1.Gün (2/2)

4.8K 420 203
                                    


     "Sende kimsin?"
Tamam bunu kesinlikle beklemiyordu. Nasıl onu tanıyamamışlardı?.. En azından insan benzetirdi-
"Dekuya benziyor bu, gitsin hemen burdan iğrenç!"
Kacchanın birden dediği şeyle herkes ona ayıplayıcı bir bakış atmıştı. Kacchan bu aralar tuhaf bir şekilde Deku ile fazla uğraştığı için her fırsatta onu gömmeye çalışıyor, buda evet onun üzülüp rahatsız olmasına neden oluyordu ama o klasik Kacchandı işte, yapacağı bir şey yoktu..

"Sanırım sınıfları karıştırdın."
Aizawa Sensei ona merakla bakarken yeniden konuşunca hemen ileri atılmış ve dediği şeyle sınıfın daha çok şaşırmasına sebep olmuştu.
"Hayır sınıfları karıştırmadım, ben bu sınıftayım! Beni nasıl tanımazsınız?"
Üzüntülü çıkan sesi ile sınıfı dahada çok şaşırırken anı Mineta'nın cümleleri bile bozamıyordu. Aynı hemen o an dediği gibi:
"Bu sınıfta mısın? İstersen yan yana oturabiliriz güzellik."

Tüm sınıf Mineta'nın dediği cümleyi görmezden gelmiş ve bir açıklama yapması için herkes Deku'ya bakmaya başlamıştı. Tabi en sonunda Dekuda birden aşırı utanıp bir şey diyemeyince Bakugou dayanamamış ve ona sinirle  kim olduğunu sormuştu.
"Sikeyim artık söyleyecek misin? Zaman kaybediyoruz boşu boşuna bilmem farkında mısın ama."
Deku Kacchan'ın dediği ile birden sinirlenmiş ve onun gözlerine sinirli bir şekilde bakarak konuşmaya başlamıştı.
"Ben İzuku Midoriya... ve tahminen bir quirk tarafından vurulduğum için kız olmak zorunda kaldım.. geç kaldığım içinde ö-özür dilerim."
Herşey yeni başlıyordu.

❥❥❥

     Dersin bitmesi, Aizawa Sensei'nin uyuması ve üstüne zilin çalmasıyla derin bir nefes almıştı Deku. Daha kimse yanına gelemeden hemen kalkmış ve kafasındaki sorulara cevap bulabilmek için sınıftan çıkmıştı. Hemen dün beraber antrenman yaptığı kızı bulmalı ve ona bu hale gelmesinde bir payı olup olmadığını sorması gerekiyordu. O kadar merak ediyorduki neden bu hale geldiğini en sonunda öğrenmezse kafayı yiyebilirdi. Sınıftan çıkınca hemen hızlı bir şekilde beraber antreman yaptıkları B sınıfının kapısının önüne kadar gelmiş ama daha kapıyı tıklatılamadan arkasına döndürülmesiyle durmak zorunda kalmıştı.

Arkasına döndürüldüğünde gördüğü Kacchan ilede şaşırmıştı tabikide. Birden neden yanına gelme gereği duymuştuki? Ayrıca yanına geliceğinide pek düşünmüyordu çünkü sınıftan o kadar hızlı çıkmıştıki onu kimse yakalayamamıştı ve onunda kendisini yakalayacağını hiç düşünmüyordu. Burda olmasının nedeninide merak ediyordu çünkü kesinlikle yanına herhangi bir sebep için gelmezdi o.

     "Oi Deku, hiç kız olucağını düşünmezdim biliyor musun, göz zevkimide bozuyorsun ama daha yakından bakmak istedim. Çok da tuhaf görünüyorsun böyle, iğrenç."
Kacchan ona öyle deyince boş boş ona bakmış, daha sonra ise önüne dönmeye çalışmıştı ama tam dönücekken Bakugou onu gene arkasına döndürmüş ve sinirli sinirli ona bakmaya başlamıştı. Sanırım bu gidişle neden kız olduğunu asla öğrenemeyecekti...
"Seni gerizekalı, ben demeden hangi mantık ile arkanı dönebiliyorsun kıt beyinli seni! Cinsiyetin değişince dahada aptallaşmışsın sen, birde yüzüme makyaj yapıp insanların göz zevkinide bozmaya kalkma artık sakın."
Midoriya onun dedikleriyle derin bir nefes almıştı. Kacchan'ın derdi ne bilmiyordu ama o an kesinlikle uğraşmak isteyeceği en son şeydi, bu yüzden Kacchan'a bağırarak onu rahat bırakmasını söylemiş ve Kacchan bir şey yapamadan hemen önüne dönüp hızla B sınıfının kapısını açıp içeri girmişti.

Tabi girdiğindeyse tüm herkes ona bön bön bakmaya başlamış, oda tüm bakışların arasında hızlıca kız orda mı diye göz gezdirmiş, kızı bulduğundaysa arkasında sinirli bir Bakugou ile hemen kızın yanına gitmişti. Kız ise ikisinin geldiğini görünce hemen telaşla yerinden kalkıp başka bir yere gitmeye çalışmış, ama ikisi hemen kızın yanına geldiği için bunu başaramamıştı.
"Oİ SENİ GERİ ZEKALI DEKU-"
"Lütfen bana yardım eder misin, sana soruları-"
Kız birden ikisinin konuşup bağırmasıyla gözleri far görmüş tavşan edasıyla açılmış ve hemen korkuyla teker teker konuşmalarını rica etmişti. İkiside bunu kabul edince kız derin bir nefes almış ve ikisinden birinin konuşmasını korku ile beklemişti. En sonunda ise Deku utanmış ve kız olduğu için korkmuş bir biçimde konuşmaya başlamıştı.

     "Ben dün senle antrenman yapan çocuğum... Nasıl anlatmam g-gerek bilmiyorum ama... B-birden antrenmandan sonra vücudum komple ağrımaya başladı ve bir sonraki g-gün kendimi k-kız olarak buldum.. Acaba bunda s-senin payın var mı?"
Kız duyacağını bildiği soruyu duyduğunda artık alıştığı için normal bir tepki vermesi gerekirken gene telaşa kapılmış ve bir süre konuşana kadar sadece korkudan dolayı  gözlerine bakabilmişti. Konuşmaya başladığındaysa olan olmuştu tabi..
"Ş-şey... nasıl anlatmam gerek bilmiyorum ama senin kız olma nedenin tahmin ettiğin gibi benim... Ben i-insanları 10 gün boyunca karşı cinsi yapabilen bir quirke sahibim ve seni o gün quirkimle vurduğum için sende on gün boyunca kız olmak zorunda k-kalıcaksın ve benimde yapabileceğim bir şey yok bu konuda... Ç-çok özür dileri-"

En sonunda ise kızın sözlerinin ortasında Deku gerçekleri öğrendikten sonra tam o anda Kacchan'ın kollarına bayılmış ve şoktan bir gün boyunca bayık kalmıştı...


-Umarım olmuştur çünkü berbat oldu yazamadım hiç qwqqqqq
-Bölümü fazla uzatmak istemedim bu yüzden dekuyu bayılttımke 😳🥺✌️
-Bide fazla hızlı olmadı dimi olaylar, umarım olmamıştır yaaa
-Neyse öhm oy vermeyi unutmayın sakına, sizi seviyorum uwu

𝟏𝟎 𝐃𝐚𝐲𝐬 ¦ 𝐁𝐚𝐤𝐮𝐝𝐞𝐤𝐮 ✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang