*1.Bölüm* İlk Tanışma

2.6K 76 30
                                    

Selam , hiç bir zaman girişlerde iyi olmamışımdır.O yüzden tüm hikayeyi sadece ilk bölüme göre değerlendirmeden okumaya çalışırsanız sevinirim :)

Gittikçe yükselen müzik , şimdiden kulaklarımda uğuldamaya başlamıştı.Elimdeki bardak ile bara oturmuş etraftakileri izliyordum.Birden arkamdan iki kol boynuma sarıldı ve yoğun bir içki kokusu duydum.Clara çığlık atarak " 00:00 ! TEKNIK OLARAK DOĞUM GÜNÜME GIRMIŞ BULUNUYORUZ ! " dedi.Sandalyeden indim ve Clara'ua sarıldım. " MUTLU YILLAR CLARA ! " dedim.Biz sarılırken Roger ve Steve yanımıza geldi.Roger , " Ella , izninle yanındaki bu güzel hanımefendiyi çalıyorum. " dedi ve ikisi birlikte dans pistine doğru yürüdüler.Steve'e döndüm ve telefonumu işaret ederek dışarıya çıktım.

Sınıf arkadaşım ile olan kısa konuşmamı bitince arkamı döndüm.Daha 1 saniye önce orda olmadığına yemin edebileceğim yerde Steve duruyordu.O anki korkumla kısa bir çığlık attım.Ardından elimi kalbimin üstüne koydum ve güldüm. " Tanrım Steve ! Beni korkuttun ! ".

Bir kaç saniyelik bekleyişimizin ardından Steve beni duvara fırlattı.Kaçmamı engellemek için iki kolunu omuzlarıma koydu.Ardından boynuma eğildi. Tanrım ! Nasıl çığlık attığımı bilmiyordum ancak boğazım acıyordu.İçerideki gürültüden beni kimsenin duyamayacağını biliyordum.Belki sokaktan geçen biri çığlıklarını duyardı...

Steve'in ilk önce beni öptüğünü sanıyordum.Ancak boynunun sağ tarafında iki tane delik hissedince teorilerim suya düştü.Boynumun acısıyla boğazımdan derin bir çığlık koptu.Gözümü sımsıkı kapatmıştım.Ve birden tüm baskı yok oldu.

Gözümü açtığımda kumral bir çocuk Steve'i geri çekmişti.Ona bir yumruk attı ardından karnına tekme atarak onu diğer duvara fırlattı.Nereden çıkardığını görmediğim ya da elinde olduğunu bilr fark etmediğim bir bıçak ile Steve'in kafasını kesti.

Sanırım şok geçiriyordum. Steve cansız bedeni ve kafasıyla 2 adım ötemde yerdeydi.Bir kaç dakikanın ardından kafamı kaldırıp o kumral çocuğa baktım.Elindeki Steve'in kanına bulanmış bıçakla duruyordu.Konuşmak için ağzını açmıştı ki " Steve ! " diye bir bağırış duydum.Roger arka kapıdan çıkıp Steve'in yanına koştu.Öldüğünü görünce hemen kumral çocuğa döndü. " Sizi kahrolası Avcılar ! " dedi.Ardından kumral çocuğun üstüne atladı.Roger ile adını bilmediğim çocuğu izlerken arka kapı yine açıldı.Bu sefer uzun boylu bir çocuk çıktı ve Roger'ı fırlattı.Önümde düşen Roger'ın üstüne bindi ve kafasını kesti.

Aynı gecede ikinci şokumu yaşıyordum.Uzun boylu çocuk Roger'ın üstünden kalktı.Kumrala döndü ve " Vampirlerden nefret ediyorum ! " dedi.Ellerin titriyordu.Kendi aralarındaki konuşmaları bitince beni fark ettiler.Uzun boylu olan bir adım attı ancak yana kaçtım.Ellerinde hala Steve ve Roger'ın kanına bulanmış bıçaklar vardı.Uzun boylu olan fark etti ve kendininkini yerine koydu.Kumralda aynısını yaptı.Uzun boylu ellerini iki yana açtı. " Korkmana gerek yok.Benim adım Sam Winchester.Bu da abim Dean Winchester.Sana zarar vermeyeceğiz." Dedi.Ardından boynumu gördü ve " Bizimle gel.Boynuna pansuman yapalım." Dedi.

Winchester kardeşlerin kaldıkları motele gidiyorduk.Sonunda kaldıkları motele geldik.Impala'dan indim ve onları takip etmeye başladım.

Odaya girdiğimizde beni yatağın ucuna oturtdular.Sam gerekli malzemeleri alıp pansumana başladı.15 dakikalık bir sürenin ardından işi bitti. " Daha iyi hissediyormusun ? " diye sordu.Başımı sallamakla yetindim.

" Adım Ella.Ella Parker. " dedim.Sam , " Pekala Ella.Bu gece olanları gördün.Sana bazı şeyler anlatacağız ancak inanıp inanmamak sana kalmış.Ancak gördüklerinden sonra inanacağını düşünüyoruz " dedi.Dean devam etti. " Biz avcıyız . " dedi.Ağzımı açmıştım ki beni susturdu. " Hayır.Hayvan avlamıyoruz.Biz daha çok bu gece gördüğün gibi doğaüstü varlıkları avlıyoruz.Vampirler , kurtadamlar , iblisler , hayaletler , şekil değiştirenler , wendigolar.Ve daha bunun gibi bir çok varlık avlıyoruz. " dedi. Vampirler ? Kurtadamlar ? Bu çocuklar beni kurtarmış olabilirler ancak kesinlikle kafayı yemişler.

Dean , " Bize inanmasayabilirsin ancak gerçek bu. " dedi.Başımı salladım.Aslında doğruyu söylüyor olabilirlerdi.Roger , " Kahrolası Avcılar " demişti.Ayrıca Steve dişlerini boynuma geçirmişti ki bunu hayal ettiğimi sanmıyordum. " Pekala , size inanıyorum. " dedim.Ardından " Peki şimdi ne olacak ? " diye ekledim.Sam , " Buradaki vampirleri öldürdük yani işimiz bitti.Seni evine bırakacağız ve başka yaratıkları avlayacağız. " dedi. " Peki arkadaşıma ne diyeceğim ? O vampirlerden biriyle flört ediyordu.Ayrıca boynumdaki izleri nasıl açıklayacağım ? " dedim.Dean , " Arkadaşına bir şey bilmediğini söyle.Sana inanır.Ve yara iziyse 1 haftaya geçer. " dedi.

2 saat sonra Impala'da oturmuş evimin yolunu söylüyordum.Eve geldiğimizde , " Pekala Sam ve Dean.Her şey için teşekkürler.Size yaratıkları avlamada iyi şanslar. " dedim ve arabadan indim.

Eve girdiğim gibi kıyafetlerinden kurtuldum ve pijamalarını giydim.Kendimi yatağa fırlattım. Doğaüstü yaratıklar ? Avcılar ? Bakalım daha karşına ne çıkacak Ella ?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Merhaba ! Bu benim ilk hikayem.Umarım seversiniz.İyi ya da kötü içerikli her düşüncenizi almaya hazırım.

Supernatural / New HomeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin