıma baskı yapan parmakları buna engel oldu ve parmakları kopçamın üzerinde dolaştı.

Siktir sütyenimi çıkaracaktı.

''Dur!'' diye karşı çıktım. Ellerim kollarını sardı. ''Ne yapıyorsun?''

''İstenileni?'' dedi huysuz bir tınıyla. ''Arkadaşın istedi, paramı verdi, bende gerekeni yapıyorum.''

''Onu çıkarman gerekiyor mu gerçekten?''

''İstersen arkadaşını arayabilirsin,'' onu oyalamamdan bıkmış gibi bir nefes verdi. ''Ama arkadaşın böyle bir şeyin gerçek olması durumunda dövmenin daha da tehlikeli yerlere taşınabileceğini söyledi.''

Pekala... En azından göğüslerimin uçlarına bant takarlardı değil mi?

Onu kendimden uzak tutmak için sıktığım kollarından ellerimi çektiğimde parmakları saniyeler içerisinde sütyenimin klipsini açmış ve askılarının omzumdan sarkmasını sağlamıştı.

Sütyenim hâlâ etimin üzerinde asılı kalırken beni geriye doğru yürüttü, ayakkabısının ucu ayaklarımın ucuna çarpıyor ve aramızdaki mesafenin ne kadar az olduğunu bana her an hatırlatıyordu.

Avuçları sırtımda, göğüslerimden her an sıyrılmaya hazır siyah sütyenim, bağlı gözlerim ve anın etkisiyle sıcaktan kızaran tenim...

Dışarıda kar yağıyordu, tenim ise bunu inkar edercesine sıcaktı tıpkı bir ateş parçası gibi.

Parmak uçları kollarımın üzerine kayan askıları sütyenle beraber aşağıya çektiğinde karşısında yarı çıplak kalmıştım.

Ellerimi göğüslerimin üzerine kapatma ihtiyacıyla baş başa kalsam bile koltuğun üzerine yasladığım ellerimi bastırarak oturmaya devam ettim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ellerimi göğüslerimin üzerine kapatma ihtiyacıyla baş başa kalsam bile koltuğun üzerine yasladığım ellerimi bastırarak oturmaya devam ettim.

Sırtımdaki eli aşağıya kaydı, tenimden bir elektrik akımı gibi geçen ürpertiyle belimi kavislendirirken o boşta olan elini iki göğsümün ortasında kalan oyuğa bastırarak beni geriye yatırdı.

Saçlarım siyah deri koltuğun üzerinde dağıldı.

Gözlerim bağlı, göğüslerim onun gözleri önüne serili öylece uzanıyordum.

Isırmaktan kan kırmızısını aratmayan dudaklarımı araladım. ''Bant?'' sesim içime kaçmış gibiydi, beni duyduğundan bile şüpheliydim.

''Göğüslerinin üzerini bantlamamı mı istiyorsun?'' açık sözlülüğü karşısında nefeslerim bir an tıkandı. sesi bu durumdan keyif alırcasına çıkıyordu. ''Ne yazık ki bu mümkün değil lakin dilersen... Göğüslerinin üzerini ellerinle kapatabilirsin.''

Dirseğini karnıma koydu ve çalışmaya başlayan makinenin sesiyle iki elimi göğüslerimin üzerine kapattım. Dudaklarım aralandı, elimin altında sertleşen göğüs uçlarımın baskısını hissedebiliyordum.

Karnımı tamamen kaplayan koluyla beraber iğnenin ucunu bana değdirdiği anda bedenimde meydana gelen sızı makinenin defalarca kez etimin altına girip çıkmasıyla yerini uyuşukluğa bıraktı.

''Normal şartlar altında,'' diye konuşmaya başladığında dudaklarımı yaladım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Normal şartlar altında,'' diye konuşmaya başladığında dudaklarımı yaladım. ''Yapmayı tercih etmediğim bir şey yapacağım.''

Aldığım nefesle göğüslerim, göğüslerimle beraber ellerim havalandı. Sertleşen göğüs uçlarım sıcak ellerimin içine yer yapıyormuşçasına batıyordu. Dikkatinin nereye kaydığını tahmin edebiliyordum.

''Çok beyazsın, bedenin kusursuz.'' diye mırıldandı. ''Teninde bırakacağım izlerin ne kadar güzel olacağını düşünebiliyor musun?''

🌙

Eee?

Seriii ilk izlenimi yazın seriii???

Dövmeyi merak edenler??

Bir saniyenin önemini bilin, zamanı çağlara ayırın ve her dönemde devrimler yaratın.
Sizi seviyorum.
-yas ve yük

CÜRETKAR ~ SONSUZU YAŞAMAK | +18Where stories live. Discover now