Giriş

7.8K 520 192
                                    

-İçimde kalmasın diye yazıyorum umarım beğenirsiniz ♡︎
-İnş yazabilmişimdir qwq, giriş diye kısa tuttum
-Mini ficdir..
-İyi okumalar ♡︎ ...

İlk gün, sabah (başlangıç):
Midoriya İzuku o sabah yurtta uyandığında önce boş boş etrafına bakmış, sonrada ayılabilmek için yatağından yavaş bir biçimde çıkmıştı.

     Açıkçası kendini o gün tarif edilemez bir biçimde tuhaf hissediyordu ve nasıl açıklayacağını bilmiyordu. Nedensiz bir biçimde vücudunun alt tarafında bir hafiflik hissediyor ama ona tezat olarakta göğsünde bir ağırlık hissediyordu. Aynı zamanda omuzlarındada kalktığında tuhaf bir kıpırtı hissetmiş ve bu onun dahada rahatsız olmasına sebep olmuştu.

Dün B sınıfı ile yaptıkları antrenmandan beri kendini aşırı yorgun hissediyor ve bunun üstünede vücudunun türlü türlü yerleride ağrıdığı içinde acı çekiyordu. Neden birden antremandan sonra böyle olmuştu hiç bilmiyordu ama antreman sona erince onunla kapışan kız birden yanından kaçmış ve sonra yanına selam vermeye geldiğindeyse hemen oldukları ortamdan ayrılmıştı. Buda bir tuhaflık sezmesine sebep olmuş ama elbette kafasına fazla takmamıştı. Ama bu yorgunluğun kızın gücünü onun üstünde kullandıktan sonra yaşanması elbette şüphelenmesine neden olmuştu.

Kalktığında birden saçlarının omzuna kadar uzandığını hatta omzunu geçtiğini fark edince tam anlamıyla şok olmuştu. Bir günde saçları nasıl böyle uzayabilirdiki?.. Açıkçası aynı zamanda vücudundada bir farklılık olduğunu hissediyor ve buda endişelenmesine neden oluyordu. Neden böyle olmuştuki birden?...

En sonunda ne olduğunu merak edip bu değişimine dayanamayınca kendisine ne olduğunu bakmak isteyip yurttaki odasında masasının üstünde duran aynayı almış ve kendisine bakmıştı, tabi bakmasıyla bağırmasıda bir olmuştu.. çünkü aynada gördüğü kişi kendisi değil, bir kızdı.

     Aynada gördüğü kız ile hemen bağırmaya başladığında sesindeki incelemeyide fark etmiş ve anın şoku ile aynayı yere düşürüp iki eli ile ağzını sımsıkı kapatmıştı. Siktir... Bu o olamazdı... Şaka falan olmalıydı...

Bir süre o pozisyonda kalmış ve en sonunda dayanamayıp kendine bunun bir yalan olduğunu inandırmak için ellerini ağzından çekmiş ve yeniden aynayı alıp kendisine bakmayı başlamıştı.. Ama şansına gene aynı görüntüyü görmüştü:
Omzunu geçen yeşil saçlar, minik güzel bir dudak, kendini belli etmiş göğüsleri ve küçük burnu ile kocaman gözleri... Ona ne olmuştu böyle?

-Tutmayacak ama umrumda değil ama tutarsa sevinirim valla
-Sizi seviyorum <3, kendinize iyi bakın

𝟏𝟎 𝐃𝐚𝐲𝐬 ¦ 𝐁𝐚𝐤𝐮𝐝𝐞𝐤𝐮 ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin