UPDATE

61 3 0
                                    

Hej alla!

Jag vet inte hur många det verkligen är som fortfarande stannat kvar för att läsa den boken efter ett LÅNGT uppehåll som jag haft nu.

Förklaringen till det kommer bara låta som ursäkter men det är sanningen.

Jag har haft skit mycket att göra plus att idéer till nya kapitel har inte hunnits komma fram för allt annat dom jag behövt tänka på istället.

Jag har börjat första året i gymnasiet vilket kanske inte för många men för mig iallafall va en stor grej. Ny skola, nytt folk. För man har alltid sett samma ansikten inom klassen nu i 9 år ca och sen nu helt plötsligt ser man nya. Men jag ska inte säga inte för jag hamna i en bra o härlig klass.

Men iallafall så i och med detta så är det nya grejer och dubbelt så mycket läxor som behövs göras och om inte detta va nog så blev min pappa jätte sjuk tyvärr nu är han på bättrings vägen o är sjukskriven men när han blev sjuk så vart det en tuff period och jag jade varken lusten eller orken till något.

Men nu efter en LÅNG paus så känner jag att det va dags att kanske ta tag i skrivandet igen för jag vill inte göra er som är kvar besvikna för jag har fått sån bra feedback av er som gör mig så glad.

Så därför hade jag tänkt börja skriva kapitel denna veckan så kommer det komma ut i slutet på denna vecka om inte jag blir klar tidigare.

Jag hoppas o ber att ni kan stå ut lite till innan ni kan få ett kapitel och jag älskar er för att ni gör det!❤️

-Puss&Kram Julia❤️

Jag hade fel | F.sDär berättelser lever. Upptäck nu