7| Düşünseli

1.1K 79 6
                                    

Sahaya geldiğinde - tahmin ettiği üzere- kendisine kızgın bakışlar atan Weaver ve Natalie'yi fark etti Cassandra. Hızlıca çantasını kenara koyup kolluklarını takmaya başladı. Natalie saçı başı dağılmış, terlemiş bir vaziyette yanına geldi. "Nerede kaldın Cassie? Seni bekliyoruz."  Cassandra saçlarını yukarıda sıkıca toplarken cevap verdi. "Kütüphanede oyalandım Lie." Şimdi Sirius Black ile yaptıkları minik konuşmayı anlatmaya gerek yoktu. Bir iki ufak esneme hareketi yaparken oldukça büyük quidditch sahasına bakmaya başladı. Güneş ensesini yakıyordu. Havada tek bulut bile göremiyordu Cassandra. Aşağıdan içinde coşkulu kalabalık olmadan hayalet gibi duran kulelere baktı. 

Cassandra kendisini hep buraya ait gibi hissediyordu. Eline süpürgesini aldığı zaman, ya da snitchi işte o zaman genç kızın hayatında her şey normale dönüyordu. Cassandra mutlulukla gülümsedi. İçinin huzurla dolduğunu hissediyordu. Natalie ilerde antrenman yapan Steven'ın yanına gitmişti. Süpürgesini eline alıp gülümseyerek Weaver'in yanına doğru ilerledi. Weaver havada quaffle ile antrenman yapan oyuncuları izliyordu. Cassandra, süpürgesi ile Weaver'in omzuna dokundu. "Neler yapıyoruz bakalım bugün kaptan?" Weaver kendisine dönüp, süpürgesi ile antrenman yapan öğrencileri gösterdi. "Şu çocuğu görüyor musun iri olan hani?" Cassandra kafasını salladı. "Ismi Thomas, beşinci sınıf onu tutucu yapalım diyorum ne dersin?"

 Cassandra çocuğu izlemeye başladı. Oldukça hızlı refleksleri vardı. Sarı uzun saçlari ile havada hareket eden kız elindeki quaffleyi son hız çemberlere fırlatmıştı, Thomas, ani bir refleksle quaffleyi engellemeyi başarabilmişti. Weaver ufak bir alkış yapıp Thomas'ı tebrik etti. Sarı saçlı kız quaffleyi paslaşarak diğer çocuğa fırlattı. Cassandra Thomas'ın bunu da çıkaracağından emindi. Weaver elindeki süpürge ile diğerlerine göre daha uzakta durun çocuğu işaret etti.

 "Sanırım Jason'da senden sonraki arayıcı olacak!"

Cassandra Weaver'in gösterdiği yöne baktı. Kahverengi saçlı sıska bir oğlan süpürgesi ile uçma talimi yapıyordu. "Kaçıncı sınıf?"  Weaver terleyen ellerini üzerindeki kırmızı gryffindor formasina sildi. "Beşinci sınıf oldukça iyi uçuyor, bizim için yeterli." Cassandra gülümsedi. Weaver'in takımı her şeyin üstünde tutması onu artık hiç şaşırmıyordu. Arkadaşına döndü. "Mezun olduktan sonrasını da bu kadar ayrıntılı düşünmen takdir edilesi Weaver." Weaver kendinden emin bir şekilde cevap verdi. *"Biz mezun olduktan sonra bile Gryffindor kazanmalı, Cassie. Hadi gel Stev ile Natalie'nin yanına gidelim. Natalie epey hamlamış."

Cassandra yere bıraktığı süpürgesini eline alıp konuştu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cassandra yere bıraktığı süpürgesini eline alıp konuştu. "Sen git ben şu çocuğa bakacağım, bakalım dediğin kadar iyi mı?" Süpürgesi ile hafif bir uçuşdan sonra Weaver'ın antrenman kutusunun yanına geldi. Snitch hariç diğer tüm toplar sahadaydı. Yavaş hareketlerle snitchin kapağını açtı.

 Yavaş hareketlerle snitchin kapağını açtı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Karanlıktan AydınlığaWhere stories live. Discover now