4.Bölüm- Concert

1.1K 115 211
                                    



Şarkı- Wildest Dreams by Taylor Swift (cover)

~~~~~

Baekhyun

Kış günlerinden daha çok nefret ettiğim bir şey varsa o da kesinlikle bitmeyen yoğun programlardı. Japonya'ya konser için gideceğimiz haberi sabah menajerimiz tarafından verilmiş, biz de hazırlanmaya koyulmuştuk.

Son kıyafetlerimi de özenle bavula yerleştirirken Kai hızlıca odaya girdi. "Hyung bana yardım et!" dediğinde kaşlarımı çatmış neler olduğunu anlamaya çalışıyordum. Bavulun fermuarını çekip "Ne oldu?" diye sorduğumda elindeki telefonu gözüme sokarak "Yanlışlıkla instagram hesabımdan çıkış yaptım, silindi sanırım. Onu nasıl geri getirebilirim, hyung?" diyerek dudaklarını büzmüş masumca bana bakarken büyük bir kahkaha patlattım.

Tanrı aşkına, bu çocuklar neden böyle? Ellerimle yüzümü kapatarak kahkahamı bastırmaya çalıştım. "Yah,hyung! Ciddi bir soru soruyorum sana. Gülünecek ne var bunda?" diye masumca sorduğunda tatlığı karşısında dayanamayıp yanaklarını sıkarak onu öpücüklere boğmaya başlamıştım. "Ya, hyung yapma!" diyerek o da kahkaha atmaya başladığında bizi bölen kapıdaki öksürük sesi olmuştu.

Chanyeol, gözlerini kısmış bize bakarken oldukça ciddi görünüyordu. "Böldüğüm için özür dilerim ama artık çıkmamız gerekiyor. Menajer hyung arabada bekliyor." dediğinde sesi oldukça soğuktu. Başka bir şey söylemeden kapıdan hızlıca çıkıp gittiğinde arkasından şaşkınca bakıyorduk.

Kai şaşkınca "Chanyeol hyungun nesi var?" diye sorduğunda bilmiyorum anlamında omuzlarımı kaldırıp indirmiştim. O çocuk Chanyeol'u gerçekten kötü etkiliyor olmalıydı.

Sıkıntılı bir nefes alıp konuyu değiştirmek adına "Hadi bakalım çikolatalı süt, hazırsan inelim artık." dediğimde Kai, heyecanlı bir şekilde " Sushi cennetine gidiyoruz yihuuu!" diye dans ederek merdivenleri ikişer ikişer inmeye başlamıştı. Arkasından başımı iki yana sallarken maknae tayfasının asla büyümeyeceğini düşünüyordum.

Bavulları bagaja yerleştirip arabaya bindiğimizde yolculuk oldukça hareketli geçiyordu. Suho hyung ve Menajer hyung program hakkında konuşurken diğerleri Jennie'nin Solo şarkısına eşlik ediyorlardı. Kai ise onlara öldürücü bakışlarını göndermekle meşguldu.

Sehun Kai'yi daha da sinir etmek için Kai'yi işaret ederek "Biitcchh, naneuunn Soloooo!" diye şarkı sözlerini değiştirip klipteki hareketleri yapmaya başlamıştı. Chen, bu duruma kahkahalarla gülerken Kyungsoo da bu durumdan en az Kai kadar rahatsız görünüyordu.

Kai, Sehun'un kafasına peluş yastığıyla vurarak "Bizim aramızda olanlar şirket ilişkisiydi bir kere. Saçma sapan hareketler yapma." dediğinde hepimiz kıkırdamaya başlamıştık. Sehun "Ama Jennie'nin seksi olduğunu inkar edemezsin." dediğinde Kyungsoo homurdanarak camdan dışarıyı izlemeye başlamıştı. Genelde kız gruplarıyla çok anlaşamadığı için bu durumu kafaya takmamaya karar verdim.

Ortamı yumuşatmak adına "Bence Lisa daha seksi." dediğimde arabada derin bir sessizlik oluşmuştu. Göz ucuyla, Chanyeol'un kafasındaki güneş gözlüklerini gözüne takıp kollarını birbirine kavuşturarak yeri izlediğini görmüştüm.

Sehun ise garip bir ifadeyle "Hyung, bana sakın Exopink shipinin gerçek olacağını söyleme" diyerek korkuyla sorduğunda ona gülüp "Sadece dalga geçiyorum. Benim tipim Lisa değil, merak etme." dediğimde rahat bir nefes vermişti. Daha sonra kimse konuşmamış, sessizce yolculuğun tadını çıkarmıştık.

Araba havaalanına geldiğinde hepimiz bizim için ayrılan uçağa doğru yürümeye başladık. Bizi gören hayranlar çığlık atıp ismimizi haykırıyorlardı. Elimizden geldiğince onlarla konuşup fotoğraf çekilmeye çalışmıştık.

LİTOST (Chanbaek)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora