* 10.Bölüm * Crowley

620 45 3
                                    

Ella

Uyandığımda Dean hala bana sarılıyordu.Gülümsedim.Onun Etrafında Olmayı seviyordum.

Biraz hareket edip saati görmeye çalıştım.Ancak Dean'i uyandırmadan bu mümkün değildi.Gözlerini açmadan konuştu. " Hareket etmeyi keser misin Ella ? Burada uyumaya çalışıyorum. " dediğinde " Üzgünüm sadece saati görmeye çalışıyordum. " dedim.

Kolunu uzatıp saati çekti. " 10:30. " Dedikten sonra saati yerine koydu. " Bayağı uyumuşuz ha ? " Dediğinde gülümseyerek " Haklısın " dedim.

" Bunu her ne kadar istemesemde kalksak iyi olur.Sam ve Bobby çoktan evli Çiftler gibi mızmızlanmaya Başlamış olmalılar " dediğinde kıkırdadım.

" Bunu görmek isterdim " diyerek kalktım. " Eğer biraz daha burada kalırsak bunu görmeden önce duyacağız. " diyerek o da yataktan kalktı.

***

Şehre girdiğimizde " Beni cafe'ye bırakır mısın ? Şu bir kaç gündür zaten işe gitmedim ve şimdide gitmesem kovulacağıma eminim " dedim.

Dean , " Pekala " diyerek beni onayladı ve eve gitmek yerine cafe'ye yöneldik.

Ben arka tarafa üniformamı giymek için geçerken Sam ve Dean'de bir masaya oturmuştu.

Tabiikide Öncesinde patronuma beni kovmaması için güzel ve uzun bir konuşma yapmıştım.

Işim bitip çıktığımda Dean ve Sam'in masasına ilerleyip iki tane menü uzattım.

Sam menüye bakmadan salata ve bira istediğini söyledi.Dean ise 5 dakika kadar menüde ki her şeye bakarak sonunda klasik bir cizburger ve bira söyledi.

Dean ve Sam'in siparişlerini götürdükten sonra işime devam ettim.

***

Sonunda vardiyam bitmişti.Normal kıyafetlerimi giyerken kapı çalındı.Lissa'dı.

" Şey El , içeride garip giyinmiş bir adam var.Seni görmek istiyor. " dedi. " Pekala geliyorum " dedim ve çantamı alıp dışarı çıktım.

" Birden içeriye girdi.Üstünde bir trençkot vardı ... " Dediğinde lafını kesip " Trençkot mu ? " Diye sordum.Kafasını salladığında adımlarımı hızlandırarak Castiel'in yanına gittim.

Gergin gözüküyordu.Beni görünce Gülümsemeye çalıştı. " Merhaba Ella. " dedi. " Ne oldu Castiel ? Önemli bir sorun mu var ? " Dediğimde " Evet " dedi.

Ardından etrafa bakarak " Ancak burada değil.Burası Güvenli değil. " dedi. " Pekala nereye gidiyoruz ? " Diye sordum. " Dışarı "dedi ve dışarı çıktık.

Insanların bizi göremeyeceği bir alanda elini alnıma koydu ve ışınlandık.

Gözlerime gelen ışık ile sırtımı Işığa doğru döndüm. " Neredeyiz ? Iki saniye önce gece olduğuna yemin edebilirim " dedim.

" Bilmiyorum.Kimsenin bizi duyamaması için aklıma ilk gelen yere ışınlandık.İtalya yakınlarında olmalıyız " dediğinde Gözlerimi devirdim. " Pekala neler oluyor ? "

" İblisler.Melekleri öldürüp üstüne isimlerinizi yazanlar İblisler. " dediğinde " Hemen Dean ve Sam'e söylemeliyiz. " dedim.

" Hayır olmaz.Eğer öğrenirlerse direk Crowley'i bulmaya yeltenecekler.Ama Crowley benim her şeyi öğrendiğimi biliyor yani tuzak hazırlayacaktır. "

" Pekala plan ne ? " Dedim. " Plan sensin Ella. " dedi. " Crowley'i ben veya Dean , Sam çağırırsa gelmez ama sen çağırırsan kesinlikle gelecektir.Ve geldiğinde onu yakalayacağım.Daha sonra Dean ve Sam'de gelecek. "

Supernatural / New HomeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz