3.Gün (1/2)

3.7K 333 97
                                    

-Helööö, ybyi atayım dedim ne kadar geç olsada, 👁👄👁 umarım beğenirsiniz.
-İşsiz bi manyak olduğum için ybyi 1k olunca yazıp atmayı karar verdim 👌. Olmuşmudur bölüm bilmiyorum ama umarım olmuştur. Aklımda ilerki bölümler için çoksel şeyler var eheheheh 😌. İyiyi okumalaar 💕.
-BİDE 1KYIZ TEŞEKKÜRLERRR.
-Oy vermeyi unutmayın ehe :3

Üçüncü gün, sabah:
Saat sabah 7.30 sularına geldiğinde Bakugou yavaşça olduğu yerde ayılmaya başlamıştı. Kafasından bir tren geçmiş gibi hissediyordu ve bu yüzden çok huzursuzdu. Gecenin bir yarısı İzuku tam uyuyacakken uykusunu kaçırdığı için hala çok yorgundu ve kesinlikle geri uyumak için herşeyi yapabilirdi. Hayır hangi insan gecenin bir yarısı yatakta dönüp neden birden quirkini kullanmaya başlardıki? Kimse böyle bir şey yapmazdı ama İzuku yapmıştı işte, hemde ortalığında mahvolmasınada sebep olmuştu...

Gece ne olduğuysa çok uzun bir hikayeydi...

❥❥❥

     İkisi beraber üzerlerini değiştirip Deku'nun yatağında yattıktan sonra hemen bir süre boyunca uyuyakalmış ve saat gece 2ye kadar huzurlu bir biçimde uyumuşlardı. Kesinlikle kararından pişman değildi Bakugou çünkü hem böyle İzuku'yu kadın sever Mineta'dan korumuş oluyordu hem yurt daha huzurlu bir hale geliyordu. Yani herkes mutluydu.

     Ama saat gece 2 sularına geldiğinde birden uyurken tam yanında tuhaf tuhaf kıpırtılar olmaya başlamış ve buda yavaştan uykusunu kaçırmıştı. Sonunda ise yavaşta olsa ayılınca gözleri yarı kapalı olmasına rağmen sinirli bir biçimde yanındaki İzuku'yu kendisine doğru çevirmiş ve sıkı sıkı tutmuştu onu daha fazla ses çıkarmaması için. Eğer ses çıkarmaya devam ederse kesinlikle kafasını kırabilirdi onun ama İzuku düşündüğünün aksine normale dönünce onu yavaşça bırakmış ve ona arkasını dönüp bir süre boyunca yeniden huzurlu bir biçimde uyumaya devam etmişti..

Fakat saat gene geçipte gece 4 olunca birden yattıkları yatak onun güzel uykusunu bölüp birden tuhaf tuhaf sallanmaya başlamış ve buda onun ani bir şekilde telaşlanmasına neden olmuştu. Uykusu gene kaçtığı için gözlerini hızlı bir biçimde açtığındaysa şoktan ne yapacağını bilemiyordu bile.

Gördüğü harabeye dönmüş odanın manzarası ileyse telaş yapmıştıki hemen İzuku'yu kontrol etmek için ona dönmüş ama gördüğü şeyle resmen şaşırmış kalmıştı.

Çünkü İzuku gözleri kapalı bir biçimde, horuldaya horuldaya quirkini kullanıyor ve resmen odasındaki her tarafı yıkıyordu. Oda İzuku her qurikini kullanışında iyice toz oluyordu ve eşyaların sarsılıp devrilmesine böyleliklede daha çok alan veriyordu. Aynı zamanda odanında mahvolmasına sebep oluyordu...

Bakugou böyle bir manzara gördüğünde şoktan başta hiçbir şey yapamamış, İzuku qurikini kullanmaya devam ettiğindeyse donuk halini bir kenara bırakıp hemen sarsmaya başlamıştı onu. Aslında İzuku'yu sarsmanın şuan nasıl bir etki yaratacağını bilmiyordu ama onu uyandırabilirse tüm bu olanların biticeğine dair bir his vardı içinde.

     Oda şimdiden o kadar kötü görünüyorduki bakan başta odanın iğrençliğine iğrenir, daha sonraysa iğrenç olduğu için üzülürdü. Her tarafta o kadar berbat olmuştuki Bakugou'nunda tek yaptığı iğrenip üzülmekti odaya.

     Bakugou İzuku'yu durdurmak için ne yapması gerektiğini düşünürken birden aklına onun üzerine su fırlatmak gelmişti ama odadaki çoğu yer yıkık dökük olduğu için bu fikrinden vazgeçmek zorunda kalmıştı hemen. O yıkıntı arasında su almaya gitseydi o alıp gelene kadar zaten odadaki heryer bok yoluna dönerdi.

     En sonunda İzuku'yu sarsmaya devam ederken İzuku durunca ve yavaş yavaş gözlerini açınca rahatlıkla bir nefes almış ve hemen İzuku'nun bir açıklama dile getirmesini beklemişti. Çünkü şahsen bunun normal birşey olduğunu düşünmüyordu ve İzuku durmasaydı daha kötü şeyler olabilirdi. Gerçi Aizawa Sensei en sonunda fark edip yardım ederdi ama onun içinde çok geç olacağı az çok belliydi.

     İzuku gözlerini ovup yavaş yavaş heryeri görebildiğinde ise küçük çaplı bir şok yaşamış ve hemen korku ile Kacchan'a bakmıştı. Ne olmuştuki odada böyle herşey tozlanıp yıkılmıştı... Kesinlikle o bilmemesine rağmen çok şey olmuştu ve bu uzaktan bile belliydi..

❥❥❥

     Bakugou İzuku'ya bakarken dün olanları aklından geçirmeden edememişti. İzuku quirkini kullanmayı bıraktıktan sonra odaya hemen uykulu ve şaşkın bir biçimde Aoyama girmiş ve hemen onlara tuhaf tuhaf bakmaya başlamıştı. Ne olduğunu sorduğundaysa bahaneler üretip kendisini geçiştirmiş ve 1 saat boyunca kalkıp odayı toparlamak zorunda kalmışlardı. O kadar yorulmuştuki tüm bu geçen zamanda en sonunda dayanamayıp tüm iş yükünü İzuku'ya bırakmış ve yatağa atmıştı kendini. Aynı zamanda daha sonra İzuku'ya olanları anlatıp neden yaptın diye sorduğundaysa sadece kendisine şaşkınlıkla bakmış ve hiçbir şey bilmediğini söylemişti...

Bakugou bunları boşverip ve bir kenara atıp saate doğru göz gezdirdiğindeyse geç kaldığını fark ettiği için telaşla hemen ayaklanmış ve formalarını bulmaya başlamıştı. Kesinlikle çok uzun bir gün bekliyordu onu...

-umarım yazım yanlışları falan yoktur allahım qwqq, varda cidden kusura bakmayın qwqqq.
-biraz boş oldu bölüm ama umarım beğenmişsinizdir, sizi seviyorum 😌💕, iyi günler uwu. Umarım kötü olmamıştır bölüm qwq.
-Birde İzmir'de deprem olmuş, izmirdeki herkese geçmiş olsun umarım iyisinizdir 🥺💕.

𝟏𝟎 𝐃𝐚𝐲𝐬 ¦ 𝐁𝐚𝐤𝐮𝐝𝐞𝐤𝐮 ✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin