Part 16

9.3K 391 26
                                    

Po deseti minutách přemýšlení a urovnávání myšlenek jsem pomalu zavíral oči a upadal do říše sunů. Popravdě? Liam se mi fakt začínal líbit. Možná bych se dle toho mohl začít k němu chovat, teď za ty čtyři dny. Budu fakt milý a lísat se k němu. Třeba k sobě více přimkneme. 

Probudil mě Liam, zřejmě teda bylo dvanáct. Uvědomil jsem si, že jsem normálně oblečený. Tedy, normálně oblečený. V zadku mám stále to dildo Ale to už mi tak nevadí, rozhodně lepší než to, co jsem měl všechno na sobě. Protřel jsem si oči a podíval se na něj. Seděl vedle mě s úsměvem a hladil mě po tváři. Vydechl jsem.

„Je čas vstávat, broučku. Harry už odjel. Ještě se s tebou loučil, ale ty jsi zřejmě tvrdě spal. A já jsem tak trochu přemýšlel. Co si dát ty čtyři dny takové… nevím, jak to nazvat.. volno?“ Pozvedl jsem obočí. Neodvážil jsem se na to raději zeptat, přeci jen nevím. „Což znamená, že budeš mít jako svobodu. Prostě tě tady nebudu zatahovat, mučit tě a já nevím co. Nejsem jako Harry. Ale samozřejmě, o tomhle s Harrym nesmíš mluvit, pak si mě nepřej. A až se vrátí, budu zase zpátky. Každý občas potřebuje dovolenou. Takže se sbal, odjíždíme.“ poplácal mě po zadku a tím trochu zasunul ve mně dildo. Skousl jsem si ret, jinak bych vzdychl. Usmál se.

Když odešel, protáhl jsem se a přešel do svého původního pokoje, kde jsem se rozhodl sbalit. Pak mi to došlo. Nemám žádné oblečení. Povzdechl jsem si, zabalil se, kvůli zimy alespoň do deky, a šel jsem za Liamem. Byl v obýváku s taškou vedle sebe.

„Uh, p-pane, já..“

„Nemáš oblečení, viď?“ uchechtl se. Polkl jsem a přikývl. Přikývl a hodil mi nějaký kus oblečení. Podíval jsem se na to. Byly to šaty.

„Š-šaty, ale já, já jsem kluk, tohle, tohle mi nebude sedět a já..“

„Hele, sedět ti to rozhodně bude. Jsou šité na kluka.“ usmíval se až zákeřně. Vyschlo mi v krku. Doprdele. „A pokud ti to nedošlo tak si z tebe udělám lolitku. Ale ne jen v tom smyslu. Však uvidíš tam. Běž si to obléknout, za dveřmi máš k tomu i boty.“ poplácal mě po tváři a já znechuceně odešel. Kurva. Fakt nemám na lidi čuch. Vůbec.

Zalezl jsem si do pokoje a podíval se na boty. Zadrhnul jsem v dechu. Tohle? Vždyť se na tom zabiju. Fialová… Tu zrovna moc nemusím. Šaty byly bílé s lehkými fialovými doplňky a fialové boty na vysokém podpatku. A kurva.

Po deseti minutách jsem se do toho nakonec nasoukal, konečně. Totálně se mi třepaly nohy. Nadechl jsem se a scházel dolů. Samozřejmě jsem na sebe hned upozornil, protože to klapalo. Já se křečovitě držel zábradlí a snažil se nezabít se.

„Neboj, ještě budeš mít příležitostí se na tom naučit chodit. Hodně příležitostí.“ zasmál se a já konečně došel k němu. Vzal 3 tašky a šel k autu. Ovanul mě chlad. Dlouho jsem se z tohoto domu nedostal ven, ještě, že parkují auta v garáži. Otevřel mi zadní dveře a do kufru hodil tašky. Zadní skla byla naštěstí zatemněná, takže mě neměl šanci nikdo vidět.

„K-kam jedeme?“ špitl jsem, když nastoupil.

„Na mou chatu, bude se ti tam líbit.“ podíval se na mě a usmál se. Natáhl ke mně ruku a pohladil mě po stehně. Mě hned naskočila husí kůže. „A připoutej se.“ Přikývl jsem, připoutal se a opřel se o okýnko a díval se ven.

Příroda ubíhala celkem rychle. Zajímalo by mě, jak daleko a jak dlouho jsme jeli. Řekl bych, že fakt dlouho.

Asi po další hodině jsme dojeli a zastavili. Odpoutal jsem se a on mi otevřel dveře. Oklepal jsem se zimou. Byli jsme v lese, nikdo tady nebyl. To na tom bylo ještě horší. Vystoupil jsem a uvědomil si svoje boty, protože jsem ztratil balanc a spadl přímo na něj. Naštěstí pohotově pustil tašky a chytil mě. Já se řádně postavil na nohy a pomalu cupital za ním až do chaty. Byla mi zima a z bot mě totálně bolely nohy. Nikdy nepochopím, jak na tom ty ženské mohou chodit.

Vešli jsme dovnitř, zabouchl dveře, zamkl a klíč si schoval k sobě. Jasně, jako bych odsud mohl utéct, když ani nevím, kde jsme.

„Takže, zlato. Vezmi si tu rudou tašku a odcupitej si do pokoje nahoře. Černé dveře, bude tam tvůj pokoj. A z tašky si vezmi bílý obojek a pak se vrať sem dolů.“ plácl mě po zadku.

„A-ano pane.“ polkl jsem a šel nahoru. Bože, to bolí. Večer budu mít totální puchýře. To si teda užiju ty čtyři dny. 

_________________________________
Tak co, jak se líbí Liam? ☺☺

A DALŠÍ DÍL 60+ VOTES A 5 KOMENTÁŘŮ

Boobear

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now