[63] Alles is liefde

14 1 0
                                    

Lexy ziet dat Lucas op Logans schouders zit en Matteo bij Bruno, terwijl Dino en Scorpia proberen de bal van ze af te pakken. Bruno houdt met één arm Matteo goed vast, om te zorgen dat hij niet valt. Lucas trekt Logan aan zijn haar om hem aan te sporen en ze dragen allemaal een gelukkige glimlach.

Mamma komt naast Lexy staan en laat haar een foto op haar telefoon zien. "Ik moest hem maken Lexy. Ciro ziet er zo gelukkig uit met Enzo. En als ik dan naar dit zooitje buiten kijk, dan barst mijn hart bijna uit elkaar."

Lexy slaat haar arm om mamma heen en zegt: "Het is een hele fijne familie om bij te horen mamma. Er is zoveel liefde voor elkaar."

Ze horen Scorpia gillen als Dino haar op zijn schouders zet. Lucas probeert Logan naar Scorpia te sturen. Scorpia schaterlacht en ziet Lucas dichterbij komen. "Scorpia! We zijn even groot!"

"Oeh ja Lucas! Misschien moeten we even een dansje maken."

Logan kijkt Dino lachend aan en ze lopen naar elkaar toe. Lucas pakt Scorpia's handen vast en roept: "Dichterbij ome Logan! Zo kunnen we niet schuifelen!"

Dino lacht en vraagt: "Wat weet jij daarvan Lucas?"

"Dat doet papa ook met mama!"

Logan kijkt zijn zus aan en roept: "Wat leren jullie die jongen allemaal! Nu moet ik met Dino schuifelen!"

Lucas kijkt naar beneden en lacht als hij ziet dat Dino probeert Logan te kussen. Lucas slaat zijn armpjes om Scorpia heen en die legt haar hoofd op zijn schouder. Lucas heeft een grote grijns op zijn gezicht en Logan vraagt: "Zijn we klaar Lucas? Ome Dino probeert me steeds te kussen. Ik ben het zat!"

"Nee! Wacht even!"

Lucas kust Scorpia en ze giechelt. "Het is zo net alsof ik met jouw ome Logan dans. En je kan al net zo lekker zoenen."

Logan doet een stap achteruit en zegt: "Wat! Ik zit tegen ome Dino aan te kijken en jij kust mijn meisje? Ben je helemaal gek geworden?" Logan zet het op een lopen, terwijl hij Lucas kietelt.

Scorpia en Dino lachen en zien dan dat Bruno staat te keepen terwijl Matteo probeert te scoren. Dino tilt Scorpia weer van zijn schouders en ze lopen samen naar Matteo. Bruno stopt alle ballen, maar Matteo blijft proberen. Scorpia roept naar Lexy: "Doe je shirt eens omhoog zus! Leid die man eens even af."

Lexy komt dichterbij en tilt haar shirt omhoog. Bruno laat zijn tong naar buiten hangen en loopt naar haar toe. Matteo scoort en Dino tilt hem op zijn schouders om al juichend over het grasveld te rennen. Scorpia lacht en gaat op het gras zitten.

Ciro komt met Enzo aan zijn hand naar buiten en Enzo struikelt bijna over zijn voetjes omdat hij Scorpia ziet. "Rustig mannetje! Ze loopt niet weg." Ciro zet hem weer stevig op zijn voetjes en Scorpia spreidt haar armen uit. Enzo rent op haar af en stort zich bovenop haar. Scorpia valt lachend achterover en Enzo bedekt haar gezicht met kusjes.

Logan komt aangelopen en zegt: "Ome Logan wordt steeds verdrietiger zo. Scorpia wordt de hele tijd door andere mannen gezoend. Het is mijn meisje hoor." Lucas haalt hem in en springt ook bovenop Scorpia en Dino en Matteo doen hetzelfde. Ciro grijnst naar Logan en voegt zich ook bij de groep mannen bovenop Scorpia. Logan pruilt en zegt heel zielig: "Bonnie? Ik ben heel verdrietig." Hij draait zich om en sjokt weg, verder de tuin in.

Scorpia roept: "Nee! Wacht! Eraf iedereen! Nu! Laat me gaan!" Ciro staat op en plukt Matteo van de grond. Dino staat op en tilt Lucas op, maar Enzo blijft stug bovenop Scorpia liggen.

Bruno roept: "Enzo! Mama moet huilen!" Enzo kijkt op naar zijn vader en dan weer naar Scorpia.

Scorpia zegt: "Ga maar gauw. Mama is belangrijker." Enzo rent weg en Scorpia staat gauw op. 

In De Schaduw ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu