Dancing in the Moonlight

44 1 0
                                    

Sorry dat ik zo lang niks heb geschreven maar hier is weer een verhaaltje

opgedragen aan 


(Liedjes die ik luister als inspiratie; Don't let it break your heart. Louis

Sunshine. Liam
Boys & girls van James TW)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.O.V. Harry Edward styles

Het is vandaag precies twee weken geleden dat ik uit de kast ben gekomen. Ik zie het nog voor mij hoe de jongens reageerde. Ik was zo nerveus en bang. Maar nu weet ik dat het nergens voor nodig was. Ze waren allemaal zo onwijs lief voor mij. Niall moest weg. Hij had een afspraak met een van zijn vrienden. Dat dacht ik tenminste. Hij is al weken geheimzinnig aan het doen. De rest van de jongens ook. Maar niet zo als Niall. Ik glimlach als ik aan Niall denk. Ik ben verliefd op hem.

Wat ik niet wist is dat Niall een date aan het organiseren was. Ik ga weer op mijn bed liggen en begin te huilen. Langzaam maar zeker ween ik mij weer in slaap. Maar wat ik niet wist is dat mijn telefoon van mijn nachtkastje valt waardoor er een harde knal valt.

P.O.V. Niall James Horan

Ik zit met de jongens aan de tafel in de keuken. Ik heb ze vertelt dat ik een date voor Harry wil organiseren maar weet niet hoe en ik ben nerveus. ik ben bang dat ik iets verkeerd doe. Louis en Liam hebben allebei één van mijn handen vast, terwijl we iets proberen te bedenken. Het idee is tot nu toe is heel erg leuk en gezellig. ik kan niet wachten.

We praten nog een tijdje. Als we een knal van boven horen komen. Ik spring uit mijn stoel en race naar boven, naar de kamer van Harry. Daar aangekomen zie ik dat de telefoon van Harry op de grond ligt. Ik loop naar hem toe. Ik ga op de rand van zijn bed zitten, ik laat mijn vingers door zijn haren kammen. Ik druk een kusje op zijn wang en loop dan naar benden met een grote glimlach op mijn gezicht.

_________________________________________________________________

Het is drie dagen later en Harry en ik gaan op date. Hij weet het alleen niet. Dat komt omdat ik het als verrassing wil houden. Hij denkt dat hij een dagje met Louis op gaat trekken. Zayn gaat de locatie klaar maken en Liam blijft bij mij om te helpen met klaar maken.

na een half uurtje komen Liam en ik aan op de plek waar de Date is. bij het bos. Als we er aankomen kijk ik mijn ogen uit. Want ik had niet verwacht dat het zo mooi zou worden. Ik kijk even rond en loop dan met Liam terug. Daar zijn de andere. Harry heeft zoals ik heb gevraagd een blinddoek om. Ik pak uit de achterbak de picknickmand dan doe ik de achterklep dicht en dan bekijk Harry even en glimlach in mijzelf, ik loop naar hem toe en leg mijn handen in die van hem ik knijp er even in. Ik geef de jongens een knikje. Die in de auto's stappen en naar huis gaan. Harry en ik lopen een tijdje en komen dan aan bij het meertje. Ik zet de picknickmand op de grond en spreid het kleed uit.


Ik doe de blinddoek bij Harry af. Hij knippert met zijn ogen en ik lach naar hem. hij kijk om zich heen. voor ik het weet hangt hij met zijn armen om mijn nek. We gaan op het kleed zitten en open de mand. ik haal er allemaal eten uit en leg het op de kleed, het begint al met schemeren. Dan kom ik bij het laatste ding, een rode roos. Ik geef hem aan Harry.

" ik hoop had je het vanavond leuk gaat vinden, en dat we even onze zorgen kunnen vergeten." zeg ik tegen Harry. Hij glimlacht en pakt de roos aan. Hij ruikt er aan en glimlacht naar mij, hij legt de bloem naast zich en dan beginnen we met eten.

Na een half uur zijn we klaar met eten. Het is inmiddels donker geworden en het is heel erg helder. Ik sta op en loop naar mijn rugzak. Daar pak ik mijn boxje en telefoon uit. Ik loop terug naar Harry terwijl ik muziek aan zet. Ik leg de telefoon en boxje naast elkaar op het kleedje en trek Harry omhoog. Na even twijfelen vraag ik hem of hij met mij wil dansen. Hij knikt en steekt zijn hand uit die ik aan neem en trek hem in mijn armen. De vlinders gieren door mijn lichaam. 


na een uur dansen zijn moe geworden We laten ons op het kleedje vallen. We kijken naar de lucht. Dan doet hij iets wat ik niet zag aan komen. Hij Kust mij.  Van schrik vergeet ik terug te kussen. dan doe ik het toch. En het is de beste kus die ik ooit gehad heb...... 


Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 19, 2022 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

One Shots ( On Hold )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu