19|Plaj

2.2K 183 187
                                    

Yeni bölümle geldim♡

"Hazırlanın plaja gidiyoruz!" Woojin ve Minki gözlerini irileştirirken kıkırdayarak onlara baktım.

"Cidden mi?" ikisi de aynı anda bağırdığında gülerek onları onayladım. Odalarına gidip onlara hazırladığım kıyafetleri onlar giyerken ben de evdeki diğer bebeğin yanına giderek tasmasını taktım.

"Su korkunu yenme zamanı miniğim," Karamel yüzümü yalamaya çalıştığında gülerek onu durdurdum. "Yüzümü yalamak yok," tüylerini usulca okşadım. "Akıllı kızım." başındaki kalbin olduğu yere bir öpücük kondurdum ve yerimden kalktım.

Odamın kapısını açarak içeriye girdiğimde Jungkook'un belinin altında bir havlu ile ayakta durup saçlarını kuruttuğunu farkettim. Derin bir nefes alarak vücudunu süzdüğümde sertçe yutkundum.

Sessizce adımlayıp arkasına geçtim ve sırtına minicik bir öpücük kondurdum. Ellerimi beline doladığımda elindeki havluyu bırakarak ellerimi tuttu. "Çocuklar plaja gideceğimizi duyunca çok sevindi," güldüğünü duydum. Omuzlarına birer öpücük kondurdum tekrardan.

"Peki sen mutlu oldun mu?" kıkırdadım. "Tabii ki," kollarım arasından bana dönerek alnını alnıma yasladı. "Çok güzelsin," yanaklarım kızarmaya başladığında beni kalçamdan tutarak havaya kaldırdığında bacaklarımı beline sardım. Sırtımı duvara yaslarken dudağımı emmeye başladığında gülerek öpücüğüne karşılık verdim. Ellerimin arasında saçları akıp giderken nefessiz kaldığımda dudaklarımızı ayırdım.

Tam o sırada kapı çaldığında gözlerimi irileştirerek aşağıya indiğimde Jungkook kıkırdıyordu.

"Girebilirsin bebeğim," kapı aralandığında Minki kapının arasından başını soktu. "Biz hazırlandık babacığım, yedek kıyafet olarak ne alacağımızı bilemedik, sen hazırladın mı?" başımı sallayarak gülümsedim. "Tabii ki hazırladım bebeğim," gülümsedi ve kapıyı kapatarak odadan çıktı.

Karamel kucağımdayken suya girdim. Çocuklar az ötede Jungkook ile oyun oynarken ben Karamel'i suya alıştırmaya çalışıyordum.

Karamel'i belinden kavrayarak suya yerleştirecekken daha suya değmeden kulaç atmaya başladığını farkettiğimde kahkahalarıma engel olamadım. Karamel bana şaşkın şaşkın bakarken gülerek onu suya koydum. Karaya doğru hızlıca yüzmeye başlarken gülerek onu kucağıma aldım ve bizimkilerin yanına gittim. Woojin, Karamel'i gördüğünde heyecanla bağırmaya başladığında kıkırdayarak ona baktım.

"Yüzmeyi biliyor, sadece su korkusu var. Bir yerde okumuştum köpekler doğuştan yüzmeyi biliyorlar ama su korkuları olabiliyor diye," Jungkook Karamel'i kucağımdan alarak çocukları bana bıraktığında gülerek onların saçlarını okşadım.

"Eğleniyor musunuz bakalım miniklerim?" ikisi de başını salladığında gülerek Jungkook'a baktım. Islanmış saçlarıyla harika gözüküyordu.

"Hadi Karamel yapabilirsin!" Woojin, Karamel'e bağırdığında Karamel dönüp Woojin'e baktı. Daha sonra Jungkook onu suya koyduğunda yüzerek bize doğru geldi.

"Çok yoruldum baba," Woojin kollarımın arasına geldiğinde onu sıkıca kucağıma aldım. "Çıkıyoruz şimdi babacığım," saçlarını öptüm. "Minki, sen de kucağıma gelir misin?" Minki başını onaylamazca salladı. "Sığmayız ki babacığım, sen de yoruldun, koluna tutarım ben," tebessüm ettim. "Seni seviyorum bebeğim," gülümseyerek elimi tuttuğunda yavaşça denizden çıkmaya başladık. Jungkook hemen arkamızdan gelirken kalçamda hissettiğin elle dona kaldım. Birkaç saniye sonra Jungkook yüzünde piç gülümsemesiyle önümüze geçerek yürümeye başladı.

fracturas del corazón | yoonkookWhere stories live. Discover now