Part 9

11.2K 451 17
                                    

Probuzení bylo opravdu dost bolestivé. Pokusil jsem se vstát, ale pak jsem si všiml, že vodítko přivázal k noze. A celkem na krátko, takže se ani hnout nemůžu. Pak mě ještě seřve za to, že jsem mu neudělal snídani, ne? Povzdechl jsem si a lehl si zpátky na zem. Všude jsem měl od koberce otlačeniny, myslím, že budu rád, jak budu normálně chodit, ale spíše to nebude možné. Za to mě ještě seřve, že si za to můžu sám. 

Začal se vrtět na posteli. Neviděl jsem ani na ty hodiny, takže jsem musel čekat, jestli bude spát dál, nebo vstane. 

Naštěstí vstal. Sklonil jsem hlavu a ucítil jeho dech na mém uchu. "Doufám, že si tuhle lekci budeš pamatovat, kurvičko. Avšak jsem s tebou ještě neskončil. Ještě mě budeš prosit, abych už nikdy nebyl tak zlý." Naskočila mi husí kůže a stály mi snad všechny chlupy na těle. Polkl jsem a přikývl. Vlastně jsem nevěděl, co na to říct nebo jak zareagovat, ale zřejmě byl spokojený, protože okolo mě prošel a odešel.

Vydechl jsem, lehl si zpátky a čekal. Začal jsem být nervózní, když už mi přišlo, že je tam dost dlouho. Tohle dělal ale hodně rád. Nechával mě čekat a já z toho měl šílené nervy a pak jsem míval problémy. 

Snad za půl hodinu se vrátil. Konečně. Vydechl jsem a opřel se o lokty. 

"Takže, Williame. Mám tady tři věci a jednu jsem schopný vyřadit a tu si můžeš vybrat sám."

"D-dobře, pane." 

"Pouta. Bičík a dále i didlo." Polkl jsem. Co je lepší, když vyřadím. Když vyřadím pouta, budu mít problém ho neodstrčit. Když bičík, stejně mi naplácá rukou a když didlo, strčí mi ho tam rovnou svého. 

"J-já, b-bičík." vydechl jsem. 

"Dobře. Čekal jsem to a myslím, že tě Zayn střískal dost, takže tě nechám." vydechl jsem a přikývl. Co se mu stalo? Tohle by v životě ten Harry Styles neřekl. A to se mi ještě před půl hodinou připadal fakt hnusný. 

Došel ke mě a odpoutal mě od vodítka a pomohl mi vstát. Skoro jsem nedokázal chodit. Odhodil mě na postel a vedle mě hodil pouta a didlo. Polkl jsem. To didlo... bylo, bylo velké. Já, myslel jsem, že to bude nějaké normální, ale ono. Bylo, bylo velké. Kurva. Sklopil jsem hlavu a uslyšel jeho smích. 

"Copak, chtěl bys změnit svůj výběr?"

"N-ne, pane." polkl jsem. Stejně by mi to nedovolil. 

"To je fajn, neboj se. Jen si pohraju." Nemusel jsem ho vidět, ale věděl jsem, že se šibalsky usmívá a že je v jeho očích jen chtíč. Nic víc, nic míň. Pohraje, jasně. Polkl jsem a přikývl. 

Svalil mě na postel a začal mě hrubě líbat. Sotva jsem mu stačil polibky oplácet. Nevadilo mu to, byl celkem i zvyklý. Pak mi připoutal ruce k posteli a začal mi dávat dolů kalhotky. Fakt pomalu a já se nemohl skoro ani pohnout, protože jsem ho nechtěl naštvat. Jen jsem se lehce nadzvedl, abych mu pomohl, avšak on mě zatlačil zpátky do matrace. Polkl jsem a zůstal ležet.

"Pokrč a roztáhni nohy!" poručil mi. Vydechl jsem a udělal to. Opatrně jsem se na něj podíval a uviděl v jeho ruce didlo. Kurva. Polkl jsem a nachystal se na tu bolest, která přišla v zápětí. Prohnul jsem se v zádech a z pusy mi unikl nepatrný sten, který mu naštěstí nevadil. Naopak. Zřejmě to bral jako souhlas a začal přirážet. 

Kroutil jsem se bolestí a ve chvíli, kdy narazil na mou prostatu, jsem hlasitě vykřikl jeho jméno a vlastně se blížil k vrcholu.

"Dělej kurvičko, no tak. Udělej se pro mě!" zavrčel a přirazil do mě. Zasténal jsem a po chvíli se konečně udělal. "Hodná děvka." pohladil mě po tváři, nechal ho v mě a odešel. Polkl jsem a snažil se uklidnit. 

Vrátil se po chvíli. Byl nahý. Klekl si na mě a svůj penis nasměroval na mou pusu. 

"Otevři!" polkl jsem a otevřel pusu. Chytil mě za vlasy a nemilosrdně mi začal ošukávat ústa. 

Po chvíli se mi udělal do pusy a já to s šílenou nechutí polkl. Pousmál jsem se. 

"Jsi úžasná štětka." vydechl, slezl ze mě a prostě odešel. 

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ