Part 13

9.9K 429 13
                                    

1K VOTES (chybí 1, I know) ♥♥♥♥♥ DĚLÁTE SI SRANDU??!?!?! 

Takže, Liam byl schválen. Dobře, takže se tady už ocitne. Snad budete spokojeni.
------------------------------------------------

 „Máš se na co těšit, čubičko.“ Polkl jsem a zachvěl se při těchto slovech. Plácl mě po zadku a odnesl do obýváku, kde mě pohodil na gauč a já zůstal mlčky sedět. Sedl si k Harrymu a zřejmě si začali domlouvat plán, který uskuteční. A kurva.

Jen jsem mlčky seděl a čekal, co se bude dít. Asi po deseti minutách se Liam zvedl, přešel ke mně a s úsměvem na tváři si ke mně klekl. Sledoval jsem ho mírně vyděšeně.

„Takže Loui, teď budeme na tebe dva.“ pohladil mě s úšklebkem po tváři. Polkl jsem a přikývl. „Takže oslovení není složité, prostě oběma říkej ‘pane‘. A mluv, pravidlo je zrušeno, teda alespoň to první. Druhé, tedy to, že budeš poslouchat nás dva, stále platí. Dokud tady budu, puso.“ políbil mě. Polkl jsem, ale raději mu polibek oplatil.

„Fajn, fajn. Williame, ty se zvedni a běž do herny. Třetí šuplík v té levé skříňce. Vyber si, i když velikosti jsou stejné.“ Ušklíbl se Harry, mezitím, co jsem se líbal s Liamem.

„Zahrajeme si na pejska, Lou. Víš, kdo bude pes?“ zalapal jsem po dechu. No kurva. Dog-play. Tohle po mě Harry ještě nechtěl, ale už o tom mluvil. No, nenapadlo mě, že bych to taky někdy zkusil.

„A-ano pane, v-vím.“ sklopil jsem pohled.

„A kdo, koloušku?“ pohladil mě po tváři a chytil za bradu tak, abych se mu díval do očí.

„J-já, pane.“ vydechl jsem. Usmál se a přikývl.

„Teď poslechni Harryho a udělej to, co máš. Asi ti došlo, že je to ocas, viď?“ pousmál se a já jen přikývl. „Dobře, tak počkej vedle postele s ocasem v zadku a na čtyřech. Jako správný pejsek. A neboj, ještě si tě upravíme do podoby psa.“ políbil mě. Tentokrát vášnivě a já mu polibek neoplatil. Byl jsem mimo. Probudila mě až facka na levé tváři. Tentokrát už jsem mu polibek oplatil. Když přestal, rovnou jsem vstal, ale neuvědomil si svázané kotníky a ruce.

„J-já, mů-můžete mi to s-sundat?“ Harry se usmál, přešel ke mně a odpoutal mě. Ještě mi vytáhl vibrátor, což se neobešlo bez mého vzdychnutí a jejich velkého úsměvu. Pak jsem se otočil a odešel nahoru.

Sukni jsem si sundal, asi ji jako pes moc potřebovat nebudu. Nadechl jsem se a přešel k třetímu šuplíku v levé skříňce. Otevřel jsem ho. Když si to tak uvědomuji, připadají mi spíše jako kočičí ohony, než psí. Ale když jsem se pořádně podíval, našel jsem psí. Rozklepanou rukou jsem ho vzal, kleknul si na čtyři a strčil do sebe ocas. Jasně, všechno měl přesně naplánované, takže to šlo lehce. Na druhou stranu díky bohu, no..

Po asi deseti minutách klečení jsem uslyšel kroky. Trochu jsem si oddechl, protože mě začínaly bolet nohy. Otevřely se dveře a dva páry nohou vstoupily do místnosti. Jeden si ke mně klekl a pohladil mě po zadku.

„Tak je hodný pejsek. Ještě jedna věc, zlatíčko.“ usmíval se. Pak vstal a místo něj si ke mně klekl Harry.

„Zvedni hlavu.“ řekl chladně. Na Liamovi jsem alespoň poznal, že se mu to, ehm ehm, líbí. Nebo že to s ním něco dělá. Ale s Harrym to taky určitě něco dělalo.

Zvednul jsem poslušně hlavu a podíval se na něj. Ano, dělalo to s ním něco. Na tváři měl jeho typický úšklebek. No jak jinak, že ano. Polkl jsem a on mi nasadil obojek.

„Takže, Loui. Myslím, že je vše jasné. Budeš náš mazlíček. A to doslova. Pejsek. Prostě takhle. Jo, ještě něco. Natáhni ruce.“ polkl jsem. To myslí vážně? Chce mi dát pouta. Sedl jsem si na kolena a natáhl ruce. On odněkud vytáhl takový zvláštní malé pytle. Jeden a pak i druhý mi dal na ruce. Nechápavě jsem se na něj podíval.

„Jsi pes, zlato. A psi nemají prsty. Teda, mají, ale nepoužívají je jako lidé. Takže takhle nějak.“ usmál se a pohladil mě po tváři. Přikývl jsem a nějak se postavil zpátky na čtyři. Uff, tohle bude těžké období. „Takže, teď odejdi, po čtyřech samozřejmě, do obyváku a tam na nás počkej. Začne výcvik.“

__________________
JE TO KRÁTKÉ, I KNOW.
Muhehe, nadrženci :D ☺☺ 
Snad se díl bude líbit. Možná je trošku drsnější, ale jestli s vám to nelíbí, nikdo vám tuhle povídku nenutí :**

S láskou vaše autorka Boobear, stále toužící po vlastníkovi jí samé.

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now