Part 19

7.1K 344 47
                                    

Fajn, tohle je dneska na dobrou noc s věnováním pro fscotfidzgerald ♡♥

Harry.

Odjel jsem na čtyři dny na služební cestu. Vůbec se mi nechtělo. Hlavně opouštět Louise. Vážně ne, z Liama jsem neměl zrovna nejlepší pocit, ale musel jsem. Samotného bych ho nechat nemohl a s sebou bych ho vzít taky nemohl. Popravdě bych na něj neměl vůbec ale vůbec čas. Chci toho totiž stihnout za ty čtyři dny co nejvíce, ať toho pak nemusím moc dělat doma. Takže sice budu pracovat od nevidím do nevidím, ale zároveň pak budu mít dostatek času na Louise. A to chci. Samozřejmě že chci.

A protože, jak jsem již řekl, Liamovi nevěřím, koupil jsem Louisovi deník. Vím, že je to spíše pro holky, ale já bych rád věděl, co s ním bude Liam dělat. Snad to bude poctivě psát. Nebudu ho za to trestat, přeci jen neovlivním to, jak bude mít čas. Ale snad se najde čas a napíše to. Pro mě.

Musel jsem odjíždět už okolo páté hodiny ráno, takže jsem se k němu okolo třičtvrtě na 5 potichu vplížil do jeho pokoje. Pod deku, protože za ním jistě ráno přijde Liam a ten o deníku vědět nemá, jsem mu teda uložil jeho deník i s propiskami, raději dvěma. Ještě jsem u něj na posteli chvíli seděl a pozoroval ho.

„Doufám, že se ti nic nestane, Louisi. Dávej mi na sebe pozor." dal jsem mu slabý polibek na čelo, pohladil ho ve vlasech a odešel. Tedy, ne ještě úplně. Postavil jsem se do dveří a ještě ho chvíli sledoval. Nelituji toho, že jsem unesl zrovna jeho. Vůbec ne. Pousmál jsem se, potichu zavřel dveře a odešel.
Vážně doufám, že mu Liam nic neudělá. Znám ho. Vím, jak se chová ke svým děvkám a vážně to není nic nejlepšího. Bože, co já to mám za kamarády. Zayna, Liama.. Ještě mám jednoho, Nialla, mou bývalou děvku. Ta, no, s ním. Komunikujeme spolu doteď, občas si i někam zajdeme. Je to zvláštní, abych se kamarádil s vlastní, ale bývalou děvkou, to sice ano, ale on je fajn. Jeho jsem si koupil. Poslouchal, a to všechno, ale prostě to nebyl ten typ děvky, kterou chci já. Zpočátku jsem si to myslel, ale nakonec to nebylo ono. Louis je prostě lepší. Ne, nejlepší.

Se zvláštním pocitem jsem nakonec odjížděl z domu. Jel jsem až do Londýna. Celkem 3 hodiny cesty, takže jsem tam byl akorát v 8 ráno. Pak mě čekalo ještě ubytování se a v devět jsem začal pořádně makat.

Asi okolo jedenácté jsem se rozhodl zavolat Liamovi, abych je zkontroloval. Jistota je jistota, i když mi může takhle přes telefon říct cokoliv. No, snad si Louis bude řádně zapisovat to, co se tam dělo a já si to porovnám s tím, co mi řekl do telefonu.

„Ano, Harry?" zaposlouchal jsem se. Znělo to, jako by byl v autě. No, neřešíme to. Třeba jede na nákup, či co já vím.

„Všechno v pořádku? Co Louis?

„Jo, vše v pořádku. A Louis v pohodě. Ještě před půlhodinou spal, nechal jsem ho prospat. Co ty?"

„Jo, to je fajn, že jsi ho nechal prospat. Díky." vydechl jsem. Vážně jsme ho den předtím trošku více zřídili a tak si spánek zaslouženě zaslouží. Ať si spí, jak dlouho chce, může to brát jako menší dovolenou. Asi mu je budu dávat častěji, i když budu já s ním doma. „Jo, v pohodě. V devět jsem začal makat, ať pak na něj mám co nejvíce času."

„Jo, tak to tě chápu."

„A co teď děláte?"

„No, my, uhm.." zasekl se. Bože, pomoc, co si teď vymyslí. To bude zajímavé. „Nic, díváme se na nějaký akční film či co, co vybral Louis." Lež jako něco. Akční filmy Louis přímo nenávidí. Vždycky mu vadí, když se na ně se mnou musí dívat a proto ho většinou nakonec pustím, ať jde nahoru. Pokud samozřejmě nevidím v něm nějaké to zaujetí. Už jednou se to stalo: Sám nevím proč. Jestli se mu líbil herec, příběh nebo mě jen chtěl potěšit. Možné je vážně všechno.

„Jo, fajn. Jídlo je v lednici. No, vlastně jsem tě již zasvětil včera, takže si snad nic nezapomněl. Když tak napiš nebo zavolej. Já budu z 90% na pokoji pracovat."

„Jo, neboj. A kolik toho už máš?" Taky velice zajímavé. Nikdy jsem ho nezajímal. Tohle taky bude mít svůj důvod. No, nechám to být. Naopak, půjdu proti němu.

„No, na to, že to dělám jen dvě hodiny. Prostě jsem čekal, že toho budu mít více a složitějšího a nakonec toho není ani tak moc a řekl bych, že už tak mám udělané 4 dny. Čili bych za ty čtyři dny mohl zvládnout tak teoreticky měsíc za sebou a pak bych měl dost času se věnovat Louisovi. Konečně."

„Aha. Hm. Dobře. Jo, jasně." Jen přikyvoval a já se jen usmíval. Zeptal se první, tak co.

Ještě jsme asi pět minut mluvili, většina věcí směřovala na Louise a pak jsem už to típl. Zašel jsem si dolů do jídelny na oběd a pak šel zase pracovat.
Jo, vlastně to nebyla služební cesta. Jen jsem si zaplatil 4 dny v hotelu v Londýně, abych toho stihl hodně udělat. A pak měl na něj čas.
___________________________________
Na díly z Harryho pohledu si v této knize moc nezvykejte. Jen nechci končit s malým číslem a strašně ráda bych se dostala alespoň k číslu 25, v čemž mi díly z Harryho pohledu dost pomůžou, jen budou krátké (pokud mě nejebne a nedám tam totální kokotiny), protože to chci mít na více dílů. Navíc se toho až tak dít nebude, so :D Budou jen tak 2 - 3 maximálně.
Další díl = 40 ★ a 8 komentářů
Boobear

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora