Shit Happens 48

101 10 0
                                    

Nemám nejmenší chuť zpovídat se áčankám, a Claire nejspíš taky ne. Nikomu nic neřekla, nejspíš, protože na obědě si sedne s mojí bandou. Liam se nám vyhne obloukem, ale zdá se, že Zayn na něj hází bobek. Momentálně sice háže kosti od kuřete do Niallova talíře, ale chápeme se. A zatímco Louis se vrtá ve své polívce, já vykládám Claire a Mon, jaké si chci vzít na náš maturák šaty. Máme téma punk-rock a já mám vybraných několik párů, které si potřebuju v centru zkusit, takže se Claire samozřejmě přidá. Sice ji přemlouvám, že jestli chce, fakt si z našeho večírku může udělat čaj o páté, ale ona vrtí hlavou a rozumuje, že tenhle styl má něco do sebe. Musím uznat, že to je fakt.


Když do místnosti vejde Harry, tři čtvrtiny jídelny se otočí jeho směrem, načež skoro všechny páry očí visí na mně. Ehm. Co mám dělat? Bezradně pohlédnu na svou bandu, která jenom pokrčí rameny.


"Jako bys to nečekala," ozve se znuděně Louis.


Protočím oči a pokračuju v jídle a rozhovoru s holkama. Má pravdu, čekala jsem to. A co, ať si mezi sebou šuškají, co chtějí. Babička ví, o co jde, Anakonda taky, tak co. Nemělo by mi nic hrozit, pokud se můj milovaný doktorand něčím neprozradí. Nebo neudělá takovou pičovinu, jako že se posadí i se svým obědem k našemu stolu. Plesknu se do hlavy. Za co.


"Co tu děláš?" syknu nenápadně.


Všichni hledí, jako by čekali, že se tu spolu vyspíme na stole nebo co.


Pokrčí rameny: "Jdu si domluvit rande."


"Přestaň, víš, co říkala babi, nemáme dělat žádné hovadiny," připomenu mu, ale je pravda, že se v nitru tetelím radostí.


"A kdo říkal, že s tebou?" podiví se upřímně.


Vyhodí mě z rovnováhy tak moc, že několik vteřin nemám co říct.


"Ahoj, Lou," usměje se na mého nejlepšího přítele.


"A-ahoj, Harry," ah, už mu nevyká, no konečně.


"Co děláš dneska po škole?" pokračuje vlídně pan doktorand.


Louis sřelí pohledem mým směrem, když odpovídá: "No... nic. Moc."


"A nechtělo by se ti přijít ke mně? Mohli bychom koukat na Deadpoola," navrhne Harry svůdně.Louis se rozhlédne po našem stole. Jsem si jistá, že celá jídelna zmlkla, aby mohla slyšet Louisovu odpověď.


"No... jo...? Asi jo? Proč ne, Deadpool... se neodmítá," pokrčí Louis rameny.


Mám tik v obočí. Ví ten kokot vůbec, že ho Harry pozval na kafe a blowjob?! "Louisi, možná by sis měl uvědomit, s kým mluvíš."


"Říkala jsi, že spolu nechodíte," ohradí se Louis okamžitě.


"Boha jeho!" zavřísknu a složím hlavu na stůl. Naštěstí by Niall pohotový a odsunul mi tác s jídlem.

Shit Happens | Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat