Kapitel 9 - Han lova

625 17 1
                                    

Efter 2 timmars pluggande så bestämmer vi oss alla tre. Inkluderar Isaac. För att dra till McDonalds för att vi är alla hungriga och McDonalds skulle inte sitta fel om jag får säga mitt.

- ISAAC! Skynda dig, vi måste gå nu! Skriker Isabell ifrån hallen där vi båda står klara i väntan på att Isaac också ska bli klar.

- JAG Kooooommer nu, svarar Isaac och kommer springandes ner ifrån trappan.

- Äntligen

-Vadå äntligen? Ni hann inte stå klara i så värst lång tid väl?

- Vi stod här iallafall i 5 minuter

- 5 minuter!?

- Ja

- Nahe du iallafall 2 minuter, överdriv inte

- Jag överdriver inte

- Gud vad jag saknar syskon kärleken alltså

- Äh shut up!

Isaac ger mig en lätt knuff i sidan så att jag flyger in i Isabell och det gör att hon blir irriterad och knuffar bort mig.

- Värst vad du blev sur helt plötsligt, säger Isaac retsamt

- Jag är inte sur, svarar Isabelle och tittar surt på Isaac. Jo hon är sur men vågat inte erkänna.

- Jo de är du, säger Isaac ännu en gång lika retsamt men denna gången skiter Isabelle i att svara utan hon bara blänger surt på honom istället.

***** Isaacs perspektiv*****

Efter tio minuters gående och ca. Tio minuters buss åkande så har vi äntligen kommit fram till McDonalds.

Kön när vi kom in var inte lite och ångesten om att det kanske inte var så smart att åka in och äta på McDonalds börja växa.

- Em... Jag tror jag ska försöka hitta ett bord så länge, men du ver vad jag vill ha Isa, säger jag och tittar runt i rummet och försöker hitta en ledig plats.

- Ah, visst, svarar Isabell och jag börjar gå runt i rummet för att leta efter en plats där vi alla tre kan sitta och äta.

Jag hittar just denna plats. Den befinner sig näst längst ner i ett hörn. Det finns två stolar och en soffa som täcker hela vägen så att flera stycken kan sitta. Sen pryder det små bord framför och två stolar.

Jag slår mig ner i soffan. För att det är lätt skönast att sitta i.
Jag fiskar upp min mobil ifrån min jackficka. Men samtidigt som jag gör det så fastnar min blick på Isabell och Felix igen. När Felix tar upp sin mobil och räcker fram den till Isabell.

Han är inte påväg att göra det jag tror han kommer göra. Åh så gör han det. Han kör antagligen dem gammal vanliga raggningsreplikerna som lyder " Amen ifall jag får dit nummer så kan jag messa om detaljerna till vår dejt" eller " Åh så tråkigt, men du kan ju skriva in dit nummer ifall du vill prata någon mer gång" eller " Skulle jag kunna få dit nummer, så jag kan messa och se ifall vi kan plugga igen".

Idag har han nog kört på det sista alternativet. Fast då brukar "plugga" menas "ska vi ha sex?" och det hoppas jag verkligen inte han kommer göra mot min syster. Plus att han har lovat.

Jag hade fel | F.sDär berättelser lever. Upptäck nu