* 17.Bölüm * Kavuşma

400 34 2
                                    

Dean

Melekler işleri düşündüğümden de hızlı halletmişti.Çok az kalmıştı , Ella'ya kavuşmama çok az kalmıştı.Bu sırada dikkatim köşede oturan Crowley'e kaydı. " Bizimle dövüşecek misin ? " diye sordum.Arkasına yaslandı." Aslında bende bunu düşünüyordum , üstüme düşeni yaptım , " dediğinde gözlerimi devirdim.Klasik iblisler. " Fakat Abbadon kaltağını öldürmeyi de istiyorum , " dediğine yüzüme alaycı bir ifade koydum. " Hayır , o Ella'nın vücudunda olduğu sürece ona zarar vermeyeceksin. "

Eğer içine girdiği beden Ella'nın ki olmasa şu ana kadar onu yüzlerce kez öldürmüştüm.Fakat tek bir zaafım vardı ve düşmanlarım bunu biliyordu.Ailem.Sam , Bobby , Ellen , Jo , Rufus ve Ella.

Onu o kadar özlemiştim ki önceden yaptığımız kavgaları bile özlüyordum.

Ella

Endişeden çıldırmak üzereydim , umarım Crowley dediğimi yapmıştı.Abbadonun bedenimden çıkması için dua ediyordum , şu işin bir an önce bitmesi için dua ediyordum ve en önemlisi ; Dean ile Sam'ın iyi olması için dua ediyordum.

Birden karşımda beliren insanlar ile irkildim ancak Abbadon böyle durumlara alışık olduğu için yerinden kıpırdamadı bile.Ancak bunlarda bir farklılık vardı , içleri kötü bir enerji taşımıyordu.Tamamen saf ve iyilik taşıyordu.Melekler.Kendi kendime sırıttım , Crowley bir işi başarmıştı.

" Abbadon , " dedi kadın olan. " Bu sana yapılacak tek uyarıdır.Ella Parker'ın bedeninden çık , suçlarını kabul et ve teslim ol. ".Ancak Abbadon buna sadece alaycı bir şekilde güldü.Erkek olan konuştu. " O zaman bu bir savaş ilanıdır.Hazırlan sadece bir günün olacak. "

Melekler ışınlandığında Abbadon'un beynine bağırdım. " Kaybedeceksin , o teklifi kabul etmeliydin ! ".En azından onunla konuşmayı öğrenmiştim. " Sevgilini ve Sam'i kendi ellerimle öldürürken böyle mutlu konuşamayacaksın. "

Abbadon cehenneme geri ışınlandı.Crowley yoktu , bu işler onun elinde demekti.Yani melezlerde onun emrindeydi.Melekler onları öldüremezdi çünkü kendi girecekleri bedenlerdi.Şu anki tek umudum melezlerin Crowley'i orada görmesi ve taraf değiştirmesiydi.

***

Savaş zamanı geldiğinde içimdeki heyecanı bastıramıyordum.Abbadon'un yenileceğini biliyordum , sonunda Dean'e kavuşmak ve kendi bedenimi kontrol edebileceğim için dakikaları sayıyordum.

Abbadon melezler ile birlikte ışınlandığında nefesimi tuttum.Savaşın olacağı yere gelince ilk yaptığım şey Dean'i aramak oldu.Gözlerimi onun yeşil gözleri ile buluşturunca gülümsedim.O beni göremese bile onu görmek rahatlatıcıydı.Bana umut veriyordu.

" Abbadon , sana bir şans veriyoruz , Ella'yı rahat bırak. " dedi Dean.Abbadon kafasını salladı. " Ah , Dean.Çok umursadığın sevgilinin ayrı olduğunuz süre boyunca ne kadar rahatladığını söylemem gerek sanırım.Sen onu kurtaracak yollar ararsan o senden ve dünyandan kurtulduğu için mutluluk dansları yapıyor , bana teşekkür ediyordu. " dediğinde kendi kendime yumruk atmaya çalıştım.Yalan söylüyordu.Bunların hepsi düpedüz yalandı.

" Saçmalık , " dedi Dean.En azından bana güveniyordu.Ve daha ne olduğunu anlayamadan melezler , meleklere saldırdı.Melekler onlara zarar vermemenin yolunu arıyordu ancak başaramıyorlardı.

Hararetli geçen dakikaların ardından herkes etrafı kaplayan kırmızı duman sayesinde durdu. " Iblisler, " Crowley'nin sesi duyuldu. " Hemen cehenneme geri dönün ! ".Melezler önce birbirlerine daha sonra Abbadon'a baktılar. " Bu bir emirdir ! " diyince melezlerin çoğu ışınlandı.Çok az bir kısmı kalmıştı.

Supernatural / New HomeOù les histoires vivent. Découvrez maintenant