Part 11

12.1K 421 10
                                    

Po pár minutách jsem konečně sešel dolů a uviděl ho. Zarazil se mi dech. Je pravda, že do restaurací moc nechodíme, no. A pokiud tak vždycky vypadáme, jako nějací snobci, nebo prostě. Možná, že to přidá na sebedůvěře jemu, ale mě rozhodně ne. Naopak. Všichni na nás hledí.

Jeho oblečení bylo, jak jinak, luxusní. Černý oblekl, šátek a klobouk. Košili, taktéž černou, neměl rozepnutou na prvních třech knoflících. Opravdu vypadal jako bůh. Bůh v těle ďábla. Ano, i takhle by se Harry Styles dal vystihnout.

"No pojď, konečně. Není na mě nic na obdivování." Samozřejmě jsi byl vědom toho, že je a hodně. Jen měl rád, když mu to někdo řekl, vyvrátil jeho ftvrzení. Ostatně jako Všichni.

Vydechl jsem a došel za ním. Vzal jsem si bílo-černé lakýrky a černé sako. Sedl jsem do do auta a jelo se.

Tohle jsem zrovna nemusel. Vždycky jsme jeli do drahé restaurace. Přišlo mi to zbytečné, najíst jsme se mohli i doma, i když já moc dobře nevařil. Jsem si toho moc dobře vědom.

Zastavili jsme u cesty. Nechápavě jsem se na něj podíval. Usmál se.

"Přelez si dozadu, andílku.." polkl jsem a vystoupil. Sedl jsem si dozadu a po chvíli přišel i on. "Na čtyři, kalhoty a boxerky ke kolenům." Věděl jsem, že tahle cesta nebude jen tak.

Vyšpulil jsem na něj nahý zadek a během chvíle jsem v sobě ucítil jeho jazyk. Zasténal jsem a on mě silně plácl po zadku.

"Drž hubu." zavrčel. Já vydechl a přikývl. Během chvíle jsem měl jeho jazyk zpátky ve svém vstupu. Kousal jsem se do rtu, jinak bych hlasitě vzdychal a sténal.

Po chvíli do mě vrazil rovnou dva prst. Tohle už jsem opravdu nečekal, takže jsem hlasitě vzdychl, za což jsem si vysloužil opravdu silnou ránu na levou půlku a rovnou i třetí prst. Zaklonil jsem hlavu a kousal se do rtu.

To už jsem si ho však prokousl a zasyčel bolestí, kterou způsobilo zaštípání. V ten moment ze mě Harry vytáhl prsty a vsunul do mě didlo. Já byl na vrcholu.

"Přetoč se na záda." Po čele mi stékaly kapičky potu a s didlem v zadku jsem se otočil. To přimělo to didlo zasunout se ve mě dál a narazilo tak na mou prostatu.

Podíval jsem se na něj. Usmíval se a v ruce držel kapesníky, kterého však ještě odložil. Naklonil se k mému klínu a vydechl, na mou již tyčící se, erekci. Zaklonil jsem hlavu.

"Udělej se pro mě, kurvičko." řekl nadrženě a začal mi ho kouřit.

Nepotřeboval jsem mnoho času, za chvíli jsem se udělal. Přiklonil se ke mě a většinu mě mi předal a já to poslušně spolkl. Nikdy nepolykal. Fakt si nepamatuji chvíli, kdy by moje sprema spolykal. Zakrenil jsem se.

"Máš dvacet minut, než budeme v restauraci." řekl a přesunul se dopředu. Já přikývl, vzal kapesník a utřel si obličej od potu. Vůbec jsem nemyslel na to, že mám vlastně v sobě ještě didlo. A kurva.
"A t-to mám m-mit pořád v sobě?" zeptal jsem se opatrně, stále ještě sedíc na zadním sedadle, kdyby se náhodou rozmyslel.

"Samozřejmě, Williame. Nebral jsem si ho do auta jen tak pro nic za nic. Přesuň se dopředu, mám ještě jedno překvapení." Ušklíbl se. Polkl jsem a přesunul se dopředu. "Kalhoty ke kolenům a boxerky taktéž." Přikývl jsem a udělá tak. Při dosednutí didlo narazilo zase na prostatu.

"Oh, pro-prosim." Zasténal jsem.

"Oč prosíš, Williame?" Vydechl jsem a mlčel. Stejně by to neudělal. Místo toho se začal věnovat mé erekci. Pak sáhl do prihradky a vytáhl kroužek. Erekční. Kurva. Polkl jsem. Ještě přejel můj penis dvakrát rukou a pak mi ho s úsměvem nasadil. "Obleč se. Jedeme!" Poručil. Já se oblékl a snažil se být v klidu. Přemýšlel jsem, co tak špatného jsem udělal, že mě až takhle mučí, ale nevzpomněl jsem si.
————————————
Příště už budou v restauraci, slibuji.

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now