Shit happens 41

196 17 2
                                    


"Tomu říkám slovo chlapa," zasměju se, ale jenom těžko skrývám chtíč. Což je trochu směšné. Všichni v místnosti vědí, jak šíleně ho chci, a obávám se, že i všichni daleko za dveřmi téhle místnosti.


Uh.


Přitiskne se na mě o něco něžněji, pohlédne mi do očí a konečně mě políbí. Je to úplně stejné, jako když jsem ho líbala opilá na terase klubu, možná šílenější, protože teď to nemůžu svést na alkohol. Zrychlený tep, hučení v hlavě, skoro božská představa toho, co za chvíli přijde... ježiši. Bože, proboha, konečně! Nikdy jsem se na sex netěšila tak jako teď.


"Jsi... si jistá?" hlesne mezi polibky.


Kousnu ho do rtu a sevřu ten jeho totem v dlani. Doprdele, to je kláda.


"Co myslíš?" syknu.


Tuhle hru můžou hrát dva, Stylesi, pousměju se v duchu a na moment se svezu na kolena. Prohlídnu si to monstrum pěkně zblízka. Ježiši, vždyť je skoro tak velký jako moje předloktí...! Vzhlédnu, podívám se Haz do roztoužených očí, chytím ho u kořene a zkusmo olíznu špičku. Sykne a semkne rty, ale jeho pohled zůstane zabodnutý do mých očí. Ušklíbnu se a olíznu celý žalud, obkreslím jeho tvar a plochou svého nejsilnějšího svalu zatlačím na uzdičku, načež ji polechtám jen letmo špičkou jazyka. Dostane se mi kýženého ovoce, Harry s sebou trhne a opře obě ruce o zeď.


"Anet, kurva, Anet...!" zašeptá horečně a zavře oči, načež nechá hlavu klesnout dozadu.


Nejspíš není čas na pomalé hry, ani místo. Chci to stejně moc jako on. Ale přesto. Nastavím pravidelné tempo své pravé ruce a rty přitisknu na žalud, načež tu měkkou tkáň začnu sát. Zasténá, a já musím přestat, abych ho bolestivě zatáhla za koule a šeptla: "Nejsme tu sami!"


Pravda, nebylo to tak hlasité a táta je ve sprše, slyším puštěnou vodu, takže nás nemůže slyšet, ale i tak. Styles zavrní na souhlas a roztřeseně vydechne. "Ty budeš... moje smrt."


"To beru jako kompliment," ujistím ho a rozetřu jeho vlhkost po celém údu. Chutná líp než Louis.Haz se kousne do ruky, zatímco já mám tendence ho kousnout do žaludu. Neudělám to jenom proto, že vím, že by to vrátil mému klitorisu. Ohavné.


"Anet... Anet, bože..."


Inu. Jestli ho teď nechám se udělat, bude po všem. A já fakt chci tuto kládu mít v sobě. Asi si to uvědomí ve stejnou chvíli jako já, protože mě náhle chytí za ramena a vytáhne k sobě nahoru - než však stihnu cokoli říct, políbí mě. Na svou chuť si nepostěžuje, naopak, zdá se. Že bychom našli tvůj kink, pane magistře...? Trochu se do polibku usměju a jemu asi dojde proč.


"Mlč," sykne, otočí hlavu na druhou stranu a polibek prohloubí.


Ani nevím jak, poslechnu ho a líbám ho s vervou, již mi on nadšeně vrací. Je o tolik jiný než Louis; zkušenější, to jo, ale je v tom něco hlubšího. Okamžitě víme, co ten druhý chce a co potřebuje. Když skloním hlavu, Harryho rty se přisají k mému krku, a pak se konečně pohne i on. Svlékne mi tričko, stáhne mi šortky i spodní prádlo.


"V... v nočním stolku," vydechnu trhaně.


Ať už na mém krku dělá cokoli, vysílá to obrovské vlny přímo do oblasti mých vnitřních stydkých pysků. Cítím ho všude, a to se mně ještě ani nedotkl.


Pochopí okamžitě, a místo aby mě nechal u zdi a šel pro kondomy, vezme mě za zadek a zvedne mě do vzduchu. Jeho fyzická převaha je jako můj kryptonit, obtočím nohy okolo jeho boků a jsem jeho, a je mi to úplně jedno. Položí mě na postel, sáhne do prvního šuplíčku v nočním stolku a vytáhne asi pět kondomů. Možná bych těch pět měla sešít v jeden velký, aby se do toho Haz vůbec vešel. Zcela neromanticky se rozesměju, za což se mi dostane kousance do ramene. Stáhnu nohy z jeho pasu a nechám ho, aby si nasadil kondom.


"A teď ti to přijde vtipné?" zeptá se s úsměvem, než zuby odtrhne obal prezervativu.


"Mně to přijde vtipné celou dobu," ujistím ho a nechám své nohy dopadnout na postel, načež je široce rozevřu.


Ať má alespoň dobrý výhled. A taky toho využije, doslova mě skenuje pohledem. Inu, chce-li malou show... Stisknu si kozy a středem hrudi a břicha se rovnou pohladím mezi nohama, rozhrnu stydké pysky a nechám ho si mě prohlédnout. Zmoženě zasténá a já můžu vidět, jak mu zapulzuje penis. Vztáhne ruku a dotkne se mě, nejistě, opatrně, jako by se ptal na svolení.


"Haz," šeptnu a prohnu se směrem k němu.


Nejspíš mu to stačí, skloní se a bez otálení mě vylíže. Nemám nejmenší tušení, kde jeho jazyk všude je nebo není, protože ho cítím v každém centimetru těla. Nadzvedne si mě na silných pažích a začne sát můj poštěváček, a tentokrát to jsem já, kdo se hryže do ruky. Střídá sání se střídmým tlakem, jeho dlaně mačkají můj zadek a já nestíhám, než se přerývaně nadechovat. Při orgasmu se skoro zalknu, jak v sobě držím steny.


"Haz, kurva, dopiče-!" ulevím si šeptem, když mě nejsilnější vlny orgasmu opustí.


"Jak si přeješ," zaslechnu jeho poloúšklebek, než ucítím něco velkého u svého vstupu.


Oh bože. Ježiši, proboha, kurva, kurva, kurva - teď v sobě sten nezadržím, a tak se ho pokusím alespoň utišit, ale myslím, že to nemělo nějaký účinek. Ta jeho kláda je obrovská stejně jako naprosto božská. Nechám se zvednout do sedu, přičemž se do mě ten jeho kůl přímo zabodne. Kousnu ho do ramene téměř vší silou a zasténáme ve stejný okamžik. Jsem totálně mrtvá, a Harry vypadá, že ještě ani pořádně nezačal. Drží mě za boky a nepřiráží do mě, jen mě nechá se na něm pohupovat, otírat se o něj a najít ten správný úhel. Když ho najdu, nadzvednu se a znova dosednu - jsem v sedmém nebi. V životě jsem se necítila takhle. Sex pro mě byl vzrušující zábava, ale tohle je kompletně nový levl.

"Haz, kurva," zasténám zmoženě.


"Ani nevíš, jak mě to těší," zašeptá mi do ucha, shodí mě zpátky na záda, chytí mě za kolena, která automaticky pokrčím, načež mi přitiskne stehna na hruď, "že i já s tebou umím vyjebat."


Nedokážu mu momentálně odpovědět. Nechám ho přirážet do sebe, cítím, jak jsem vlhká a jak se jeho horký penis sune do mě a zase ven, sama se držím pod koleny a tisknu si stehna k hrudi, protože tohle je prostě perfektní. Slast mě nutí kousat se do rtů a polohlasně sténat, a chci Stylesovi stejně moc vynadat stejně jako mu vyznat lásku, a jak se znám, asi plácám oboje dohromady. Udělá se dřív než já, ale jeho to vůbec nevyvede z míry. Nechá si pár vteřin, než ho opustí nejsilnější vlna orgasmu, vysune se ze mě a strčí do mě dva prsty. K vrcholu mi stačí sotva půl minuty.

Shit Happens | Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat