Part 20

7.1K 377 8
                                    

Dneska mě probudil budík už v šest. Popravdě jsem nechápal, proč tak brzy, když on sám vstává až okolo osmé. Ale když jsem pak přišel do kuchyně, a to jsem předtím strávil 15 minut oblékáním, zjistil jsem proč. Už tam seděl. Čili tam včera musel být nejméně hodinu. A já se samozřejmě začal činit. Dneska si vyžádal složitější snídani, ale bylo mi to celkem jedno. Nohy jsem měl jako v ohni. Já už chci domů. Chci být s Harrym. Harrym, který mě po právu vlastní. Dobře, ne po právu, protože si mě unesl, ale prostě jsem HARRYHO, ne Liama. Harry ať si se mnou dělá, co chce. Ne Liam. Vážně teď přemýšlím nad tím, kdo byl horší. Jestli Zayn nebo Liam. A myslím, že Liam vede, ale jen o kousíček. Vážně ne o moc.

Dneska si mě Liam vzal 3x, z toho to dvakrát bylo fakt tvrdě a, jak on řekl, za trest. Bylo to proto, že jsem nějak špatně něco udělal. Už si ani přesně nepamatuji, co to bylo. Myslím, že jsem špatně osolil maso a podruhé že jsem neumyl dva hrníčky. A po třetí to bylo, na jeho poměry, něžně. Asi chápal, že už mám zadek v jednom ohni, a i přesto, že si chce užít, byl něžný. Pořád to se mnou nic nedělalo. Byl slizký a hnusný. Dneska před spaním jsem se díval na sebe do zrcadla a zjistil jsem, že mám modřiny. Oba boky mám celé modré. Bojím se Harryho, co udělá. Možná i toho, co udělá mi, za to, že jsem se nechal. Ale řekl mi, že ho mám poslouchat. A já Harryho poslouchám, takže musím poslouchat i Liama.

Naštěstí už zítra jedeme domů. Konečně budu zase jen Harryho. Popravdě, i když tam zřejmě bude Liam, jakožto doufám, že ne, bude to alespoň příjemnější proto, že tam bude Harry. Ten mi dává jistotu. Cítím se s ním lépe, prostě se už tak nebojím, jako když jsem jen s Liamem. Jsem zvědavý, v kolik bude chtít zítra vyjet. Cesta trvala nějak 4 hodiny, takže je to od našeho bydliště dosti daleko. UŽ CHCI BÝT DOMA. U Harryho, který mě vlastní. Nikdo jiný na mě nemá mít právo. Ne, jsem jen a jen Harryho.

Dneska jsem ještě dostal za trest, protože dneska těch trestů nebylo málo, jsem dostal na noc zase dildo do zadku. Ale aby toho trestu nebylo málo, mělo vlastní samospoušť, takže začneeeee, sakra, tttřeba teď, vibrovat, kdy se mu zachce. - 20. 3. 2014 (0:12) Louis

Konečně se mi podařilo odložit to a pomalu usínat. Bylo mi na nic. Ležel jsem na boku a drtil v rukách polštář. Bylo to nepříjemné a popravdě, tohle už se mnou vážně něco dělalo. Až moc nepříjemně. Neměl jsem daleko do toho, abych vzlykal. Proto jsem psal tak dlouho. Alespoň jsem se nemusel na nic jiného soustředit. Ale teď? Jednak už nemám co více psát a jednak už se těším domů. Proto to chci protrpět.

Nakonec jsem usnul ani nevím, jak a výjimečně mě nevzbudil budík, ale Liam. Podíval jsem se na hodiny. Bylo osm ráno. Asi chce, proto, že se dneska vracíme, abych byl v pořádku, vyspaný a to všechno. Někdy mi přijde, že mě sleduje a podle toho, v kolik usnu, mi nastaví budík. Protože dneska mě vzbudil on osobně.

„Lehni si na břicho!" zavrčel. Sakra, tohle mě děsí. Ještě nic jsem neudělal a hned vrčí. Tiskl jsem k sobě rty, abych nevzlykl, a otočil se na břicho. On ze mě stáhl peřinu a začal mi vytahovat dildo. Ach, takové uvolnění, konečně nejsem plný. I když, dle toho, jak to bývá, zase za chvíli budu. „Běž se umýt a přijď na snídani. Oblečení máš v koupelně." plácl mě, jako obvykle, po zadku a odešel. Byl naštvaný. Asi proto, že už jedeme domů a že tam bude i Harry. Konečně, díky bohu.

Den probíhal normálně, až na to, že mi chyběla jedna věc. Byly tři odpoledne a ani zmínka po tom, že bych se měl sbalit, nějak převléknout, protože věřím, že jako lolitku by mě Liam neodvezl, a přeci jen, cesta trvá 4 hodiny a pokud chce být doma dříve, než Harry, tak bychom už na stoprocentně měli vyjet. Ale nic. Ani zmínka o balení, úklidu tady nebo tak.

Deset večer. Já ležel u sebe zamčený v posteli, protože jsem už odmítal cokoliv dělat, a díval se před sebe a vzlykal. Proč už nejsme doma, u Harryho. Už tam určitě je a hledá mě. Anebo co když... ne, rozhodně mě Liamovi neprodal. To by nechtěl, ať si píšu deník.. Deník! Rychle jsem ho nahmatal a začal psát.

Je deset hodin večer a my nejme u nás doma. U Harryho. Už tam určitě je a hledá nás, teda, doufám, že hledá nejméně mě. Liama by ani hledat nemusel. Po dnešku mu už ani nepřijdu na jméno a je mi jedno, jak za to dopadnu. Dnešek byl popravdě strašný. Od rána se choval strašně, nic se mi nedařilo a vůbec nebyly zmínky o tom, že bychom měli jet domů nebo tak nějak. A jak vidím, tak jsme ani nejeli. Teď ležím u sebe zamčený v pokoji, protože jsem už odmítal cokoliv dělat, a brečím. Vážně brečím. Už tady nemám být, tak co tady sakra dělám. Dneska už jsem vážně nic nedělal, už jsem na nic neměl ani náladu. Chtěl jsem totiž, že přijedeme dříve než Harry, tak že mu připravím překvapení. Že se nějak hezky obléknu a budu ho věrně čekat na čtyřech u dveří s obojkem a vodítkem v ústech. Udělal jsem to už jednou a strašně se mu to líbilo. Pak mě krásně odměnil. Vanilkou. Krásným a něžným sexem. V životě na to nezapomenu. Vážně ne.
Po tvářích mi při vzpomínkách stékaly slzy. Některé dopadly i na deník a část textu rozpily. Bylo mi to jedno. Už jsem chtěl být doma.

Nohy už necítím. Jen doufám, že zítra v tomhle nepojedu domů. Jen vidím ty puchýře a je mi na nic. Už ho nechci vidět. Vážně ne. V životě. Přísahám, že budu Harrymu sloužit vážně věrně. Vážně budu poslouchat každý jeho příkaz. Jen ať si ze mě nedělá lolitku. Nebo jo, klidně ať dělá. Ale ať mi nedává ty boty. Přísahám.

Doufám, že už ho zítra uvidím. Je to tady strašné. Dneska je slizký. Hodně nechutný. A přitom jsem mu nic neudělal. Asi to bude tím, že už nebudu patřit jen jemu. Fuj, ta představa.

Myslím, že už tady není co více zapsat. Jistě hned neusnu, dneska spím normálně. Dostal jsem tričko a boxerky na spaní. Asi nechce, abych něco na něj řekl. Ale existuje tenhle deník, o jehož existenci nemá Liam snad ani potuchy. Doufám. Dobrou noc, Harry. Snad jsi doma a hledáš mě. - 20. 3. 2014 (22:35) Louis
------------------------------------------------
Nemám co říct. Tento díl je kokotina. I'm so sorry.
But.. next part = 45 ★ and 7 comments.
Boobear

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now