5.Bölüm- Doubts

1K 112 174
                                    



Şarkı- For Life by Exo🌧

~~~~~


Baekhyun

Konser sonrası gelen yorgunluğun bile hayranlarımızın bize verdiği tatlı hediyelerden biri olduğunu düşünüyordum. Genelde çoğu idol, bu tarz şeylerden nefret ederken ben mazoşist gibi bu yorgunluğu seviyordum. Hayatım boyunca ne için savaştığımı ve savaşacağımı hatırlatıyordu bana. Bu yorgunluk, beni bedenen olmasa da zihnen güçlü tutuyordu.

Konserde yaşadığım o utanç verici andan sonra Oh Sehun benden güzel bir dayak kazanmıştı. Nasıl bu kadar düşüncesizce hareket edebildiğini aklım almıyordu. Konserden sonra başkan bizi aramış ve uzunca bir nutuk çekmişti. İdol olarak üzerimize düşen sorumluluğun ve yapacağımız fedakarlıkların bilincinde olmamızı istemişti.

Bu konuda başkana kızamıyordum. Çünkü tüm bunları yolun başında göze almıştık biz. Hayatlarımızı birer robot gibi, insanların isteğine göre yaşamamız gerektiğini sözleşmeyi imzalayarak bir nevi kabul etmiştik. Stajyerlik dönemlerinden beri insanların bitmek bilmeyen nefretiyle savaşmış ve psikolojik anlamda büyük zararlara uğramıştık. Çoğu arkadaşımızı bu uğurda kaybetmiştik. Jonghyun, Sulli ve daha niceleri bu nefretin kurbanı olmuştu.

Bir dilek hakkım olsaydı eğer insanların bizim de bir kalbimiz olduğunu bilmesini isterdim. Tüm bu nefretin içini sevgiyle doldurmanın bir hayalden ibaret olmamasını dilerdim ama bazı şeyleri değiştirmeye ne yazık ki gücümüz yetmiyordu. Ne şöhret ne de para asla mutluluk getirmiyordu.

İç çekerek pencereden ayrılıp yatağıma oturduğumda telefonu elime almıştım. O günün üzerinden yalnızca iki gün geçmişti ve ben sosyal medyaya girmeye korkuyordum. Hiçbir suçumun olmamasına rağmen gelen bu nefret boğuyordu beni. Ne zaman onların istediği gibi bir insan olmaya çalışsam kendimi bir bataklığın içerisinde buluyordum sanki. Derin bir nefes alıp instagrama girdiğimde gördüklerim yine şaşırtmamıştı beni.







Koreadispatch Dünyaca ünlü grubun vocalisti ve rapperı arasında bir aşk mı yaşanıyor!? Geçtiğimiz günlerde bir vlive yayınında Park Chanyeol, gay ilişkisine yaktığı yeşil ışıkla adından çokça söz ettirmeyi başarmıştı

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Koreadispatch Dünyaca ünlü grubun vocalisti ve rapperı arasında bir aşk mı yaşanıyor!? Geçtiğimiz günlerde bir vlive yayınında Park Chanyeol, gay ilişkisine yaktığı yeşil ışıkla adından çokça söz ettirmeyi başarmıştı. Oh Sehun ise Japonya konserinde Chanbaek ilişkisine yaptığı vurguyla yeni bir skandala imza attı. Chanbaek gerçek mi sorusu insanların aklını karıştırmış durumda. Kore halkı ikiliye karşı oldukça tepkili!

109826 yorumun tümünü gör...

Parkfamily Arkadaşlar sizce düğün Barcelona'da mı yapılmalı yoksa Hollanda'da mı? Hikayemdeki ankete oy vererek fikrinizi belirtebilirsiniz.

SopeismysleepTr Hoseoktirrr... Gerçek mi buuu? 😱 Tanrım nolur biz Sopeculara da Chanbekçilerin şansından ver 😭😭🙏🏼

Chanbaektr Chanbaek gerçek diye götümü yırtarken inanmadınız bana şimdi o göte kına yakmaya gidiyorum. Babalarıımmmm😭😭😭🌈

LİTOST (Chanbaek)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang