Part 22

6.9K 290 5
                                    

Liam

Konečně. Harry konečně odjede na čtyři dny a já budu mít jeho Louise. Ha, jeho Louise. Stačil jeden večer a já si ho krásně omotal okolo prstu. Jo, bylo vidět, jak byl na jednu stranu překvapený, ale líbilo se mu to. Asi se k němu takhle moc Harry nechoval. Tak jako já - mile. Protože to, jak jsem mu promasíroval ty místa, kde měl vše utažené a tak, tak vypadal... dobře, vypadal překvapeně, ale cítil jsem z něj, že se mu to líbí, když se k němu někdo takhle chová.

A teď jsem mě příležitost si ho bezplatně přivlastnit - ostatně tak, jako Styles. Taky si ho někde na ulici našel, ukořistil a byl prostě jeho. A teď bude jen a jen můj. A já si z něj udělám dokonalou lolitku. Nah, ty šaty mu opravdu budou slušet. Yeah. Sakra.

Ráno jsem ho probudil, dal mu, s hodně překvapeným výrazem a plnou pusou výmluv, nové šaty, a to doslova a pak už jsme jeli společně ke mně na chatu. Jo, milý zlatý Louisi, odsud už se jen tak nedostaneš. Nemyslím si, že tě Styles bude postrádat. Taky, proč by měl. Má peněz tolik, že může mít několik děvek doma u sebe najednou. A já chudáček jsem rád, když si občas zajdu do klubu a nechám si od nějakého „otroka" zatančit na klíně a někdy ho i spokojeně ojet a dám mu obnos. No jo, ten klub není nejlevnější, ale častých hostů, kteří dost zaplatí, si váží.

Konečně jsme dojeli ke mně na chatu. Chata ve velice odlehlých končinách, není zde úniku. A nemyslí, si, že by chtěl v těch botách a oblečení, aby ho někdo našel. Myslím, že by to pro něj bylo dost trapné. Aby ho někdo našel v šatech, lodičkách a s obojkem na krku. Uchechtl jsem se nad tím. Ale je kurva sexy. Ihned bych z něj rád vymrdal duši. Vážně ano. Měl jsem chuť zastavit někdy po cestě a ojet ho. Tvrdě, protože si to jinak nezaslouží. Ne, on ne.

Ale když on je tak dokonalé úzký a.. nah. Musel jsem nad tím zasténat. Pomohl jsem mu z auta a užíval si za sebou klapání podpatků. Usmál jsem se. Nepočítaje rolničku, nad ním takhle budu mít pořád kontrolu. Je to fakt boží pocit.

Užíval jsem si všechny čtyři dny, a jak. Samozřejmě, věřím, že Louis si myslel, že dneska pojedeme domů. Ale nehlásil jsem se k tomu. Vůbec, proč taky. Harry se mi ozval jen první den. Sice jsem přitom byl nervózní, ale naštěstí u toho nebyl Louis, protože to by bylo asi stokrát horší, než když jsem si volal jen čistě s Harrym sám. Sice na mě dneska pořád házel nechápavé pohledy, protože věděl, že cesta trvá 4 hodiny a že bychom zjevně měli co nejdříve se sbalit a vyjet a ono nic. Užíval jsem si té jeho bezmoci. Večer jsem šel normálně spát, s úsměvem na tváři.

Probudil mě mobil. Harry. A doprdele.

„doprdele, kde jste?!" zařval do mobilu.

„H-harry." vydechl jsem.

„Kde. Doprdele. Jste?!" oddělil každé slovo a já se mírně klepal.

„Uhm, c-co?" pořádně jsem se probral a všechno mi došlo. Sakra, on ho vážně postrádá. Jsem v háji.

„Říkám to naposledy, Liame. KDE JSTE?! PROČ NEJSTE TADY?!" Rychle jsem se zvedl a šel za Louisem do pokoje.

„J-jo, už, už jedeme."

„Taky si myslím. Skončil jsi!" zařval a típl to. A teď jsem v prdeli. Opravdu. Vběhl jsem Louisovi do pokoje.

„Doprdele dělej, štětko, vstávej!" Ignoroval mě a snažil se dál spát. Parchant jeden malej. „Dělej, musíme jet! Harry!" mrštil jsem po něm kalhoty a tenisky a pak ještě tašku a za 10 minut už jsme byli na cestě.

Díky tomu, že byla půl noc jsem jel šíleně rychle. Nebyly zácpy, nikde žádná auta. Takže jsem u Harryho byl o půl hodiny dříve, než normálním tempem. Už čekal ve dveřích. Vytáhl mě za tričko z auta a přirazil na dveře.

„Kurva, co sis o sobě myslel?! Řekl jsem, čtyři dny BUDETE DOMA! Tady doma!" ukázal na dveře jeho domu. „Ne někde v prdeli, kde si ty usmyslíš! Je ti to doprdele jasné?!" silně mě praštil do břicha a já se zmohl jen na němé přikývnutí. „A hlavně, pokud tak se vrátit zpátky! Unesl jsi mi Louise! Takhle tě budu soudit! A víš, co je za unesení děvky? Co?! Řekni mi to!" řval mi do obličeje a vrazil mi facku. Hodně silnou facku.

„V-vyhození z k-klubu.." řekl a vlepil mi další. Na stejnou stranu, takže to bolelo ještě více. Pak mě udeřil 2x do břicha a po hlavě a narval mě zpátky do auta.

Tu děvku si vzal do náruče a odnesl si ho domů. Pak se ještě vrátil za mnou. Už jsem se klepal. Vzal si ode mě povolenky na vstup do klubu, členskou kartu a vyhostil mě z města. Pak už jsem raději odjel.

Harry je hajzl. Nemyslel jsem si, že by mohl chtít Louise zpátky. Probůh, vždyť může mít jakoukoliv děvku, na kterou si ukáže, i se svým vzhledem, a on si zrovna stojí za Louisem. Neříkám, že Louis nevypadá dobře, to kurva vypadá dobře, ale prostě. Nemusí si stát zrovna za ním. Mohl by si koupit jakoukoliv jinou. Zatímco já si teď musím najít nějaký klub a v něm děvku, která mi bude dělat lolitku a všechno, oč si požádám. Bude to teď těžké.

__________________________________________________________
Tak, alespoň jste zjistili, jaký je Liam hajzl :D Tímto se omlouvám jemu i všem jeho fanouškům. Ale tak víte jak, Zayn byl ze hry, teoreticky a Niall.. ten se mi na to vůbec, ale opravdu vůbec nehodí :D Navíc do toho jsem našla dokonalou fotku, takže už to bylo :D

Takže, dneska ještě, pokud splníte limit, přidám závěrečný díl DiAB. Jsem šťastná, že má tahle povídka takový úspěch a já budu doufat, že stejný úspěch bude mít i Change.

Limit: 40 votes a 5 komentářů

Boobear

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now