* 9. Bölüm * Melek Dövüşü

674 49 4
                                    

" B-Ben mi ? " dedim.Dean , Sam ve Bobby'nin melekler ve şeytanlarla kısacası çoğu tür ile anlaşamadığını biliyordum.Ancak konu bana nasıl gelmişti onu çözememiştim.

Sam , " Pekala bir plan yapmalıyız ? " dedi.Ellen , " Jo ile ben de yardım ederiz. " diye ekledi.Dean sert bir sesle " Işte plan.O pisliklere bizim masum olduğumuzu kanıtlayacağız.Hadi hazırlanın.Yolumuz uzun. " dedi.

Ve Dean dedikten sonra Ellen ve Jo bara doğru ilerleyip eğildiler ve sanırım silah çantalarını aldılar.Sam ve Bobby arabada bıraktıkları Silahları impala'daki silah deposuna koymak için dışarı çıktılar.

Ellen ve Jo'nun yanına gitmek için harekete geçmiştim ki " Mmm , Ella ? Konuşabilir miyiz ? " diyen Dean ile ona doğru döndüm. " Evet ? " dedim. " Ne kadar ısrar etsemde geleceğini bildiğimden " dediğinde başını salladım " en azından bana bir söz vermeni istiyorum.En ufak bir tehlikede kaçmanı istiyorum. " dedi.

" Hayır. " dedim.Onlar hayaları pahasına dövüşürken ben kaçıp kendimi korumayacaktım. " Siz ölesiye dövüşürken ben gidemem. " dedim.

"Gözleri devirdim. " En azından arkada duracağına söz ver.Ya da sana işaret verdiğimde koşacağına " dedi.Beni korumak istiyordu , anlıyordum.

Cevap vermeme fırsat kalmadan Bobby dışarıdan seslendi. " Herşey hazır.Yola çıkmaya hazırız ! ".Ve biz de arabaya yürümeye başladık.

Dean ve Sam öne oturmuştu.Ben , Ellen , Jo ve Bobby arkaya sığmıştık.Arka Tarafın bu kadar geniş olduğunu daha önce fark etmemiştim.Sessizce oturuyordum , gerçi hiç kimse konuşmuyordu.Herkes bu olayları kimin yapmış olabileceğini düşünüyor olmalıydı.En azından Dean.Yüzünden ve arada Sırada küfür fısıldamasından anlaşılıyordu.

Sonunda geldiğimizde arabada bir tek ben kalmıştım.Ayaklarımı ve kollarımı hareket ettirdim.Araba yolculuklarından sonra hep mayışırdım.

Arabadan çıktığımda Bobby , Sam ve Dean Impala'nın cephanesinden silah alıyorlardı.Sağ tarafta Ellen ve Jo kendi silahlarını hazırlıyorlardı. Ellen , " Ella , gelirmisin ? " dediğinde Yanlarına ilerledim. " Biliyorum Dean sana silah vermemizi istememişti ama bence bunu yanında bulundur " diyerek Küçük bir Bıçak verdi. " Teşekkürler Ellen " dedim gülümseyerek.

Hazırlıklar tamamlanıp otoparkta yürümeye başladığımızda Dean Yanımda Herşeyin olup olmadığını soruyordu. " Kutsal yağ ? " , " Evet " , " Sana Verdiğimiz şeytan bıçağı ( Ruby'nin ki ) ? " , " Cebimde " , " Ayinlerin yazılı olduğu kağıt ? " , " Evet ". " Melek bıçağı ? " diye sorduğunda bunu bana vermediğini fark ettim, " Hayır yok " dediğimde durdu. " Vir şey unuttuğumu biliyordum.Impalaya gidip cephanelikten alır mısın ? " dediğinde Gözlerimi devirecek ters yöne yürümeye başladım.

Beni oyalıyordu.Söylene söylene dönerken birden Önümde beliren iblis ile geriledim.Gözleri siyahtı ve Üstüme geliyordu.Bir kaç karşılıklı yumruktan sonra arkamda duvara sıkışınca Sam'in bana verdiği üstünde Anlamadığım şekiller ve harfler kazınmış bıçağı çıkardım.

Sam ve Dean'den öğrendiğim taktikler ile onu yaralamaya çalışıyordum.Koluna ve yanağına çizik atmayı Başarmıştım.Ona batırmaya çalışırken gücüyle bıçağı uzak bir yere Bıraktı.Ellen'in verdiği bıçğ uzanırken beni duvara fırlattı.

Şu an tek yapabildiğim ezberlemeye çalıştığım iblis Çıkarma ayinini doğru söyleme çalışmaktı.Bir kaç başarısız deneme ve telaffuz'dan sonra birden iblis beni Bıraktı ve Vücudunun içinden turuncu ışıklar çıkarak yere düştü.

Sanırım işe yaramıştı.Arkasındaki siyah takım elbiseli adamı görene kadar öyle sanıyordum.Elinde iblisin fırlattığı Bıçak vardı. " Önemli değil tatlım . " dedi. " Sen kimsin ? " diye sordum. Bir çeşit Avcı mı yoksa yaratık olduğunu merak ediyordum. " Adım o kadar da önemli değil ama illa da bilmek istiyorsan adım Clay ".Hafif bir aksanı vardı.

Yanından yürümeye başladım. " Kurtardığın için teşekkürler ama gitmem Lazım " dedim. " Ah , Ella ? " dediğinde arkamı döndüm. " Buna ihtiyacın olacak " dedi ve bıçağı elinde döndürerek bana uzattı , Silahı aldığımda kaybolmuştu.

Dean

Ella'yı melek bıçağını almaya gönderdikten sonra " Haydi hızlı " diyerek içeriye girdim.İçeride arka arkaya Durmuş 10-12 tane melek vardı.Alaycı tavrımı takınarak " Bizi yenebilmek için bu sayının mümkün olduğunu düşünüyor musunuz ? " dedim.

Liderleri sandığım kızıl Saçlı kadın önce çıktı. " Dean Winchester.Sen ve arkadaşların kurallarımızı ihlal ettiniz.Cezanızı çekeceksiniz " dedi. " Sizi , bu cinayetleri bizim işlediğimize ikna eden kim ? " diye sordum. " Kağıtlar.Kanıtlar yalan Söylemez Dean Winchester. " dediğinde " İşlemediğimiz bir suç Yüzünden ceza çekmeyeceğiz " dedi Sam.

Kanat sesleri geldi.Ardından da Cass'in sesi. " Tayerna , size kendi sözümü veriyorum.Dean Winchester ve arkadaşlarının bu Kuralı ihlal etmediğini biliyorum.Kanıtlarım var. " dedi.Ah şu melekler ve resmi konuşmaları !

" Bizimde kanıtlarımız var Castiel " diye cevap verdi Adının az önce Tayerna olduğunu öğrendiğim melek.

Bir kaç dakika sonra olaylar hızlı gelişmişti , melekler ile dövüşmeye başlamıştık.Bir kaç tanesi ölmüştü ancak bazıları cidden iyi savaşcılardı.

Içeriye Ella Koşarak girdiğinde ona baktığım için yüzüme yumruk yedim.Karşılık verirken Ella Öylece izliyordu.Benşm içim endişelenmiş olmalıydı. " Ella ! " diye bağırdım. " Melek Mührü ".Dediğimi anladığını gösterdi ve elini keserek duvara melek mührünü Çizme'ye başladı.

Gözlerim Cass'i aradığında onu bir meleği öldürürken gördüm.Onun için kötü olmalıydı." Cass , Ella melek mühürünü çiziyor,ona yardım et ve ortadan kaybol " dedim.

Bir kaç saniyenin ardından dönüştüğüm meleği halledip Ellen ile dövüşen meleğe ilerlediğimde Ella " Hey pislikler " diye bağırarak elini Mührü bastı.

Daha sonra büyük bit parlama ve sadece biz kalmıştık.

Ella'nın yanına ilerledim." Pislikler ha ? Gittikçe bize benziyorsun " diyerek kahkaha attığımda kıkırdamaya başladı.

***

Ellen ve Jo'yu RoadHouse'a bıraktıktan sonra Ella'nın evine gidemeyecek kadar yorgun olduğumuz için Bobby'nin evine gelmiştik.

Ben ve Sammy kendi odalarımıza geçmiştik.Ella ise misafir Odasında kalıyordu.

Istemezce yataktan Kalktım ve kendimi Ella'nın Odası'nın önünde buldum.Kapıyı tıklarım ve içeri girdim.Yatakta uzanıyordu.Sanırım uyumuştu.

Sessizce yanına gidip uzandım.Bana Döndüğünde uyumadığını anladım.Konuşmuyorduk sadece birbirimizn Gözlerine bakıyorduk.

" Içeri girdiğimde ve yumruk yediğinde cidden korkmuştum. " dediğinde gülümsedim. " Senin favori kısmın o muydu ? Benimkisi Mühür'ü Çizme'ye çalışmanı izlemekti " dediğimde hafiften koluma vurdu.

Aramızdaki olaylar dün başlamıştı ancak üzerinden asırlar geçmiş gibi hissediyordum.Ona sarıldım.

Lisa ile olduğu gibi hissetmiyordum.Lisa ile birlikteyken mutluydum ancak eksik bir Şeyler vardı, sanırım içimde onu bırakacağımı biliyordum.

Ama Ella ile farklıydı.Benim gibilerin evleri ve ya bir Hayatları olmaz.Ancak ben kendi evimi bulmuştum.Ve gidip geleceğim ama yine döneceğim yer tam burasıydı.Onun yanı.Evim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Selamm ! Bu bölümde yine Dean'in bakıp açısı vardı :) Sonu biraz romantik yaptım ama olması gerekiyordu gibi geldi bana :D Ayrıca bu bölüm kısaydı ancak yeni bölüm daha uzun olacak.Umarım beğenirsiniz.

- Multimedya Dean'in meleklerle nasıl dövüştüğünü kafanızda canlandırmanıza yardımcı olmak için koydum :)

- Kapak ile ilgili bana ulaşmak isteyen olursa profilinden veya yorum yazarak bana ulaşırsa çok sevinirim.

- Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Supernatural / New HomeWhere stories live. Discover now