Part 8

10.9K 453 33
                                    

Seděl jsem dole na gauči, když se otevřely dveře a někdo do nich vrazil. Harry zapomněl zamknout, přesto, že to dělal vždycky. Ano, kvůli mě. I když si nemyslím, že bych utekl jen v boxerkách a s obojkem, ale popravdě, nikdy neví, kdy se dostanu k nějakému oblečení.

Podíval jsem se ke dveřím - byl to Zayn. Kurva. Polkl jsem a natiskl se na Harryho, který seděl poblíž mě na gauči. Dal okolo mě ruku. 

"Co chceš, kurva?!" podíval se Harry na Zayna a já mu zavrtal hlavu do hrudi. Bylo mi teď jedno, co mi za to pak udělá. Zayna už jsem vidět nechtěl. 

"Já? Měli jsme domluvu, Harry. Ob týden je Louis můj!" 

"Jo, jenže kdybys mu nesebral mobil a takhle ho netýral, možná bych ti ho půjčil."

"Ty děvko! Jak to, že jsi to vykecal?!" došel ke mě a vytáhl mě za obojek. Zalapal jsem po dechu a snažil se od něj odtrhnout. Tuhle práci za mě naštěstí udělal Harry a já se mu schoulil do náruče. 

"Co vykecal?! Vždyť jsou ty rány poznat, idiote!"

"Kdyby mě nesral, nestalo by se mu to." vydechl Zayn. Teď lhal. Dělal jsem vše, co mi řekl. Samozřejmě v rámci možností. Ne všechno jsem dokázal udělat, protože měl někdy fakt šílené požadavky.

"Fajn, uznávám, že William někdy neposlouchá," zmáčkl mi přitom zadek, abych si uvědomil, že se mluví o mě. Mluvilo se o mě pořád, ale fajn. "Ale vždycky si to odčiní a omluví se."

"Já ale n-nemohl použít slova p-promiň a o-omlouvám se." zašeptal jsem. Odtrhl se ode mě a došel k Zaynovi.

"Ty děvko! Něco jsme si domluvili!" začal křičet Zayn, ale to ho už Harry vyprovodil z domu a zamkl dveře. Vydechl jsem a zůstal ležet schoulený v klubíčku. 

Po chvíli mi donesl sklenici vody a já ji celou vypil. "D-děkuji, p-pane." zašeptal jsem. Přikývl.

"Ale zasloužíš si trest, Williame. A to kvůli toho, že ses ke mě tiskl, i když jsem si domluvili, že se tohle dělat nebude. A je mi jedno, že ses Zayna bál." Ztěžka jsem polkl. "Že si ho zaloužíš?!" chytil mě za vlasy, abych se na něj díval.

"A-ano, pane. Z-asloužím." Přikývl.

"Na čtyři a do naha!" vydechl jsem a udělal to. Někam si odskočil a pak mi připnul vodítko k obojku. Polkl jsem a on mě dovlékl do ložnice. Nechápal jsem, proč do ložnice, když má všechny pomůcky v té místnosti. Zůstal jsem klečet před postelí. 

"V tomhle budeš spát, Williame!" hodil po mě krajkové kalhotky a síťované podvazky. Polkl jsem, sedl si a oblékl se do toho. "Ještě něco. Nastav ruku." vydechl jsem a nastavil ruku. Kroužek. Polkl jsem a nasadil si ho. Pak jsem si vylezl na postel. "Co tam děláš, děvko?! Čí je to postel?!" 

"T-tvoje, pane.."

"Takže kdo na ni spí?!"

"T-ty, pane." Přikývl. Já slezl z postele. 

"Dobrou noc, Williame." lehl si do postele a za chvíli zřejmě usnul. Já ležel v klubíčku na tvrdé zemi a bez deky. Nevím jak, ale podařilo se mi nakonec usnout. I když to probuzení bude bolestivé. 
_________________________
Nakonec jste to úžasně splnili ♥♥. příští díl = 32 votes a 5 komentářů ♥♥

Devil in Angel's Body [CZ Larry Stylinson, BDSM]Where stories live. Discover now