20.Bölüm- (M)eow~

1.1K 86 121
                                    


Şarkı- Love Me Like You Do by Ellie Goulding💃🏻

~~~~~


Baekhyun

"Canım ailem, kalkın! Sabah olduuu! Lu'ma kavuşmama son 24 saat kaldı! Yeheett!" diye tepemizde biri bağırırken zorlukla gözlerimi araladım. Sehun, yatağın ortasında zıplayarak bağırıyordu. Chanyeol, yastıkla kulaklarını kapatıp öteki tarafa dönerken ben de yerimden doğrulmaya çalışıyordum. Ah, Sehun neden biraz daha uyumamıza izin vermiyorsun ki? Aileyiz diye diye kendini gerçekten çocuğumuz mu belledi acaba?

"Sehunnie gidip bu mutluluğu diğerleriyle de paylaşmaya ne dersin?" diyip onu kibarca kovduğumda hiç de alınmış gibi değildi. "Haklısın, hyung! Suho hyung, Lay hyung uyanın! Lu'm gelecek!" diyip zıplayarak içeri koştuğunda bir müddet arkasından gülümseyerek bakmış ardından da başımı yastığa koyarak uykunun rahat kollarına geri dönmeyi amaçlamıştım. Tabii sadece, amaçlamıştım...

Arkadan bana dayanan sert bir şey hissettiğimde mızmızlanarak "Aşkım, uyumaya çalışıyorum. Çeker misin onu benden?" dediğimde beni takmayarak daha da yaklaşmıştı. Ne ara uyanmıştı ki bu?

"Dünü unutmadım, Bebeğim. Senin yüzünden sabahı sabah ettim. Şimdi intikam sırası bende." boğuk sesiyle konuşup başını boynuma gömerek öpücükler kondurduğunda elleri telaşsız bir şekilde erkekliğime inmişti. Bu hareketiyle uyarıldığımda ondan ayrılmaya çalıştım.

"Immh yapma, Chanyeol. Herkes evde." diyerek engel olmaya çalıştığımda Chanyeol sinsice sırıtıp yerinden doğruldu ve kapıya yaklaşarak kilidi çevirdi. Gözlerim yaptığıyla açılırken bunun gerçekten olup olmayacağını sorguluyordum. Tanrım, rezil olurduk!

Chanyeol dudaklarını yalayarak bana yaklaştığında ellerimi önümde siper etmiştim. "Sevgilim, kimseye rezil olmak istemiyorum. Bunun için ikimizin baş başa kaldığı bir ortamı tercih ederim." dediğimde Chanyeol alaylı bir sırıtış sunarak "Bunu dün beni o halde bırakmadan önce düşünecektin. Hem bence birazdan evdekileri umursamayacaksın bile." diyip üstüme çıktığında ellerini eşofmanımın içine göndererek penisimi okşamaya başlamıştı. Lanet olsun ki şu an fena derecede onu istiyordum. Tek dileğim, çocukların bizi duymamasıydı.




-SMUT 🔞

Penisimi elleriyle yoğurarak beni çıldırtmayı başardığında ona karşı koyamayacağımı anlamıştım. Kendimi ona teslim ederek "Imhh daha hızlı, sevgilim." dediğimde kıvama geldiğimi anlayarak pis bir sırıtış koymuştu. Bugünlük sen kazandın, Park!

Elleriyle birden eşofmanımı aşağı indirip bacaklarımın arasına oturduğunda hızlı bir şekilde tişörtümü de çıkarmıştı. Yarı çıplak bir şekilde ona bakarken kendi üstünü de hızlı bir şekilde çıkararak bana görsel şölen sunmuştu. Boxerını da üzerinden sıyırdığında beni işaret eden erkekliğiyle baş başa kalmıştım. Oh, ne kadar büyük!

"Dokunmak ister misin?" dediğinde başımı şeytanca gülüp iki yana sallamıştım. "Sanırım bugünlük kediciğin olacağım, Daddy~" diyip onu sırt üstü düşürüp üzerine tırmandığımda erkekliğine eğilerek yalamaya başlamıştım. Chanyeol bu hareketimle kararan gözlerle beni izlemeye başlarken boğukça bir inleme bahşetmişti.

"O-oh B-bebeğim çok iyisin." diyerek saçlarımı okşamaya başladığında kendimi cidden kedi gibi hissetmiştim. Gülerek tamamını ağzıma almaya çalıştığımda boğazıma değdiğini hissedebiliyordum. Chanyeol erkeksi bir hırıltı bıraktığında hız kesmeden onu yalamaya devam etmiştim.

LİTOST (Chanbaek)Where stories live. Discover now