Part 10

12K 412 9
                                    

Nakonec jsem svázaný usnul na posteli. Probudil mě až on, když na mě něco hodil. Bylo to měkké. Podíval jsem se na to. Oblečení? Tohle jsem nechápal.

"Už dlouho jsme si neprocvičili tvé sebeovládáni, Williame. Takže jdeme na večeři do restaurace a tak se budeš chovat dobře. Oslovení pane zůstává a, no uvidíš." Mluvil mi přímo do obličeje.

"A-ano, pane." přitakal jsem. Odpoutal mě.

"Teď vypadni do sprchy, i vlasy. Máš tam nachystané věci a vem si i to oblečení." pousmál se a odešel. Sebral jsem si oblečení, neprohlížel jsem si ho, a odešel jsem do koupelny. Nechal jsem na sebe stékat horkou vodu a umyl sebe i vlasy. Po dnešním zážitku to byla vysloužená odměna. Konečně. A po tom, co mě ještě čeká v restauraci. Vydechl jsem, obmotal si okolo sebe ručník a postavil se k zrcadlu. 

Měl jsem tam připravený fén, deodorant a parfém. Podíval jsem se na sebe. Delší vlasy, které se teď tyčily do všech stran, protože jsem si je vysušil ručníkem. A strniště. 

V ten moment přišel Harry do koupelny. 

"Už jsi, výborně. Upravím si tě." podíval jsem se na něj a přikývl. "Sedni si na vanu." vydechl jsem a sedl si na ni. Vzal fén a začal mi vysoušet vlasy. 

Po chvíli to bylo dost nepříjemné, protože fén vydává horký vzduch a ten mě začínal po chvíli pálet na čele. Naštěstí už přestal. 

"Tak, teď se oblékneš, použiješ přitom parfém i deodorant a pak mě zpátky zavoláš, jasný?"

"A-ano, pane." přikývl a odešel. Přemístil jsem se k oblečení a teprve ho začal prozkoumávat. Vše bylo sladěné do černé barvy. Černé úzké džíny, černé tričko s bílým potiskem a... a. Kurva. Boxerky, které mi sahaly sotva do půli zadku. Jo, už jsem je na sobě párkrát měl, ale jen doma. O to víc mě to děsilo, že jsem si to měl vzít do společnosti. Vydechl jsem a oblékl se. Před tím, než jsem si oblékl tričko, jsem se nastříkal deodorantem a pak si na tričko stříkl trochu parfému. 

Podíval jsem se na sebe, po menším odstupu, do zrcadla. Nebylo to vidět. Ale i tak mě děsily jeho plány.

"U-už jsem, pane." vydechl jsem a on otevřel.

"Konečně. Nevěděl jsem, že je to takový problém, se obléknout. Vydechl jsem. "Sedni si na vanu." 

Posadil jsem se na ni a on mě začal česat. 

"Tyhle vlasy se mi na tobě líbí, Williame. Budeš je nosit takhle dlouhé, ne-li delší." pousmál se a já jen přikývl. "Tak hotovo." odložil hřeben. "Jestli ještě něco potřebuješ, buď tady, ale do deseti minut ať jsi dole." přikývl jsem a ještě tam zůstal. 

Přikročil jsem k zrcadlu. Harry měl vždycky styl, to se musí uznat. Ofina, sčesaná na jednu stranu, vytvořila takovou "vlnu". Vypadalo to poměrně dobře. Strniště se mi rozhodl nechat, stejně nevím, kde tady má strojek na holení a když bych přišel dolů oholený, byl by jistě naštvaný, protože mi nenachystal věci na holení a nedovolil mi to. A pokud by to chtěl, oholil bys mě sám.

Vlastně už na začátku tohoto "vztahu" jsem podepsal smlouvu, která obsahovala odstavec o mém vzhledu a úpravě ho. On je jediná osoba, která mi může změnit vzhled. On vybírá kadeřníka, on mě holí (a ano, kdekoliv a kdykoliv). On mě češe, když někam jdeme. On mi vybírá oblečení. Prostě všechno v tomhle smyslu dělá on. Ano, tímto je krásně dokázano, že jsem jen a jeho jeho. A vlastně mi to nikdy nevadilo. Harry má fakt úžasný styl a jsem rád, že mě obléka a češe. Holení by sice mohl nechat na mě, ale říká, že si všechno dělá rád po svém. A že když jsem i já jeho, bude si se mnou děllat po svém.

___________________________________________
1) Původně jsem chtěla udělat, že půjdou už teď do té restaurace, ale nějak jsem se rozepsala o vzhledu :D
2) Louise máte v médiích :D Příště i trochu popíšu Harryho :D
3) Strašně děkuji za votes ♥ Je úžasný, dosáhnout ani ne za dva dny 50+ hvězdiček. :3 
 ♥ Miluju vás. 

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now