Kapitel 10 - Lovisa?

728 21 2
                                    

Efter 20 minuter kommer äntligen dem med maten. Om jag hade fått vänta en minut till hade jag förmodligen dött utav hunger.

- Heej, förlåt att det tog sån tid, säger Isabell och räcker över min mat som jag beställt som är en big Mac och company.

- Ja de är ju mycket folk, svarar jag snabbt innan jag börjar äta på min hamburgare.

- Wow! Du var verkligen hungrig, säger Felix och tittar med stora ögon på mig som inprincip kastar i mig all denna maten.

Skojar du eller? Jag är utsvulten, svarar jag bara och fortsätter äta. Detsamma gör Felix och Isabell.

Felix hade beställt samma meny som jag och Isabell hade beställt de hon alltid beställer när vi är på McDonald's. Mac nuggets menyn. Hennes favorit, För att hon är tydligen inte så glad för hamburgare. Och när hon sa det så frågade jag henne ifall hon hade slår i huvudet för att vad är inte godare en McDonalds hamburgare?! Man bara alltså what?!

Jag tittar upp ifrån min mat och märker att Felix stirra på mig och sedan på Isabell och sedan tillbaka till mig.

- Vad? Frågar jag och Isabell tittar up ifrån sin mat förvirrat men bönder sedan blicken mot Felix när hon fattar att det var jag som sagt nått.

- Jag har alltid tyckt att du var bekant, säger han och tittar åter igen på Isabell.

- Ja..ha? Säger Isabell förvirrat och fortsätter titta på Felix obegripligt. Det kom du på nu helt random?

- Ja, svarar han och vänder ner blicken mot sin mat och fortsätter äta.

Isabell vänder blicken mot mig och rycker på axlarna obegripligt och mimar "What?" Med läpparna. Jag bara rycker på axlarna innan vi båda hugger in i vår mat igen.

- Isaak? Säger en person Sonny står vid vårt bord. Rösten är väldigt bekant. Jag tittar uppifrån min mat för tredje gången på tio minuter. Rekord.

- Lovisa? Säger jag förvånad över att se henne ståendes framför mig.

- Ja

Jag reser mig snabbt uppifrån där jag sitter och ger henne en kram.

***** Isabells perspektiv*****

- Ja

Isaak reser sig hastigt upp ifrån den plats han tidigare suttit på och ger henne en stor kram. Jag är själv förvånad över att se henne.

- Vem är det? Viskar Felix och pekar diskret mot Lovisa som står och pratar med min bror för tillfälligt.

- De är hans ex, svarar jag lika tyst som han gjorde

- Ahaa

- Du kom väl ihåg Isabell, min syster, säger Isaak och gör en gest emot mig.

- Ja, absolut, hur kan jag glömma, Hej

- Hej, ler jag så icke fejkat som jag kan,
-ja det var fan en Sureprise,säger jag samtidigt som jag ler så de inte ska höras så väl men en person gjorde det och de är Felix. För att han håller på att sätta sin dricka i halsen när han smått börjar skratta.

- Så... Vem är detta? Din pojkvän?

Jag börjar skratta som jag egentligen inte borde för det är inte snällt mot Felix. Men så klantig som jag är så börjar jag skratta och alla tre tittar konstigt på mig. Som om det skulle var något fel ifall vi vart tillsammans.

- Nej, de är han inte svarar jag snabbt och tar upp min dricka ifrån bordet och börja dricka för att inte göra det mer pinsamt en vart det redan är.

- Jag är bara en vän, svarar Felix och ler vänligt mot Lovisa som ler tillbaks. Dem tittar länge på varann innan Lovia sliter blicken ifrån Felix och tittar tillbaka på Isaak.

- Jag måste verkligen gå nu men det var kul ses

- Ja verkligen

- Hej då

- Hej då.

När hon gått så sätter sig Isaak igen och börjar äta på sin mat som han inte har hunnit så långt på eftersom de är så många som stört honom.

- Så... Vad hände mellan dig och Lovisa då? säger Felix som äter av sina pommes.

- Em... Vi gjorde slut för att hon skulle flytta till USA i över ett år och sedan så var hon väldigt självupptagen och brydde sig lite för mycket om sig själv, svarar Isaak

- Lite! Hon sa knappt hej när hon kom hem till oss och istället var så koncentrerad över vad som hände på mobilen. En gång sa hon inte hej för att hon vart fullt koncentrerad på att fixa sin nagel som hade gått sönder, fyller jag i, Men när hon väl sa något så vart hon jätte trevlig

- Okej, då förstår jag varför du sa så innan, klockrent sagt, säger Felix och flinar och sträcker upp sin hand för att jag ska göra en High five vilket jag gör.

- Vadå vad sa du? Frågar Isaac nyfiket

- Jag sa, " ja, de var fan en Sureprise"

- Hahahah, bästa

Isaak sträcker även han upplanden och vi gör en High five. Men det var ju en sureprise.

-----------------
Det ska föreställa Lovisa på bilden.😉
Lovisa Berglund = Ashley Greene

Jag hade fel | F.sDär berättelser lever. Upptäck nu