9.Bölüm- Feelings

1K 106 161
                                    



Şarkı- I love you by Billie Eilish🌙

~~~~~


Baekhyun

Yüzümü yastığa doğru bastırırken dışarıdan kendimi boğmaya çalışıyormuşum gibi gözüküyordu fakat cidden öyleydi. Talk Show yayınında yaşananlardan sonra nefes almayı kesinlikle hak etmiyordum...





~Flashback~

Chanyeol'un hakkımda sarfettiği cümlelerden sonra ne yapmam, ne söylemem gerektiğini bilmiyordum. Adeta lâl olmuş gibiydim. Kalbim o kadar hızlı atıyordu ki sesinin dışarıya gidip gitmediğini merak etmiştim.

Grup üyeleri ve sunucu da bize şok içinde bakarken onların da böyle bir şey beklemediğini fark ettim. Tanrım, hem çok güzel hem de çok utanç vericiydi. Chanyeol'dan bu tarz cümleler duymak beni bulutların üstünde gibi hissettirmişti.

Sunucu şoktan kurtulup boğazını temizleyerek konuşmaya başladı. "Bu gerçekten beklenilmeyen bir şeydi. Arkadaşın hakkında bunları düşünüyor olman ne hoş! Umarım hepimizin hayatında böyle arkadaşlar yer edinir." derken kameralara oynadığını düşünüyordum. Sonuçta bu yayınlandığı zaman reyting rekorları kıracaklardı. Bu durum onlar açısından iyi ama bizim açımızdan kesinlikle kötüydü ve benim bu durumda yayınlanmamasını dilemekten başka çarem yoktu.

Onu başımızla onayladıktan sonra sıradaki oyun olan Kiss Game'e geçmiştik. Bu oyun partnerle oynanıyordu. Ağzındaki kağıdı ellerinizi kullanmadan hızlı bir şekilde partnerinizin ağzına gönderiyordunuz. O da kağıda hiç dokunmadan onu dudak yoluyla sizden almaya çalışıyordu. Genelde bu oyunda çok fazla öpüşme kazası oluyordu. Böyle bir şeyin başımıza gelmemesi için dua zinciri bile oluşturabilirdim.

Eş seçimi kağıt çekilerek yapılacaktı. Umarım o kağıttan çıkan isim, yüzüme gülerdi çünkü bünyemin yeni bir kaosa hazır olup olmadığımdan emin değildim. Herkes torbadan isimlerin yazılı olduğu kağıtları çekerken sıra bana geldiğinde derin bir nefes aldım.

Gözlerimi kapatıp kağıdı hızlıca çekerken ellerim titriyordu. Diğerleri de kağıt seçme işlemini tamamladıktan sonra yavaşça kağıtlarımızı açtık. Gördüğüm isimle şok geçirmek üzereydim. Tanrı, beni kesinlikle sevmiyordu...

Kağıtta kocaman yazan Park Chanyeol yazısı bana göz kırparken bir an ne yapacağımı bilememiştim. Bu hayatın bana senden nefret ediyorum deme şekliydi sanırım. Diğerlerine kimin çıktığını merak ederek üyelere göz attığımda Chanyeol'un kocaman gözlerle kağıdına baktığını görmüştüm. Acaba ona kim çıkmıştı?

Sunucu üçten geriye doğru sayıp kağıtları kaldırmamızı istediğinde onu başımızla onaylamıştık. "Üç, iki, bir!" Kağıtları kaldırdığımızda kendi ismimin kime çıktığını görmek maksadıyla üyelere baktığımda ağzımdan sessizce bir "Oh, shit!" çıkmıştı. Tanrım, Chanyeol'un kağıdında kocaman Byun Baekhyun yazıyordu. Ne çeşit bir Brezilya dizisiydi bu?

Gözlerimi sımsıkı kapatıp açarak şokun etkisinin geçmesini ümit etmiştim. Chanyeol'la o kadar yakın olmak kalbime hiç iyi gelmeyecekti.

Diğerlerine baktığımda Kai ve Soo'nun, Lay hyung ve Sehun'un, Suho hyung ile Chen'in birbiriyle partner olduğunu gördüm. Xiumin hyung bir ilke imza atarak torbadan kendi ismini çıkarmayı başarmıştı. Bu da oyundan yırttığını gösteriyordu. Sevinçle dans etmeye başladığında onu imrenen gözlerle izliyordum. Şu an onun yerinde olmak için her şeyi yapardım.

İlk çift olarak sahneye Kai ve Soo'yu almışlardı. Biz de merakla neler olacağını bekliyorduk. Sunucu kısaca oyunu özet geçmişti ve biz de onu anladığımızı belirtir şekilde onaylamıştık. "O zaman 3, 2, 1. Başla!" diyerek start verdiğinde Kai hızlıca ağzına aldığı kağıtları Kyungsoo'nun dudaklarına göndermeye başladı. Soo da Kai'nin gönderdiği kağıtları başarılı bir şekilde dudaklarıyla tutup tabağa koyuyordu. Biz ise nefesimizi tutmuş onları izliyorduk. Sehun ise bağırarak tezahürat yapıyordu.

LİTOST (Chanbaek)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin