Shit Happens 49

119 11 0
                                    

A zatímco já a Claire, Mon a Andrea se vydáme na kuřpauzu před tělákem, ze kterého se neplánuju vyvlíknout čistě proto, že je na nás řada v posilovně a já bych si docela dala spinning, pro Harryho přijede nějaký jeho kamarád a odveze ho pryč. Celkem mě to ani tak nezajímá, však je to jeho život. My stejně řešíme ples. Avšak když se převlékneme a nasprintujeme do posilovny, Harry stojí u okna a rovná nám vody na parapetu. Když mě uvidí v mém úboru na posilovnu, pozvedne obočí. Mám na sobě jenom sportovní podprsenku a šortky. Protočím oči, a když projdu okolo něj, zamumlám: "Už jsi mě viděl i nahou."



"Ticho buď," přikáže mi šeptem.


Pobaví mě, že jeho šepot zní skoro tak dobře jako ten můj. No aspoň nejsem sama s tímhle talentem v okolí. Monnie za mnou se mi jenom směje. Asi je načase se začít chovat slušně, než mi na to přijdou ostatní učitelé. To by nemuselo dopadnout dobře.


Až na významné pohledy, které po mně Harry občas háže, je klid. Hlavně proto, že já makám na spinningu a pak si vezmu do ruky činky, abych si tentokrát fakt zacvičila. Uklidňuje mě to. Plavání mi přesunuli na čtvrtek ráno, takže jsem nasraná. Moje milované středy plné vody a blbnutí s Louisem a Zeem a Niallem ve vodě mi budou chybět. Teď budu mít bazén napůl s áčkem. Několik minut mi trvá, než mi dojde, že protěžované áčko jsou vlastně kámoši a ne žrádlo. No jo. Změna je život.



"Jdeš do sprchy?" zeptá se Mon.


Pot ze mě teče proudem. "Šéfe, můžu jít? Sprcha mi pár minut zabere."


"Jasně," přikývne Harry. "Holky, pokud potřebujete do sprchy, běžte."


Máme s ním za půl hodiny literaturu. Asi nechce, abychom mu smrděly pod nosem, haha. Jdeme nakonec všechny, ačkoli holky, co vykecávají na spinningových kolech se zas tak moc nenadřely. Lucy, které ani nezčervenaly námahou tváře, má ale jiné přednosti než sport na výdrž. Je skvělá v hodu diskem a takových atletických věcech. Já bych tu blbou kouli zase nejspíš hodila někomu do oka. Momentálně nejraději panu doktorandovi, který mi zírá do zapoceného výstřihu. Vím, že se mnou chce mluvit, a tak si počkám, až všechny holky zamíří do šaten v křídle D, než na něj promluvím.


"Co je?"


"Půjdeš do sprchy jako poslední, že jo?" ujišťuje se.


Protočím oči a povzdechnu si. "Najdi si kondom."


Harry udělá vítězný taneček a zapadne do kabinetu. Vypiju celou lahev vody a vejdu do šatny. "Pohyb, dámy."


"No jo, Anet si chce užít sex ve sprše, co?" poznamená Lucy. Možná trochu kousavě.


Jsou jenom dvě možnosti, jak jí na tohle odpovědět. Dostojím své pověsti. "Aspoň nebude v hodině protivný, ne?"


Lucy mi chvíli hledí do očí otřeseně, načež se rozesměje a zavrtí hlavou. "Užij si to, já padám."

Shit Happens | Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat