21.Bölüm- Legends Never Die

764 74 123
                                    


Şarkı-Love Story by Taylor Swift (Acoustic cover)💜

~~~~~


Baekhyun

Suho hyungun bize yaptığı sürprizin üstünden iki hafta geçmişti. Bu süreçte asla beklemeyeceğimiz şeylerle karşılaşmış, umutlarımızın bittiği anda adeta yeniden yeşermiştik. Suho hyung, kendi adıyla yeni bir şirket açarak bizi küllerimizden diriltmişti.

Böyle bir şeyi asla beklemiyorduk. Hepimiz şaşkınca Suho hyungun yüzüne bakarken o özgüvenli bir gülüşle "Kimsenin bizi yok etmeye gücü yetemez, çocuklar. Her seferinde tam bittiler dedikleri anda yeniden ayağa kalkıp tekrar tekrar mağlup edeceğiz onları. Artık bizim önümüzde kimse duramaz." demiş ve hepimizden kocaman bir alkış kazanmıştı. Arkamızda Suho hyung gibi lider olduğu müddetçe kimse bizi yıkamazdı.

Henüz bu durumdan hayranlarımızın haberi yoktu fakat en kısa zamanda onlarla da paylaşacaktık bu durumu. Umarım iyi tepkilerle karşılaşırdık ve şirketimiz de yüksek meblağlar elde ederdi. Müzik kariyerimizi emekli olana kadar sürdürecek olmak gerçekten de çok iyi hissettiriyordu. Tüm kötü şeyler geride kalmış gibiydi.

Tabii bizim için şu anlık en kötü şey, Sehun'un Çin'de olmasıydı sanırım. Sonunda Lu'suna kavuşmuştu ama biz şapşalı özlemiştik. Onsuz ev gerçekten sessizdi ve yokluğuyla değerini anlamıştık. Sürekli kavga ettiği Kai bile her gün onunla Skype üzerinden görüntülü konuşuyordu. Eh, Soo'nun da bu durumdan çok memnun olduğunu söyleyemezdim. Kai'ye benimle ilgilenmiyorsun diye trip atıyordu.

"Çocuklar, gelin! Suho hyung şirkete resmi hesap açmış ve fotoğrafını bile paylaşmış!" Chen, içeriden bağırarak hepimizi salona topladığında elindeki telefonu yüzümüze doğru sallamıştı.






"Çocuklar, gelin! Suho hyung şirkete resmi hesap açmış ve fotoğrafını bile paylaşmış!" Chen, içeriden bağırarak hepimizi salona topladığında elindeki telefonu yüzümüze doğru sallamıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JM_Entertainment 💜🎊

98273 yorumun tümünü göster...

Exexo9 ŞAKA MI BUU!?? HESAP BİR TEK ÜYELERİ TAKİP EDİYORRRRR OHAAA😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

Crazyforu Siktiirrr... Suho Hyung şirket açmışşşşşş

Exoneverdies @Smtown Hocam, Lee So Man ağlıyor, tuvalete gidebilir miyiz? 😂😂😂

Baconslover Babalarım geri döndüüü heyt beeee😎

Yixingorgeous @Smtown Hey, dude! 🖕🏼

Chanyeol_Soo Onları bitirebileceğinizi mi düşündünüz? 😏 İstediğiniz kadar üstlerine oynayın ama onlar her seferinde Anka Kuşu gibi küllerinden doğacak. 🔥

Shawnieely Boşuna şirket açmışsınız. Sizin gibi beş para etmez gayleri kimse dinlemeyecek! Cehennemde yanın! 🤢🤮
Blinks4 🖕🏿
Selytears Uzakta havla!🖕🏿

LİTOST (Chanbaek)Where stories live. Discover now