Ziall (kerst speciaal) 2018

335 8 0
                                    

P.O.V. Niall

Ik loop door de straten van Londen op weg naar mijn lievelingscafé. Het sneeuwt een beetje en het is dan ook best glad buiten. Langzaam maar zeker zie ik het cafeetje in beeld komen. Als ik nog geen 5 minuten later het cafeetje binnen kom. Spoelt een golf van warmte over mij heen. Ik zoek een tafeltje bij het raam en kijk dan naar buiten. Ik kijk glimlachend naar de kinderen die buiten aan het spelen zijn met de sneeuw. Het ziet er heel lief uit.

Ik schrik op van de ober die vraagt wat ik wil hebben. Ik kijk op naar de jongen voor mij en zie dat hij onwijs knap is. Ik slik onhoorbaar en schut dan mijn hoofd. Niet in staat te antwoorden. 'Doe maar een warme chocolade melk.' zeg ik uiteindelijk stotterend. Ik voel hoe ik bloos, en kijk verlegen naar mijn handen. Ik hoor hoe de jongen grinnikt en dan loopt hij naar de bar. Ik kijk naar buiten en laat mijn gedachten naar Louis en Liam gaan. Ik had dat beter niet kunnen doen want langzaam maar zeker lopen er tranen over mijn wangen.

Ik pak een briefje uit mijn zak die ik voor Louis op de dag dat hij stierf schreef. Ik begin het weer te lezen en de tranen blijven maar stromen.

Ik mis je. Dat is het enige waar ik aan kan denken. Ik mis de grappen die je maakten of de dingen die we samen deden. Was je nog maar hier, bij mij. Maar dat ben je niet en dat moet ik accepteren. Maar kan ik dat wel. Kan ik nog een keer afscheid van je nemen. Ik mis je en zou willen dat je nog bij mij was. Als ik naar je foto kijk moet ik altijd mijn best doen om niet de tranen over mijn wangen te laten stromen. Ik wil je zo graag terug. Had ik maar vertelt dat ik van je houd en dat doe ik nog steeds ook al heb je ons verlaten vier weken terug....

ondertussen is de ober weer terug gekomen, met mijn chocomel. Hij komt naast mij zitten en legt een hand op mijn rug en wrijft er over. Ik schrik op en kijk met betraande ogen naar de jongen. "Wat is er mijn love?, er moet wel een reden zijn dat je zo overstuur bent." vraagt en zegt hij. Ik bijt op mijn lip en zeg "Kom zitten dan vertel ik je het" hij gaat twijfelend zitten. Als hij zit begin ik te vertellen.

"vier weken geleden heb ik een ongeluk gehad met mijn twee beste vrienden Liam en Louis heten ze. Beide jongens zijn gestorven aan hun verwondingen. Ik en mijn andere beste vriend waren en zijn er kapot van. Maar ik en die andere vriend Harry kregen ruzie waardoor ik nu geen slaapplek meer heb. Liam is in mijn armen gestorven en Louis twee uur later ook. Ik heb een briefje voor Louis geschreven. " Ik geef het blaadje aan de jongen waar ik nog steeds de naam niet van weet. Ik ga weer verder met vertellen. " Ik mis Louis en Liam soms zo erg dat ik opeens begin te wenen en dan heb ik ook nog eens ruzie met Harry. Dat het mij even te veel werd." De zwart harige jongen geeft mij mijn briefje terug. "Dankje.." " Zayn" ik kijk hem vragend aan. Zo wordt ik genoemd. Ik kijk hem bewonderd aan. Zijn naam is zo mooi. "Dankje" Zegt Zayn opeens. Ik kijk hem verbaast aan en hij zegt "je zei het hard op." Ik voel hoe mijn wangen nog roder worden dan ze al waren. Zayn glimlacht lief naar mij en zegt: " Het komt wel goed love, als je wil kan je wel een tijdje bij mij komen slapen. Maar dan moet je het wel echt willen." Ik kijk hem met grote ogen aan. "Mag dat echt?" vraag ik in shock. "Ja het mag echt" 'Malik' " ja" roep Zayn terug. "Je dienst zit er op mijn jongen, tot morgen zoon en haal geen gekken dingen uit spoken." "ja vader." zegt Zayn. "Ik ben zo terug ik ga mij even om kleden, hoe heet je eigenlijk love?" Ik voel hoe mijn wangen nog roder worden als hij mij 'love' noemt. "heet Niall" zeg ik verlegen en kijk weer naar mijn handen. "Mooie naam Niall, tot zo."

_____♡_____☆_____¤_____

tien minuten later.

Zayn komt terug met andere kleren aan en nat haar. Hij zal wel gedoucht hebben. Hij ziet er ontzettend goed uit.
(omslag) waardoor mijn wangen weer roze/rood worden. Hij glimlacht lief naar mij. "Ga je mee Ni?" Ik knik. Ik sta op en pak mijn jas van mijn stoel. "Waar kan ik betalen" vraag ik. "Je hoeft niet te betalen Ni, het is morgen kerst." Ik zucht opgelucht want zowat al mijn geld is naar de begrafenis van de jongens gegaan. Ik trek mijn jas aan en zwaai de vader van Zayn gedag. Ik haak mijn arm door zijn arm. En hij pakt mijn hand vast. wat mij vlinders in mijn buik geeft. 

Ik bewonder steeds weer hoe mooi Londen is. Het is stil tijdens het wandelen wat niet erg is want zo kan ik Londen bewonderen. Na een kwartier komen wij bij een straatje wat er super mooi uit ziet. Het is mooi verlicht en heel gezellig. Aan mijn linkerkant is een basketbalveldje en voor ons een grote speeltuin. Het ziet er zo goed uit. We lopen naar een huis met een beige muur en een eiken dubbele deuren.

Als wij binnen komen er lekkere geur van kalkoen. ik glimlach weer en stel mij aan de moeder van Zayn voor. 


P.O.V. Zayn

Ik kijk glimlachend naar Niall die met mijn moeder aan het kletsen is. "Mam?" vraag ik. "babyboy?" "Let je wel op het eten, voor dat je het weer laat aanbranden." Mijn moeder en Niall grinniken. "En mam je weet best dat je niet meer babyboy mag zeggen en al helemaal niet als ik bezoek heb." Ik voel dat ik nu aan het blozen ben. "Laat anders even je kamer zien, ik roep wel als het eten klaar is" zegt mijn moeder als zij en Niall klaar zijn met lachen. Ik hou wel van Niall zijn lach. Ik denk dat ik hem leuk vind. We lopen naar mijn kamer en als we daar komen zie ik dat Niall met zijn mond open maar mijn kamer kijkt. "Ni je vangt vliegen"zeg ik terwijl zijn mond dicht doe met mijn hand. Ik heb een vrij lichte kamer met op de muren een graffiti tekening van een muzieknoot. Ik heb een grote twee persoons bed. Er hangt kerstverlichting bij mij ramenkozijn. aan de muren waar geen tekening is hangen er foto's van vrienden en familie. 

Na een half uurtje is mijn moeder klaar met het eten en roept ze ons. Niall en ik rennen naar beneden en hij valt van de laatste drie treden. Ik kan hem net opvangen. En dan zitten onze lippen op elkaar. Ik voel hoe Niall schrikt. Maar hij zoent mij wel terug. Opeens komt mijn moeder de hal in en Niall schrikt. Mijn moeder is even stil maar zegt dan: " Ik wist het wel" wij kijken haar vragend aan. " Ik had al het idee dat jullie elkaar leuk vinden, maar ik zei niks." 

Nou kom jongens dan gaan wij eten. Na het eten wil Niall nog even douchen wat ik natuurlijk goed vindt. Als hij klaar is met douchen komt hij terug in een T-Shirt van mij wat mij laat glimlachen. Hij komt bij mij in bed liggen tegen mij aan en kust mij dan welterusten. Ik glimlach tijdens de kus. Als ik terug trek doe ik mijn nachtlampje uit en druk nog een kus op zijn hoofd. en sluit dan mijn ogen om in een diepe slaap te komen en over Niall te dromen die mij een geweldige kerst heeft gegeven en ik denk dat het ook voor Niall geld. 



   _____________________________________________________________

Fijne kerst. 

One Shots ( On Hold )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu