17- Gidenler Geri Dönemez!

478 48 65
                                    

3. Şahıs

"Ben önden gidiyorum Dabiş!"
Toga kapıdan hızlıca çıktı.
Dabi arkasından bile bakmadı.
Bu çatlak için üzülürmüyüm? diye sordu kendi kendine. Aslında gerçekten de üzülürdü, onun başından beri birliğin bir üyesiydi ve ona bir şey olmasını istemezdi. Kardeşi gibiydi ve her ne kadar didişiyor olsalar da onun için endişelenirdi.

"Dabi ve Spinner" dedi Nicole onlara bakarak.
"Sizler binanın arka kısmına gidin. Orda kesinlikle birileri vardır. Herkesi yıkın ve arka yolu açın."
Dabi ve Spinner kafasıyla onaylayınca, Nicole devam etti.
"Twice ve Kompres ikiniz sağa gidin. Orada acil çıkış var. Rogue yerimizi öğrendiyse kökümüzü biliyordur. Kaçacağımızı düşünüp kahramanları çıkışa yönlendirmiş olabilir." dedi. Twice ve Kompres başlarıyla onayladılar.

Nicole, Ichika'ya baktı.
"Binada kimse kalmamalı, ben ve sen soldan gidelim. Hadi Ichika!"
Bunu söyledikten sonra elini uzattı. "Hadi, Gel!" Ichika elini tuttu. Gülümsedi. "Tamam."

Tomura, Eiji'nin olduğu yere baktı. Rogue kendini çoğaltmıştı. Sağdece gerçek olan çoğaltabilirdi bu da demekti ki gerçeği şuan Eiji'nin yanındaydı. Tomura eli ile yere dokunacaktı ki:
"Hayır! Şimdi değil!" diye bağırdı Eiji. "Siviller var!" diye ekledi. Bu savaşın arasında hangi insan hâlâ kafede kalır? Kaçın lan! Çıkın dışarı! Sinema izler gibi izleyen üç gence baktı. Aralarından birisi kamerasıyla saniye saniye kayıt altına alıyordu.

Tomura çok hızlı bir şekilde gençerin yanına atıldı ve sanıyler içinde hepsine dokundu. Onlardan geriye sağdece siyah havayla birlikte uçan küller kalmıştı. Eiji, Tomura'ya baktı.
"Ne yaptın sen?!?"
Tomura bunun üzerine omuz silkti ve:
"İyi tarafından bak, dünya üç gerizekalıdan daha kurtuldu..."
Eiji ağızı açık bir şekilde Tomura'ya baktı.

Rogue bütün kopyalarını yok etti ve sağdece kendisi kaldı. Rogue Eiji, Tomura'ya bakarken yumruğu geçirdi. Eiji burnu kanamış bir şekilde yere yapıştı.
'Kötü vurdu, burnum mu kırıldı yoksa bana mı öyle geldi? Umarım kırılmamıştır!' diye içinden geçirdi.

Tomura, Rogue'ye doğru koştu. Sağ elini koşerken yere değdiriyordu. Koşup geçtiği her yer parçalanırken bir anda koşmayı bıraktı ve olduğu yerde yere çömeldi. Sol elini hızlı ve sert bir şekilde yere değdirirken ileri  -Eiji ve Rogue'ye doğru-  çatlaklar oluştu. Rogue sarı bir duman ile ortadan kaybolunca Eiji yere yığılmış hali ile, "Tenko!" diye seslendi. Tomura yerler parçalanınca ve kafe yıkılmak üzereyken son anda Eiji'yi kucağına aldı ve dışarı atıldı.

Rogue oradan uzaklaşmıştı. Onların yeri belliydi. Tatsız bir tanışma olduğu için istemsizce gülümsedi siyah saçlı kadın. Şimdi gideceği yer belliydi. Diğerlerinin yanına, diğer villainlerin yanına gidiyordu. Çatıdan çatıya atlarken düşündü, Ichika denen kız herkes için 'ilk' olarak tanımlanıyordu ve kötülerle birlikte büyümüştü. Hiç bir çocuk kötü değildir, sağdece kararsızdır ve onlara ışık tutacak birine ihtiyaç duyarlar. Her ne kadar karanlığa sürüklenmiş olsa da geç değildi. Daha 4 yaşındaydı ve herkesin dediği 'kana susamış bir canavar' olamazdı. Bir çocuk sadist olamazdı, değil mi?

Bu gün cumartesi ve tatil diye hala yatağında uyuyordu siyah saçlı adam. Tuvalete gitmemiş, su içmek için kalkmamış hatta saate bakmamıştı bile. Odadan içeri Kayama  -Midnight-  girdi.
Elinde bir fincan kahvesi ve kitabı vardı. Hala uyuyan Aizawa'ya baktı. Bu adam tam bir uyuyan güzeldi. İzin versen sonsuza kadar uyurdu.

"ANNEEEEĞĞĞ!" diye ince bir ses geldi alt kattan.
"Kita hâlâ tuvalette! Altıma edicemmmm! Çıkmıyor!"
Kayama hızlı adımlarla indi aşağıya.
"Sessiz ol Eri. Kita ne yapıyorsun tuvalette?"
"SeNcE?" diye içeriden ses geldi.
"Gel Eri" diyerek tuttu küçük kızın elini. "Hadi boyama yapalım." Eri boyama yaparken Kayama da kitap okuyarak kahvesini içiyordu. O anda Kita geldi. Eri, Kita'nın geldiğini görünce boyama yapmayı bıraktı ve zıplaya zıplaya tuvalete koştu.

KAIRA  [BNHA]On viuen les histories. Descobreix ara