Shit Happens 23.

155 19 0
                                    

"No… já jsem…"

"Takže to je to, co mi tajíš, ty zatracený idiote?" dojde mi. "To, o čem mluvil Zee? Haha, vy jste oba totálně šáhlí, sakra, no tak jste na kozy i na zadky, no bóže, svět se zboří. Ale hej, mělo mi to dojít, to je fakt -"

"Okay, Anet, klid, jasně, chtěl jsem ti to říct, až bude vhodná doba, neměl jsem-"

"Ale to je fuk," mávnu rukou.

Louis sklapne, což se nestává často.

"Takže… co bude teď?" zeptá se Styles.

"Trojka," řeknu. "Co jiného."

"Teď doprovodíme Anet domů, protože je dost opilá na to, aby jí nevadilo, že jsem jí to neřekl dřív než Zaynovi," stanoví Louis.

"Zas tolik jsem nepila," ohradím se.

"Líbáš se se Stylesem," poznamená. "Jsi na hadry, lásko."

"Ale no ták, nekaž mi to, pojďme šukat…"

"Anet, buď ticho," sykne Louis.

Trochu si šlapu na jazyk, ale to nevadí. Oni mě pochopí. "No taaak, koukni na něj, Louisi, až na ten nos je fakt sexy. Můžu ho ještě aspoň jednou políbit?"

"Ne."

"Proč ne?"

"Protože mě za tohle zítra zabiješ, znám tě, kotě. Půjdeme domů, a když ho budeš chtít líbat střízlivá, bránit ti nebudu," ujišťuje mě Louis. "Ale teď se rozluč a pojď."

"Pápá, doktorande Stylesi…"

"Měj se, Anet. A děkuju za prohlídku mandlí!" zamává mi.

Chichotám se ještě v taxíku. Měla jsem s ním šukat. Taky jsem mu měla vykouřit, když to nabízel. Totálně jsem si měla aspoň šáhnout na tu jeho kládu a -

"Anet!" okřikne mě Louis. "Nech si to pro sebe."

Co si mám nechat pro sebe? On čte myšlenky?! No tyvole, Louisi, ty jsi sexoš, dobře, měla bych šukat i s tebou, jsi totální frajer. Sice nejsi tak vysoký jako Styles, a taky nemáš jeho titul, to ho dělá super sexy, a taky ta jeho kurevský totem, co má poskládaný v gatích, to je -

"Anet, doprdele, přestaň tu skládat ódy na Stylesův penis, prosím," hudruje zase Louis.

Jak to sakra dělá? Že by to naše myšlenkové spojení bylo takhle silné? Mám raději myslet na některou z holek? Nebo na Louisovu kládu? Teda, spíš na to, co s ní umí, protože jak jsme spolu šukali v těch sprchách včera, to bylo totálně boží, akorát nás pak načapal Styles, a ten jeho vlajkový stožár, což vlastně celou tu situaci udělalo ještě více sexy -

"Anet, kruci, přestaň žvatlat, jsou tu lidi," ahá, Louis se celou dobu směje, proto to zní tak přidušeně. No jo.

"Anet, proboha, celou dobu mluvíš nahlas!" rozesměje se na plnou pusu. A s ním i Zayn, Monnie a Liam.

Nejsme tu sami. No škoda, mohla bych totálně vyjet po Louisovi. Možná by bylo sexy, kdybych mu teď vykouřila. Možná by to heclo Zayna a vykouřil by Liamovi, stejně je do něho celý udělaný.

Louis mi zacpe pusu. Aha. Že bych mluvila celou dobu nahlas…? No možné to je. Tak raději zmlknu a už nic neřeknu. Stejně už jsem doma. Louis vystoupí se mnou a dovede mě až ke dveřím, tam si mě odchytí Nick. Doslova, omylem totiž přepadnu přes něčí boty.

"Ha, můj rytíři v temné zbroji…!" vrhnu se mu okolo krku.

"Ježiši, cos to s ní proved?" zděsí se.

"Nech ji se vyspat. A ráno mi ji natoč, jak si bude vzpomínat na všechno, co dělala…" směje se Louis.

Tse, co bych si vzpomínala, si všechno pamatuju, ne. Nejsem blbá, ani tak opilá, jak říkají. Jsem úplně v pohodě. Je sice pravda, že mě Nick musí osobně donést do postele, taky mi zout boty, svléknout silonky, rozvázat šaty a položit mě do postele, ale jinak to zvládám.

Nebo jsem si to aspoň myslela. Když se probudím, slunce už dávno minulo můj východní pokoj. Mám na sobě jenom kalhotky a bratr mě točí na mobil.

"No jo, no jo, jsem nezodpovědná a blbá," zabrblám polohlasně a odhodím peřinu.

Když Nick vidí, že jsem téměř nahá, mobil hned vypne a odhodí ho na postel. Dokonce mi galantně pomůže do koupelny.

"Tak? Pamatuješ si něco?" vyptává se. "Louis je na tebe nasraný, Zee s tebou prý do konce života nepromluví, Monnie tě chce zabít a Liama jsi několikrát uvedla do hlubokých rozpaků."

"Oh, kurva," chytím se za hlavu. No kocovina jak Tokyo. "Co jsem doprdele zase provedla."

"Vzpomeneš si, neboj," ujistí mě škodolibě.

"Proč mě doprdele necháváte pít, vždyť víte, jak to na mě působí," lamentuju.

"Protože jsi vtipná, drahá sestřičko. A taky proto, že si to zasloužíš. Za střízliva vyjebáváš se všema okolo, takhle s tebou vyjebe na oplátku aspoň alkohol."

"Vyjebe. Kurva, já se líbala se Stylesem!" zhrozím se. "Dopiči, kurva, kurva kurva kurva kurva kurva!"

A Nick, ten debil drevený, se mi ještě směje!

"Di doprdele, Nicku, já jsem… kurva, to snad není pravda, já si takhle v klidu piju, a najednou se líbám se Stylesem?! A proč mám navíc takový blbý pocit, že to není všechno?!"

Směje se mi a zůstane v koupelně. Stojím ve sprchovém koutu a eventuálně si bohužel doopravdy vzpomenu na všechno. I na to, že Louis se mi vlastně vyoutoval, i to, že mě to vlastně vůbec nepřekvapilo, i to, že Pan Dokorand Styles navrhoval sdílení mojeho Louise a taky jeho prohlášení se za bisexuála, kurva, není jich tu nějak moc okolo, taky si pamatuju nasrané áčanky, žel si vzpomenu i na to, jak jsem v taxíku vlastně řekla, že Zayn chce Liama. Před Liamem.

"Kurva."

"No tak, tak zlé to zase není, Anet," prohodí Nick přátelsky. "Jsi sice piča, ale to všichni vědí, ne?"

"Yeah…" brouknu. "Ale kurva, to s tím Liamem je ošemetné."

"No, to ano. Zeemu dlužíš setsakra omluvu," podotkne.

Kdyby omluvu. Za tohle se omluvit nejde. Nemá u Liama nejmenší šanci.

"Na druhou stranu, aspoň se přes něj dostane. Liam je fakt heterák," pokračuje brácha.

"Tak jasně," nastavím si teplotu vody z Pekla na Mordor. "Ale řece jenom, Zee si zasloužil, aby si s ním o tom mohl v klidu promluvit, připravit ho na to, víš co, ne to říct takhle na tvrdo."

Nic neřekne, ale vím, že si to mám vyložit jako tichý souhlas.

"Jó, a Louis je teda bi!" vzpomenu si. "Takže u něj máš stejnou šanci jako já. Ať vyhraje ten, koho si Lou zaslouží víc, bráško."

Odhrne mi zástěnu a zděšeně vykřikne: "On ti to řekl?!"

Shit Happens | Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat