*12.Bölüm *Eve

545 38 10
                                    

Dean

Ella'nın çığlıklarını duymak acı vericiydi.Ancak elimden hiç bir şey gelmemesi daha kötüydü.Şu an Aklımda Ella'ya yapabilecekleri tüm olasılıkları düşünüyordum.Ve aralarında nedense hiç pozitif olan bir şey yoktu.

" Cass , sadece bir kez olsun şu siktiğimin güçlerini adam akıllı bir şeye kullan ! Ölümden geri geldin ama şu Ateş'ten kurtulamıyorsun !

Cevap veremeyecek haldeydi.Onu çok hırpalanmış gibi gözüküyorlardı.Yinede bu yaptıklarını açıklamıyordu.Kendisini içeriye sürüklerken Ella'yı neden birlikte sürüklüyordu.

Düşüncelerim kapının açılmasıyla bölündü.Bir iblis , Anladığım kadarıyla , sert bir şekilde yürüyordu.Aynı zamanda yarı baygın olan Ella'yı tutuyordu.Tutmaktan ziyade çekiyordu.Hücre'nin kapısını açıp Ella'yı fırlattığında " Hey dikkat et " dedim.Ona böyle davranamazdı.

Bana bakış atıp yok olduktan sonra Ella'nın hücresiyle kendiminki arasındaki parmaklıklara ilerledim. " Ella , Ella ? Iyimisin ? ".Bir kaç saniye daha öyle durduktan sonra uykudan yeni uyanmış gibi Kalkıp etrafına bakındı.Gözleri benimkiyle buluşunca hareketlendi ve Yanıma doğru geldi. " I-Iyimisin ? " diye fısıldadı.Güldüm. " Bu halinde bile beni düşünüyorsun " .

***

Yaklaşık 45 dakika sonra Ella daha iyi gözüküyordu.Ona ne yaptıklarını hatırlamıyordu , neyseki ki.Ancak çığlıkları benim kulağımdan gitmiyordu.

Sam'in sesiyle Düşünceler aleminden çıktım. " Hey Cass , orada işler nasıl ? ".Doğru ya Cass'in durumunu tamamen unutmuştum. " İyiyim.Aslında bir planım var. " dediğinde tüm dikkatimi ona verdim. " Bildiğiniz üzere Ateş'i söndürmek gerek.Ve ben yapamam.Ancak , siz yapabilirsiniz " dediğinde " Oh , bende senin söndürebildiğini ve şu an sırf eğlence için ateşin içinde durduğunu düşünüyordum " dediğimde Cass Gözlerini devirdi.

" Sam Kaçış Plan'ı düşünürken , sen Ella'yı düşünürken ve Ella dışarıdayken Olanları Gözetleme imkanım oldu.Saat 16:54 , yarım saate bir iblis gidiyor ve diğeri geliyor.Ve geliş gidişlerinin arasında 5-10 dakka var.Eğer iblisler yokken Ateş'i söndürmeyi başarabilirseniz hepimizi buradan ışınlayabilirim. " dedi.

Direk olaraktan Sam'e baktım.Bilirsiniz , o Takımın beyniydi. " Aslında Ateşle temas eden oksijeni kesers-- " lafını kestim. " Basitçe söyle Stanford " dedim.Tepki vermeyip devam etti. " Yani diyorum ki , o arada ceketimi Ateş'i söndürmek için kullanabilirim.Eğer küçücük bir kısmı sönerse bile iş görür değil mi Cass ? " Dediğinde Cass başını salladı.

Daha sonra iblisin değişmesini bekledik.Dışarı çıktığında Sam hızlıca ceketini çıkardı ve Ateş'i söndürmeye çalıştı." O kadar canavarı öldürüyorsun ama bir Ateş'i söndüremiyormusun ? " Diye çıkıştı Ella.İşte benim kızım.

" Üfle ya da bir şey yap hızlı ol " diye ekledim.Ve Sam aynı zamanda üflemeye başladı.Bir an önce buradan kurtulmak istiyordum.

Bir kaç dakikanın ardından , sonunda , Sam Ateş'i söndürebildi.Derin bir nefes aldım.Ateş söner sönmez Cass'in vücüdu rahatlatmış gibi gerildi.Kendini Hücre dışına çıkardıktan sonra Kapılarımızı açtı.Dışarı çıktığımızda elini anlımıza koydu.Işınlanmadan hemen önce Ella'nın elini tuttum.

****

2 Ay Sonra

Anahtarımı bulup sessizce kapıyı açtım.Ella koltukta uyuya kalmıştı.Kucağında da kitaplar vardı.Büyük ihtimalle vizelerine çalışıyordu.Gülümsedim ve çantamı bıraktım.Odamdan pikeyi alıp Ella'nın üstüne örttüm.Aynı zamanda alnınada öpücük kondurmuştum.Daha sonra duşa girdim.

Supernatural / New HomeWhere stories live. Discover now