Kapitel 4 - Chocken

747 22 0
                                    

Denna dagen gick inte alls lika snabbt som den igår. De är riktigt jävla drygt. Med tanke på de ryktet som går om mig. Gör bara saken ännu jobbigare.

De är ju sant. Men jag tror inte jag är den ända tjejen på denna skolan som är oskuld om jag ska vara helt ärlig. Sen tror jag inte heller att vartenda kille har haft sex utan de finns nog några som är oskulder.

Alla dem i Felix gäng är ju självklart inte oskuld. Dem är ju hela tiden på fester. Dem ligger först med en tjej och sen nästa morgon lämnar dem henne innan hon vaknat. Fatta vad många oskulder dem har legat med och inte ens bryt sig.

Jag har besökt toan ett ex antal gånger. För att jag inte pallar med alla kommentarer. Jag tror jag fått åtminstone 15 kommentarer idag och mer en hälften av kommentarerna är ifrån Felix och hans gäng.

Jag är påväg mor min sista lektion som är no. Helt ärligt så är inte no mitt favorit ämne. Man kan ju tro att jag älskar alla ämnen med dem betygen jag har. Men de finns många anledningar till varför jag kämpar med att få så höga betyg.

När jag kommer in i klassrummet vänds alla blickar mot mig. Många börjar skratta.

Jag sätter mig längst bak i hörnet där ingen kan se mig. Daniella och Saga sitter framför mig.

Jag kallar dem bitchar. För att dem bryr sig bara om sitt utseende och kaxar och vill inget annat en att få killarna uppmärksamhet. Daniella och Felix har varit tillsammans. Men han gjorde slut för att han stod inte ut med all hennes tjat osv.

Om jag hade varit han så hade jag också dumpat henne.

Både Daniella och Saga vänder sig om mot mig.

- Oskulden Isabell, är du rädd för att ha sex eller? frågar Daniella med en sån där barnslig röst.

Jag tittar ner på min händer som ligger på bänken.

- Åh gumman du behöver inte vara rädd, de gör bara ont första gången, säger Saga och dem båda börjar skratta.

- Amen seriöst hur omogna kan ni vara egentligen?? utbrister en röst och dem båda vänder sig om mot personen.

Även jag tittar upp ifrån att ha stirrat på mina händer. Förvånad över att de faktiskt är någon som försvarar mig.

De var Jennifer. Hon har varit en av dem en gång i tiden men blev ''utkastad'' om man kan bli de. För att hon ''snodde'' Sagas pojkvän. Fast de gjorde hon inte. Han kysste henne men hon puttade bort honom för att hon visste att de var Sagas pojkvän. Men hon trodde inte på henne utan hon trodde på sin pojkvän istället som sa att de var tvärtom. Dem är en idag tillsammans och de där hände i åttan.

- Håll käften, Jennifer, ryter Daniella

- Nae de är snarare du som ska, svarar Jennifer kaxigt och sätter sig ner bredvid mig.

Daniella och Saga blänger på Jennifer innan dem vänder sig om.

- Tack, säger jag lite blygt till Jennifer som ler mot mig

- De var inget, dem har ingen rätt till att säga så och de har ingen för den delen, svarar hon med ett leende. Jag ler tillbaka.

Kan jag möjligtvis börjar få en riktig vän?

***** Felix perspektiv*****

Jag går ensam in i klassrummet. För att Jonte, Max och Filip tyckte inte om de jag gjorde. För att de förtjänar inte hon typ eller nåt sånt skit.

Men jag vet att dem kommer låta mig komma tillbaka till dem eftersom en liknande sån här situation hände i åttan. så dem körde ut mig men eftersom jag är ledaren så klarade jag av allting själv och då blev dem utvisade av alla och de ville dem inte. Så jag fick komma tillbaka.

Allas blickar vänds till mig och dem blir förvånade att jag kommer själv och jag blir förvånad över att Jennifer sitter bredvid Isabell. Dem verkar dessutom vara bra vänner.

Jag möter Isabells blick men hon vänder bort den och tittar istället på Jennifer som är i fullgång med att prata om något som Isabell verkar vara intresserad av.

Jag sätter mig på en plats som är längst bak i klassrummet. Efter någon minut kommer Jonte, Max och Filip in. Dem möter min blick men vänder bort den snabbt och sätter sig på våra vanliga platser som är i mitten raden längst bak.

***

Lektionen går snabbt och innan jag hinner reagera är alla ute ur klassrummet. Förutom då Isabell och nu Jennifer som väntar på henne.

Jag måste kolla med Isabell när vi kan plugga nästa gång för jag måste verkligen komma in på ett gymnasium nu.

Jag går fram till Isabell och knackar henne på axeln för hon är påväg ut.

Hon vänder sig om och möter min blick.

Även Jennifer stannar upp och hon tittar irriterat på mig. Antar att hon vet.

- Jo Isabell, jag vet att du är sur på mig, men vi måste plugga som Maggan sa. För jag behöver verkligen komma in på ett gymnasium, säger jag och tittar menande på Isabell som att jag verkligen behöver detta.

- Tror du att jag är sur? frågar hon frågande

-Em... Ja-a

- Jag är inte sur... Utan besviken över att du inte ens kan hålla en sak ifrån att skapa ett rykte.

- Men...

- De finns inga men för detta, men gymnasium är viktigt och om du verkligen vill så kan vi ses imorgon efter skolan

- Åh tack

- Men vi är inte vänner

- Okej, men jag kommer försöka

- Men du kommer inte lyckas

- Klart jag kommer, jag lyckas alltid

Jag går därifrån med ett leende på läpparna.

Jag hade fel | F.sDär berättelser lever. Upptäck nu