⚜️50⚜️

6.2K 209 30
                                    

SINIR : 500 VOTE - 100 YORUM

Geceler ardı ardına sürüklenirken gündüzlere,kalbimi mesken bilen acılar kat kat işliyordu ruhuma.Bir türlü ele gelmeyen çareler,umudu beklediğim yolda sönmek üzere olan cılız mum ışığıma bir nefes daha üflüyordu. 

Tanrıya duyurmak için içimi parçalayan sesim gün gün daha da kısılıyordu.Yavaş yavaş yok olmaya başlayan ümitlerim için tek ümidim Tanrıydı. Onun kudretiyle yeniden yükselmeyi bekliyordum...

Gözlerimin önünde dönen sahnelerin yanına bir de dilimdeki duaların sesi ekleniyordu.Günlerdir rahmimde bulan canı yaşatmanın çaresini bulabilmek için  gözlerimdeki dinmek bilmeyen yaşlarla Rabbime her gün yalvarıyordum. Rabbim bu canı bana vererek bir şans belkide bir fırsat tanımıştı , ben ve Barlas da evladımızı yaşatmak için ona bir hayat sunmayı borç bilmiştik. 

Ben günlerdir hastahane yatağında düşünüp dururken Barlas gece gündüz demeden Baş Hekimin önerdiği doktora ulaşmaya çalışıyordu. Lakin adam sırra kadem basmışcasına ardında bir iz bırakmadan yok olmuş gibiydi. Barlasın her kapıdan girişini gördüğümde önce içime umut ışığı doluyor sonra yüzündeki çaresiz bakışlarını fark ettiğimde umutlarım usul usul bir köşeye çekiliyordu.

Saçlarımda hissettiğim şefkatli dokunuşların usul usul karnıma yol aldığını fark ettiğimde uykusuzluktan kızarık ve şiş olan gözlerimi aralayıp sevdiğim adama baktım.Yüzündeki solgunluk ne kadar yorgun ve bitkin olduğunu belli ediyordu.Elimi uzatıp haftalardır kestirmediği saçlarına uzattığımda bakışlarını sıyrılıp bana döndü.

"Kendini çok yoruyorsun. Halsiz düşeceksin."

"Sen bu halde eli kolu bağlı çaresiz bir şekilde bu hastahane odasına hapisken benim kendimi düşünmemi bekleme."

"Eğer benim iyi olmamı istiyorsan önce senin sağlam bir şekilde yaşaman lazım.Sen iyiysen bende iyiyim.Sen kötüysen bende kötü olurum anladın mı ? Hem ben halimden gayet memnunum. Tatil yapmış oluyorum fena mı ?"

"Beni düşündüğün için böyle söylediğini böyle konuşuyorsun. O iğne ve serumların canını ne kadar yaktığının farkındayım Akay."

"Her şey bebeğimiz için. Onu hayatta tutacaksa zehir bile içmeye razıyım. O bizim umudumuz,yavrumuz,evladımız sevgilim. Hem ben bile kendimi bırakmamışken sen neden kendini bu kadar çabuk salıyorsun ?"

"O da nereden çıktı güzelim. Ben hiç kendimi bırakır mıyım ?Senin ve evladımın hayatı için elimden gelen her şeyi yapacağım. O ibne doktor isterse iğne deliğine girsin yinede bulup getireceğim sana söz veriyorum."

"Biliyorum bir tanem. Sen hem çok fedakar bir eş hem de muhteşem bir babasın. Eğer Allah yavrumuza ömür verir de dünyaya gelirse ona hep seni anlatacağım. Tıpkı senin gibi merhametli,sevgili,saygılı ve eşine dostuna yakışır bir insan olması için."

Barlasın yüzünde emrivaki bir tebessüm belirdiğinde eğilip henüz çıkmaya yüz tutmuş karnıma dudaklarını bastırıp avuçlarını gezdirdi.

"Her şeyi benden almasına gerek yok , sadece sana benzese de olur."

"Bir haber var mı koçum ?"

"Didik didik ediyoruz bütün internet sayfalarını abi. Ama Pars Uzar hakkında hiç bir haber yok. Sence Baş Hekimin söyledikleri kesin mi ? Yani 2018 de gerçekleşen öyle büyük bir kazanın internete düşmemesi imkansız. Kaldı ki öyle büyük haberler öyle hem silinmiyor internetten. Tabi haber sahibi kasıtlı sildirdiyse bilemem."

PATRON vs ASİSTAN Where stories live. Discover now