Part 12

12K 417 35
                                    

V restauraci to byl trest. Bohužel doslova. Harry mi tam totiž sundal kroužek a začal mě dráždit. Hodně a drsně, hrubě. A já to prostě nevydržel. A... ano, udělal jsem se. Jak říkal, měl jsem štěstí, že jsem byl v klasické restauraci, protože kdybychom byli v BDSM baru, už bych to veřejně schytal. A co je horší než to, schytat to veřejně, že?

Dle toho samozřejmě vypadala i cesta. Prvních deset minut jsem seděl na přední sedačce a ani jsem nedutal. První trest: Není povoleno mluvit, dokud si pán usmyslí. Což v mém případě může trvat týden, ale i měsíc. Bude záležet čistě na něm a, cituji, na mém poslouchání. Já poslouchám, jenže on si vždycky, VŽDYCKY, něco najde. Většinou je to fakt blbost.

Po deseti minutách mě donutil jít dozadu a tam si mě užil. Vibrátor, nastavený na maxium v mém análu, kroužek na penisu a v puse roubík. Huh, nebyl to obyčejný roubík, byly to moje boxerky, a pusu jsem měl přelepenou izolepou, aby mi nevypadl.

Když jsme dojeli domů, ještě mi svázal ruce a takto mě donutil jít od vchodu po čtyřech nahoru do herny. Šel jsem tak deset minut, ale jemu to bylo jedno. Prostě si počkal. Nespěchal na mě, prej ať si tu cestu takhle užiju. No, to jsem si toho užil.

Na noc mě přivázal k posteli zvlášť za každou končetinu, alespoň vibrátor mi vytáhl ze zadku. Ten však skončil v mých ústech na celou noc. Trošku odporné, ale jak konstatoval, zasloužil jsem si to. Vlastně jsem mu trochu dal za pravdu. Nesměl jsem se udělat, ne v restauraci. Sliboval mi, že když to vydržím, dovolí mi se udělat v autě. Bohužel jsem to nevydržel. Takže přišel trest.

Teď je devět hodin ráno. Čekám, až vstane a konečně mě z toho vysvobodí. Zatím jsem nepromluvil ani slovo. Jednak to bylo tím, že jsem měl stále roubík v puse, ať už jakýkoliv, ale taky tím prvním pravidlem. Tušil jsem, že brzy přijde nové.

Za půl hodiny se otevřely dveře. Konečně. Podíval jsem se na něj. Na tváři měl úšklebek, který nenaznačoval nic hezkého. Polkl jsem a sledoval ho. Pomalu se blížil ke mně. Sedl si na postel a začal mě odpoutávat.

„Řekneme si pravidlo číslo dvě, Williame," polkl jsem. Už to oslovení neříkalo nic dobrého. I když, kdy někdy říká něco dobrého. „... přijde mi kamarád. No a ty.. ty samozřejmě budeš hlavní atrakce. Takže si tě teď připravím." mezi svou řečí mě rozvázal a všechno sundal, konečně i zasraný kroužek. „Teď se pro mě uděláš, dvakrát, a já pak uvidím co dál."

„A-." na tváři mi přistála facka. Silná.

„Co je kurva první pravidlo?! Že máš držet hubu, tak ji kurva drž, nebo ti tam ten zasraný vibrátor narvu znova!" Polkl jsem a přikývl. Začal mě dráždit rukou, ale ne jemně, zase hrubě. Za chvíli jsem vyvrcholil a on pokračoval. Tohle už bolelo, ale nedal se a za chvíli jsem se udělal znova.

Ležel jsem na zádech a zhluboka dýchal. „Zvedni se a běž se umýt. Pořádně a všude, děvko! Nezapomeň, že jsou všude kamery, ale myslím, že o tomhle ti to stačilo." usmál se. Přikývl jsem, pomohl mi vstát a já odkráčel do koupelny.

Tam jsem strávil asi půl hodiny, oholil se a to všechno okolo. Postavil jsem se doprostřed a čekal, kdy přijde.

Přišel asi za 5 minut s oblečením. Při pohledu na to jsem vytřeštil oči a zalapal po dechu. Sukně, krátká a kroužek. Polkl jsem.

„Vím, že se ti to líbí, přiznej si to." chytil mě surově za paži a vlékl mě do obýváku. Na gauči se nacházelo množství lan různých délek. „Druhé pravidlo. Bude tady Liam, a když něco řekne, uděláš to. I kdyby řekl, že máš mít trojnásobný orgasmus, prostě to uděláš. Je seznámen s věcmi, které nemusíš, takže do těch tě nutit nebude, nebo prostě použiješ svoje slovo." vydechl jsem a přikývl. „Hodná kurvička." usmál se a pohladil mě po tváři.

Posadil mě na stůl a oblékl sukni a kroužek. Chvíli mě sledoval a nakonec mi kroužek sundal. Oddechl jsem si, ale sral mě stůl. Byl skleněný, a protože sukýnka můj zadek moc nezakrývala, studělo to. Vzal do ruky obojek a připnul mi ho na krk.

„Harry's whore." usmál se a pohladil mě po tváři. Kurva, tohle na tom fakt je. Super, tak to nesundám z krku s takovým nápisem. Povzdechl jsem si a sledoval ho.

Vzal jeden provaz a začal mi s ním svazovat kotníky. Když utáhl, cítil jsem, jak mi provaz řeže do kůže na kotníku. Pak vzal druhý a vepředu mi s ním svázal ruce. Taky pevně. Vydechl jsem a podíval se na něj.

„Obměníme první pravidlo. Mluvit budeš moct jen v případech, když se tě někdo na něco zeptá. A nemysli si, nebudu mít problém tě před ním potrestat. Liam má doma taky suba, takže to pro něj nebude zvláštní, když tě například zbičuji. Takže pokud se tě nikdo nezeptá, budeš držet hubu. necheš s ní snad mít tohle." ukázal mi vibrátor. Polkl jsem a zavrtěl hlavou. Usmál se. „Otoč se a vystrč zadek."

Nemotorně jsem se otočil. Se svázanými kotníky to jde vážně špatně. Snad toho po mě nebudou chtít moc. Ohnul jsem se a vstrčil na něj zadek. Přejel prstem po mém vstupu a já se zachvěl.

„Stále roztažená děvka." zasmál se. „Pro koho, Williame?"

„Pro tebe, pane." vydechl jsem a po chvíli ho do mě zasunul a zajistil.

„Takže teď sis to krásně procvičil, snad nechceš, aby tohle bylo v tvé puse. Aby ses ochutnal. Myslím, že stačilo, že jsi to měl už jednou, ne?" Jen jsem přikývl. Naštěstí se nic nestalo, takže neočekával odpověď. Místo toho mě otočil a donutil posadit na stůl. Prohnul jsem se jako luk. Vibrátor byl o trochu větší než včera, takže se ještě více zasunul. Sakra, kde ty délky bere. A hlavně, jak ví, že to do mě narve.

Seděl jsem asi 10 minut v této poloze, když se rozezněl zvonek. Podíval jsem se na něj, protože to nevypadalo, že by se chystal zvednout. Ne, snad nechce, abych šel se svázanými kotníky otevřít.

„Budu čekat dlouho, než se kurva zvedneš a půjdeš otevřít?!"

„N-ne, pane." zašeptal jsem a odskákal ke dveřím, které jsem otevřel. Za dveřmi stál on... Liam. Usmíval se a sjel si mě pohledem. Když vešel, přehodil si mě přes rameno a do ucha mi zašeptal.

„Máš se na co těšit, čubičko." Polkl jsem a zachvěl se při těchto slovech. Plácl mě po zadku a odnesl do obýváku, kde mě pohodil na gauč a já zůstal mlčky sedět. Sedl si k Harrymu a zřejmě si začali domlouvat plán, který uskuteční. A kurva.

__________________________

Huh, možná trošku drsnější, ale poslední dobou, v lázních, mám na tohle nálady. A ano, je tady nevýhoda, že jsem v lázních.

No, ale taky jsem zjistila, že asi prostě.. nevím, chci zažít pocit někomu patřit. Zní to blbě, já vím, ale tahle touha je tady delší dobu. Jen někoho najít :))

S láskou vaše autorka Boobear, toužící po vlastníkovi jí samé.

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now