* 11.Bölüm * Abbadon

516 37 1
                                    

Ella

Crowley sözünü bitirir bitirmez deponun üst kısmında bulunan kapı Kırıldı ve Bulunduğum yerden Görebildiğimle kızıl saçlı bir kadın yürümeye başladı.

Merdivenlerden inip Aşağıya geldiğinde Crowley'nin önünde hafifçe başını indirerek başını eğdi ve bize doğru döndü.

" Bu şu ana kadar ki en iyi işkencem olacak " derken dişlerini göstererek gülümsedi.Crowley , " Hepsini hücreye Kapatın. " dedi.

3 tane iblis ellerinde melek bıçakları ile Castiel'in yanına gidip ateşi söndürdüler ve her tarafında melek bıçakları tutarak kaçmasını engellediler.Emin değildim ama melek mühürlü çizmiş olabilirlerdi çünkü Castiel ayakta duramayacak gibi gözüküyordu.

Castiel gözdem kaybolduktan sonra bir iblis Yanıma gelirken 4 tanesine Sam ve Dean'in yanına gitti.

Sam ve Dean'i Kollarından tutarlarken benim iplerimi Çözen iblis kollarımı tuttuğunda Dean çırpınmaya ve " Ona dokunma seni o.ospu çocuğu ! "

Aldığımız tek cevap iblislerin gülüşü oldu.

********

Benim hücremin yanında Dean'in hücresi vardı.Karşımda bitkin düşmüş ve yine kutsal yağ ile yakılmış bir ateş çemberinin ortasında ayakta dikiliyordu.Sam ise onun yanındaki hücredeydi.

Ilk bir kaç dakika kimse konuşmadı.Daha sonra Dean parmaklıklara yaklaşarak " Hey , iyimisin ? " Diye sordu.

Başımı ' evet ' anlamında salladıktan sonra " Sen nasılsın ? " Diye sordum.

Cevap vermedi daha sonra daha sert bir tonla " Benden gizli iş çevirerek ve Crowley'i tek başına çağırırken ne düşünüyordun ?! " dedi. Cevap vermedim.Haklıydı. " Castiel. " dedim. " Sizin ve onun çağrılarına cevap vermediğiniz için belki benimliklere cevap verir diye düşündü.İblis kapanını çizmiştik.Kendisi belirli bir mesafede bekliyordu.Yakalayınca seni ve Sam'i çağıracaktık ama herşey bir anda oldu ve ... işte buradayız " dedim.

Dean cevap vermek yerine küfür savurdu. " Peki diyelim ki hiç bir sorun olmadan Crowley'i yakaladınız , sonuçta adam Cehennemin Kral'ı elbetteki birileri onu aramaya gelecekti ! Bunu nasıl düşünemediniz ? " diye sordu. " Dedim ya si arayacaktık. " diye cevapladım.Pekala yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım ancak başka ne yapabilirdim ? Böyle Olmasını hesaplamamıştık.

" Bizi arayacakmışsınız.Oh Sam , duydun mu bizi arayacaklarmış ! " Diye söylendi Dean.Söylenmeye devam ediyordu ki içinde Bulunduğumuz yerin demir kapısı Sertçe açıldı.İçeriye Abbadon girdi.

" Tatlı kavganızı böldüğüm için üzgünüm " dedi ve Gözlerini siyahlaştırdı. " Gel buraya " diyerek Bulunduğum yerin kapısını açtı. Beni tutmak için uzanırken Dean bağırdı. " Sakın ona dokunma seni o*opu çocuğu ! "

Ancak Abbadon , Tabiiki , onu dinlememişti.Beni kolumdan tutup çıkardı. " Son bir kez bak Winchester. " diye bağırıp kahkaha attı.Dean o sırada parmaklıklara vuruyor , bağırıyor ( daha çok küfrediyor ) ve Castiel'e bir şeyler yapmasını söylüyordu. Kapıdan çıkarken son bir kez Dean'e baktım.Oldukça çaresiz duruyordu.

Bir kaç dakikalık yürüyüşün ardından bir odaya geldik.Abbadon beni ameliyat Masası gibi bir şeye bağladı ancak masa , duvara paralel bir şekilde bağlıydı.Beni bağladıktan sonra yakında duran masaya gitti ve bir kaç tane malzemeyi eline aldı.

" Ne yapacaksın ? " diye sordum.Ne yapacağını söylemesini beklemiyorum ama ne kaybederim ki ?

" Seninle çok eğleneceğiz.Bir bakıma deneyde diyebiliriz " dedikten sonra Crowley birden belirdi. " Artık başlayabilirsin Abbadon " dedikten sonra orada olduğunu bile fark etmediğim sandalyeye oturdu.

Abbadon eline bir bıçak alarak geldi. " Bu eğlenceli olacak. " dedikten sonra tişörtümün sol omzunu kıvırdı.En başta ne yaptığını anlamamıştım ancak daha sonra iblis ele geçirlmesine karşın yaptırdığım dövmenin , elbetteki Dean ve Sam'in zoruyla , orada olduğunu hatırladım.

Daha sonra dövmenin orada keskin bir acı hissettim.Ve giderek çoğalıyordu.Çığlık attım.Abbadon kahkaha atarak " Çığlık at.Çığlık at da sevgili Winchester'ların seni duysun " dedikten sonra bıçağı bastırdı.Daha çok çığlık atıyordum.Cidden acıyordu.

Sonunda nefes nefese kaldığımda , boğazım bağırmaktan ağrıdığında ve terlemeye başladığımda Crowley'nin " Yeter " dediğini duydum.Abbadon " Işte en sevdiğim kısıma geldik " diyerek gülümsedi.Ve son Hatırladığım Abbadon'un ağzından çıkıp benim içime giren siyah dumandı.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selam ! Çok geç kaldığımı biliyorum ama malum sınav haftası :( Telafi edeceğim ancak şu an Italyan bir arkadaşımla birlikte yeni 2 tane hikaye yazmaya başladık.Bir tanesi benim profilinde var.Elbetteki ilk hikayem bu olduğu için buna ağırlık vereceğim :) Umarım bölümü seversiniz.Sizce gelecek bölümlerde neler olucak ?

Supernatural / New HomeWhere stories live. Discover now