* 14.Bölüm * Plan

554 39 2
                                    

Ella

Oh hayır , cidden bunu kastetmiş olamazdı değil mi ? Sam'in bakışları , Abbadon'un ciddi olduğunu söylüyordu.Eğer şu an yapabilsem yutkunurdum. " Şimdi , eğer şaşkınlığın bittiyse Ella ve benim yapmamız gereken işler var. " dedi Abbadon.Ve puf ! Işınlandık.

Hafif midem bulanmıştı.Cehenneme Hoşgeldin Ella dedi Abbadon.Pekala , burası pekte cehenneme benzemiyordu.Alçak tavanlı geniş bir oda vardı.Karşı duvarda taht gibi bir yer vardı.Ve üstünde Crowley oturuyordu.Etrafında takım elbiseli bir kaç adam başka iblisleri tutuyordu.Bir kaç kişi ise elinde dosyalar ile ayakta bekliyorlardı.

Bu neydi , bir çeşit iblis mahkemesi falan mı ?

" Ah Abbadon , tam da zevkli fikirlerine ihtiyacım varken geldin. " dedi.Abbadon gülümsedi.Crowley'nin tahtının yanında durdu.Crowley bacağının üstünde duran dosyaya baktı. " Krala itaatsizlik ve kışkırtma.Düşünüyorum ancak ona en uygun cezayı bulamadım.Bir fikrin var mı ? " Diye sordu.Ah , hayır.

" Elbette.Benim oyum cehennem köpeklerinden yana. " dediğimizde , Crowley elini sallayıp " Eklemek istediğim başka bir şey var mı ? " Diye sordu. " Ah evet , 1 yıl boyunca.Ve her ay 10 yıl ettiğine göre , bence yeterli bir ceza olacaktır. ".Daha sonra iblisin haykırışları ve Abbadonun şeytanca gülümsemesi.

Bu böylece bir kaç saat daha devam etmişti.Ve iğrençti.Bazılarını gözlerimin önünde öldürüyorlardı.Elbette iblislerin ölmesine karşı değildim ancak ele geçirdikleri bedenlere üzülüyordum.Bir aileleri , bir yaşamları vardı.Ancak iblisler tarafından ele geçiriliyor ve ölüyorlardı.Bu adil değildi.

Sonuncu iblisin de işi bitince Crowley , Abbadon'a döndü." Planın nasıl gidiyor ? ".İşte beklediğim soru.Sonunda. " Aslında " , dedi Abbadon " Bunun için konuşmaya gelmiştim.Şu infaz edilecek iblislerden kurtulduk en azından.Artık asıl plana geçebiliriz ancak bir sorunumuz var. "

Crowley bakışlarını Abbadon'a yöneltti." Sorun ? " Diye sordu kaşlarını çatarken. " Evet , Sam Winchester beni gördü.Gönderdiğin iblis grubunun lideri.Onu öldürmeden önce bana ' Abbadon ' diye seslendi ve Winchester duydu.Onunla kimseye söylememesi gerektiğine dair olan konuşmayı yaptım ancak , yinede.Öğrendi. " Crowley sinirlenmişti. " Geyik , ha ? " Dedi. " Yine işlerimin içine ediyorlar.Süreci hızlandırmamız ve bazı değişiklikler yapmamız gerek. " dedi ve oturduğu tahtımsı yerden kalktı. " Geyikler birde ben konuşacağım. " dedi.

" Peki ya değişiklik nedir efendim ? " Diye sordu Abbadon.Crowley arkasına bakmadan konuşmaya başladı. " Ella'dan kurtul.Yeni bir beden bul.Winchesterlar bir hata yaptı şimdi bedelini ödeyecekler. " dedi. " Yani ? " Dedim.Işınlanmadan hemen önce söyledi. " Yani , Ella Parker'ı öldür. ".

***

Sam

Ella , yani onun vücudundaki Abbadon kaybolduğunda hala gördüklerime inanamıyordum.İçeri girdiğimde Dean çoktan iblislerin işini bitirmişti.Bir iblisin üstünden kalkarken aynı zamanda kolundaki kanları siliyordu. " İblisler , " Dedi " Hala sinir bozucular. "

Pekala büyük ihtimalle bana birazdan Ella'nın yerini soracaktı.Ve ne cevap vereceğimi bilmiyordum.Lanet olsun !

" Hey Sammy , Ella tuvaletten çıkmıştı.Nerede biliyor musun ? " Harika.Hemen bir cevap bulmam gerekiyordu. " Hayır , büyük ihtimalle otele gitmiş olabilir.Bana mesaj atmıştı otel kaydını görüşmeye gitmeden yaptırmış. "

Otele geldiğimizde bahaneler uydurarak onu Ella'nın odası sandığı yere gitmesini engelledim.Şu an büyük sorunlar vardı.İlk olarak Ella kayıptı.İkincisi Abbadon onun bedenini ele geçirmişti.Üçüncüsü şekildeğiştiren-cadı melezi bir yaratık ile uğraşmamız gerekiyordu.Ve daha da kötüsü , içimden bir ses bunların hepsinin bağlantılı olduğunu söylüyordu.

" Geyik ? " Arkamdan gelen ses ile ani bir şekilde sese doğru döndüm. " Crowley " dedim.Abbadon onun askeriydi yani bunların sorumlusu oydu. " Üstüme atlamadan önce , konuşmamız lazım. " dedi ve karşımdaki sandalyeye oturdu.

" Konuşmak mı istiyorsun ? Pekala Crowley konuşalım o zaman.Ella'yı rahat bırak ! "

" Ah geyik.Merak etme.Abbadona gerekli emirleri verdim.Ancak Ellayı eskisi gibi bulmayabilirsiniz.Size işlerime karışmamanız gerektiğini söylemiştim ancak dinlemediniz.Yine.Bu durumda artık bunu ödemeniz gerekiyor.Ella'ya veda edebilirsiniz. " dediğinde elimi masaya vurdum.Dean sesleri duymuş olmalıydı ki duştan gelen su sesleri azaldı. " Yazık olacak.Sizinle birlikte olup hala hayatta olan kişi olma rekorunu neredeyse alacaktı. Cennete gideceksin Ella Parker.Ya da gitmeyecek mi ? " Dedi ve ortadan kayboldu.Dean de o sırada duştan çıkmış ve Crowley'nin son söylediklerini duymuştu.

Bizde Impala'ya atlamış ve Ella'nın cep telefonu sinyalini takip etmiştik.Umarım çok geç olmazdı.

Sinyali bir köprüyü gösteriyordu.Ve parmaklıklara yaklaşan Ella'yı son anda fark ettik.Arabadan indik ve oraya doğru koşmaya başladık.Dean , " Abbadon " diye bağırdığında Ella , Abbadon , bize doğru döndü.Bizi görünce gülümsedi ve kendini aşağıya attı.

Parmaklıklara geldiğimizde aşağıya doğru baktık.Ella bir arabanın ön camını kırmış bir vaziyette uzanıyordu.Hayır , hayır.Olamaz.

Ancak bir kaç saniye sonra gözlerini açtı.Etrafını süzmeye başladı.Gözleri bizi bulduğunda göz kırptı ve ortadan kayboldu.

***

Ella / Abbadon

Pekala herkesin planlarında aksilikler olabilirdi.Ella'dan kurtulamamıştım ancak bu durum yine de planım için iyiydi.Öyle bir düşüşten herhangi bir insanın kurtulması mümkün değildi.Yani eğer bedeni terk edersem biricik Ella'ları ölürdü.

Kısacası bana ihtiyaçları vardı.

Crowley'nin yanına ışınlandım.Vücudu zarar gördüğü için Ella'nın Saçma düşüncelerini ve planlarını duymuyordum.Bu da başka bir iyi olaydı.

" Abbadon ! Sana ondan kurtulmanı söylemiştim ! " Dedi Crowley.Ah kapa çeneni. " Zaten kurtuldum. " diyerek karşısına oturdum. " Winchesterların gözü önünde köprüden atladım.Artık biricik Ella'ları öldü.Bana ihtiyacları var yoksa Ella'yı hastaneye yetiştiremeden kaybedecekler. " Daha sonra sırıttım.

" Yinele bir sonraki sefer sana dediğimi yap. "

Başımı sallamakla yetindim.Planım bitince şu kral bozuntusu ait olduğu kesişen yollara geri dönecekti.

Geriye kalan son Cehennem Savaşçısının bir kesişen yollar iblisine itaat etmesini beklemiyordunuz herhalde ? Özellikle daha önce Winchesterlara diğer iblisleri öldürmelerinde yardım etmiş bir iblise ?

Hiç sanmıyorum.

Crowley'nin bildiği kadarıyla planımız Eve'in gizlice yarattığı melezleri kendi ordumuza katmaktı.Bu Sırada da Winchesterların fark etmeyeceği bir beden bulmak.

Ancak benim planım Avcıları ortadan kaldırdıktan sonra şu melezlerden birinin bedenine girerek Crowleyden kurtulmaktı.

Aslında bu bedeni sevmiştim.Masum bir yüzü vardı.Kimse benden şüphelenmezdi.Kim bilir belki Ella'nın bedenini bir meleze dönüştürürdüm.

Ne olursa olsun planım bittiğinde artık Dünya'yı avucumun içine almak için önümde hiçbir engel kalmayacaktı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selamm ! Çok geç kaldığımı biliyorum.Umarım hala hikayeyi takip eden birkaç kişi vardır.Bildiğiniz üzere artık tatildeyiz.Yay! Aslında bölümü daha önce yayınlayacaktım ancak sevgili Wattpad Uygulaması yazdığım bölümü başka bir hikayemi sildi.Bu yüzden tekrar yazmak zorunda kaldım.Ayrıca ilk bölüm 1K olmuş.Çok teşekkürler.Umarım seversiniz. :)

Supernatural / New HomeWhere stories live. Discover now