Shit happens 44

112 12 0
                                    

Zvednu hlavu a ten blb se mu rychle začne omlouvat, že varoval, že nechtěl, ale já jenom zavrtím hlavou a pokrčím rameny. Ještě jednou polknu a ujistím ho: "Pohoda, bejb. Dobrý?"


Hledí mi do očí, načež mě políbí. Něhu, kterou tím vyjadřuje, skoro neustojím. Kurva, já ho mám asi fakt ráda. Kurva. Doprdele. Opřu se o jeho ramena, on se i se mnou na klíně posadí a nepřestává mě líbat. Nechám ho, aby mě objímal a hladil po zádech a po bocích, aby si mě přitulil do náruče a aby se o mě staral. Je to neskutečně zvláštní pocit.


Když se vzbudím podruhé, na vině je budík. Doprdele práce, úplně jsem zapomněla, že musím do školy. Vlastně oba, když ucítím, jak se za mnou hýbe nějaké tělo. To bude asi Harryho."Dobré ráno,"


"Dobré, kurva," zahuhlá.


"Kde?"


"No hodila by se alespoň jedna, tady," sykne napůl vztekle.


"Neříkej mi, že ti zase stojí," protočím oči.


"Já za to nemůžu!" brání se.


"Ne, za to může tvoje podrážděná prostata," vypnu budík a vysoukám se z jeho náruče."No nevadilo by mi, kdyby mi někdo podráždil prostatu," zasměje se a posadí se na posteli.Potřebuju sprchu. Kondomy se válejí na zemi i na kraji postele. "Ukliď si po sobě."


Harry ani necekne a skutečně začne zvedat použité kondomy. "A kde je koš?"


"V koupelně. Sprchu?" nabídnu.


"Nemám... kruci. Nemám si co oblíct."


Nevím, proč mi celá tahle situace přijde směšná. Když se otevřou dveře mého pokoje bez zaklepání, vím dřív, než se otočím, že je to můj milovaný bratr. Harry se skoro zabije, jak rychle se pokusí schovat své nahé vzrušené tělo v koupelně. Mírný humor. Zlomím se v pase."Drazí přítomní. Já mám pokoj hned naproti vám. A jestli se ještě jednou stane, že mě něco podezřelého vzbudí v pět ráno po tom, co mi stejně podobné zvuky bránily usnout až do jedné ráno, oba dva vás utopím v Dunaju," zasyčí Nick, což mě samozřejmě rozesměje.


"Promiň," pípne Harry z koupelny. "Ale když ona si o to říkala."


"Žalobníčku," protočím oči.


"No a není to snad pravda?"


"Zmlkni, ježiši," rozesměju se a jenom aby se neřeklo přotřepnu peřinu - ze které záhy vypadne další kondom.


Hm. Eh. Pardon. Nicky protočí oči a zamumlá něco o tom, že to nechce vědět, protože ho to nezajímá. Já se mu vůbec nedivím, ale šuká mi Louise, takže by měl mlčet, než mu to připomenu. Ale Nick hodí na křeslo černé kalhoty, košili a dokonce spodní prádlo a ponožky.


"Nechci nic slyšet. Babička dělá snídani a potutelně se při tom směje, takže mě to nezajímá a všechno jí budete vysvětlovat vy dva," oznámí nám můj bratr, načež za sebou práskne dveřmi.


"Babička se pořád potutelně směje, nevím, co mu na tom přijde divného," poznamenám, když zvednu poslední kondom a osobně ho odnesu do koše.


"A ty," otočím se k Harrymu. "Jestli se mě dneska ve škole byť omylem dotkneš, nejenom že už ti nikdy nevykouřím, ale taky už ta tvoje kláda nikdy nepotká moji vagínu. Jasné?"


"Ale vylízat tě můžu, i když se tě dneska dotknu, že?"


...


"Ty fakt nejsi moc normální, že ne."


"Kdybych byl normální, byl bych na učitelství, ne na vědě," připomene mi. "Kromě toho bych toho studia po magistrovi nechal a nepokoušel bych se o doktorát, nemyslíš?"


"Na tom... něco bude," uznám. "Ale vážně, Harry. Žádný sex ve škole. A totálně žádné náznaky, že jsme spolu, jasně? Nechci... mít problémy, i když mi i babička řekla, že nehrozí, že by to byl problém. Ale počkej, tobě jsem historku s Anakondou ještě nevyprávěla, že ne?!"


Vzpomenu si, co se stalo včera ráno, kterak si mě Anakonda pozvala na kobereček a chtěla vědět, jak se daří milovanému doktorandovi, přičemž mi vlastně pověděla, že ho mám klidně ošukat, pokud se na to cítím, ale mám jí ihned říct, kdyby se něco dělo proti mé vůli. Když své vyprávěním zakončím, Harry se směje jako protržený.


"No to se ti to směje, dneska. Ale minulý týden ti do smíchu moc nebylo," připomenu mu, když byl obviněn ze sexuálního obtěžování.


"A přitom to celé bylo trochu jinak, co?" Mrkne na mě a pozve mě do sprchy gestem ruky.


"Vždycky je to trochu jinak, než se to na první pohled zdá, nemyslíš? Kromě nás dvou teda, všichni věděli, že se spolu vyspíme, už když jsi vešel tu první hodinu do učebny. Teda kromě Zayna, a to jenom proto, že tam ten den nebyl. Ale shipoval nás už od druhého dne."


"Louis z tohohle nebude asi moc nadšený," připomene mi po chvíli tiše.


To je sice pravda, ale Louisovi jsem řekla svoje. Buď se s tím smíří, nebo může jít o dům dál. "Já nejsem žárlivý typ. A nejsem zrovna typ, co by se uměl usadit, rozhodně ne teď, na to se příliš dobře bavím. Louis to buď pochopí a přidá se, nebo... bohužel. Bude se muset jít vybrečet na Nickovo rameno. Zase. Haha, víš, že mi Louis spí s bráchou? Je to kokot."


"Co?!"


Mávnu rukou a v kostce mu shrnu, jak se to as stalo s mým bisexuálním jakože něco jako přítelem, ale Harryho to moc nepobaví.


"A tobě to nevadí?" Třeští na mě oči.


Pokrčím rameny. No co. "Jsou horší věci, podívej, třeba tumblr. Nemůžeš všechno brát tak hystericky, Haz. No tak se vyspal s mým bráchou. Hele, musíš uznat, že Louis je sexy kluk, ty sám ho taky chceš. A taky očividně nemáš problém s takovými... řekněme sociálně netradičními vztahy."


"No... očividně," souhlasí Haz opatrně. "Ale ještě se mi nestalo, že by měl někdo sotva podobný názor. Většinou se všechny moje partnerky a partneři v minulosti shodli na tom, že jsem psychopat a rozešli se se mnou."


"Vždycky jsem chtěla randit s psychopatem," výsknu nadšeně. "Paráda. Neočekávám věrnost ani tak moc jako spíš upřímnost."


"Přesně," souhlasí. "Můžeme ošukat Louise?"


"Boha, doufám," vydechnu a opřu se o jeho hruď. "Ale nevím, co na to Lou. Asi si budeme muset pokecat. Nejdřív ale budeme muset čelit bandě. A taky babičce."Oba nás ten úsměv přejde. Babička je jako torpédo, ale horší.

Shit Happens | Larry StylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat