30-Küçük Bir Sır

300 32 44
                                    

Medya: Tamakawa ve Tsukauchi çok tatlılarr 😢😭💖

3. Şahıs
(1 hafta sonra)

"Hadii dans et benimle!," dedi Nicole. "Öylece oturacak mısın?,"
"Sen baya fazla içtin, otur artık şuraya!," diye Dabi sesini yükseltti.
"Seni aptal!," dedi Nicole. "Tamam, tamam sinirlenme:)" dedi... Aşırı derecede dengesiz yürüyordu ve fazla rahattı. Etrafta insanlar dans ederken Dabi, Nicole'nin kolundan tutmuş oturması için çekiştiriyordu. Nicole koltuğa kendi kendine oturduğunda Dabi'ye baktı ve dudaklarını büzdü.

"Sana bir sır vereyim mi? Sağdece benim ve Tomura'nın bildiği bir sır." dedi Nicole.
"Şuan fena halde sarhoşsun ve ne dediğini bilmiyorsun. Az önce dışarıdan öylece geçen bir rahibeye 'seni kutsaya kutsaya döverim' dedin!," Dabi bunu söylerken gülüyordu. Sinirleri fena halde bozulmuştu.

"Aaa doğru söylemişim be canım, ne var bunda?!," dedi. "Sanırım bunu sana söyleyebilirim..." dedikten sonra şişeyi kafasına dikmek için kaldırdığında Dabi şişeyi kavradı, sert ve gürültüyle masaya koydu.
"Yeter dedim!"
"Aman be! Tamam!" dedi. "Sen beni birliğe getirdiğinde... Ben zaten birlikteydim."
"Ne?"
"Bak, 3 yıl önce büyük bir çatışmanın içine girdim ve... Belimden iki, karnımdan da bir kurşun yedim. İzleri çok net, bak şuralarda," dedikten sonra siyah atletini çıkaracakken Dabi tuttu.
"Tamam inandım!" dedi telaşla. Nicole devam etti.
"Köşeye sıkışmıştım ve umudumu yitirmişken Tomura beni kurtarmıştı. Yaralarımın iyileşmesi için yardım etti. Ama karşılığında benden bir şey istedi. Benim usta bir hırsız olduğumu söyledi ve benden gizli bir üye olmam için elini uzattı. Ona borçluydum ve kabul ettim. Siz hep saldırırken ve ortalığı birbirine katarken ben size dahil olamadım. Gizli bir üyeydim. Ben hırsızım ve çok iyi bilgisayar kullanırım. Meselaa, hani şu orman kampı olayı falan var ya, UA'da olan. Tomura'nın bana 'yerlerini söyle' demesiyle, orada olduklarını buldum ve bunu Tomura'ya ilettim. Nasıl yaptığımı sorgulama! Senin beni birliğe götürmen tamamiyle tesadüf oldu. İşte o zaman ben, birlikte bunca yıl çalıştığım müttefikle yüz yüze tanıştım. Güzeldi be!"
Dabi hiçbir şey söyleyemedi. Nicole, kendisinden bile önce birliğe dahildi ve bu herkesten gizlenmişti. Bir an ihanete uğramış gibi hissetti.

Nicole, Dabi'ye baktı. "Yalnız hissediyorum. Hem de her zaman..." Sonra da birden gözleri doldu. Oturduğu yerden Dabi'yi kendine çekti ve ona o kadar sıkı sarıldı ki Dabi bir an nefes alamadı. Nicole sarıldığında kafasını Dabi'nin göğüsüne bastırdı.
"Acınası durumdayım... Sevgiye muhtaç bir yavru köpek gibiyim, sevgi bana çok yabancı Dabi!," dedi. "Herkese mutlu bir çocukluk yaşadığımı söyledim!" bunu söylerken ağlamaya başladı. "Ama kimseye hiç bir zaman babam olmadığından bahsetmedim. Ansızın bir gece geldiğini, annemi ve kardeşimi öldürdüğünü söylemedim. Benim de aynı bir korkak gibi dolaba saklandığımı ve çığlık atmamak için ağzımı kapattığımı söylemedim. Polisleri aradığımda hiçbir zaman gelmediler. İş işten geçtiğinde, o gece geldiler. Devlet rezilliğini sakladı... Hiçbir şey olmamış gibi davrandılar. AİLEMİN MEZARININ NEREDE OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORUM DABİ!,"

"Hey hey, tamam..." dedi Dabi. Arka arkaya şok yaşıyordu ve böyle bir durumda ne yapacağını bilemedi. Nicole bütün bunları anlattığını sabah olunca büyük ihtimalle unuturdu. Dabi ellerini hıçkırarak ağlayan kızın beline dolayarak sarılmasına karşılık verdi. Anlattığı şeyler çocukluk travmasıydı ve Dabi bu travma olayını çocukken çok yaşamıştı. Sonra biraz geri gitti ve kızın yüzüne baktı. Nicole ne zaman çok içse burnu ve yanakları kıpkırmızı olurdu. Ağladığı için gözleri buğulanmış ve kızarmıştı. Bu gece gerçekten çok güzeldi...
"Herkesin hayatının bir amacı vardır değil mi? Benim hayatımın amacı nedir, biliyor musun?"
"Hayır," dedi Dabi. "Nedir?," şuan Nicole içinden geçen her şeyi söylüyordu. Dabi bunu bozmadı. Etrafta şarkı eşliğinde insanlar coşarken kimse seslerini duymuyordu.
"İyi bir izlenim bırakmak istiyorum. Büyük bir etki bırakıp... Kaybolacağım," dedi. "Nasıl olacağını bilmiyorum. Sesimi duyuracak ve geride hiç bir şey bırakmadan gideceğim. Stain'in ilkesini takip ediyorum ve birlikte olmamın nedeni de bu. Satin artık birlikte değil. Stain için kabul ettiğim bu toplulukta artık yok. Ben neden hâlâ birlikteyim ki?" konu değişmiş olsa da Dabi, Nicole'nin söylediklerine inanamadı. 'Büyük bir etki bırakıp, kaybolmak...' bu da ne demekti? Nicole devam etti. "Duygusal bağlardan korkuyorum. Birine bağlanmaktan da... Kendime 'Nicole' diyorum, bu isim benim için çok şey ifade ediyor. Çünküü bu isim doğmamış kardeşimin ismi... Aile bağlarına çok önem veriyorum. Benim için çok hassas bir konu."

KAIRA  [BNHA]Where stories live. Discover now