Eiji Shigaraki

420 31 53
                                    

Medya: Eiji

Genel Bilgi

Doğum Günü: 20 Mayıs
Burç: Boğa
Cinsiyet: Kadın
Yaş: 29
Boy: 157
Kilo: 60
Kan Grubu: A
Saç Rengi: Beyaz
Göz Rengi: Gökyüzü Mavisi
Tuhaflık: Duygu Manipülasyonu

Görünüm

Eiji albino hastasıdır. Oldukça açık tenli bir kadındır. Beyaz ve uzun saçları vardır. Kaşları hatta kirpikleri bile beyaz. Gökyüzü mavisi iri gözlere sahiptir ve ince bellidir.
Eiji'nin belindeki siyah lekeler oldukça belirgindir. Ensesinin bir kısmından beline kadar gider. Ensesindeki kısmı saçları örttüğü için belli olmaz. Eiji belindeki lekelerden hiç şikayetçi değil çünkü günlük yaşantısına hiç etki etmediği için bunu sorun etmiyor.

Eiji yeteneğini normal sınırının üzerinde kullandığında saçlarının renginin solar ve gözlerininin az da olsa parlar. Bu değişim kalıcı değildir.

Kişilik

Eiji değer verdiği insanlara karşı oldukça kibar ve anlayışlıdır. Nazik ve cömert, insanlara karşı samimi ve güler yüzlüdür.

Eiji duygusal konudan çok güçlü bir kadındır. Özgünlüğü nedeniyle bu konuda başlarda çok sıkıntı çekse de daha sonradan bunu kendine savunma mekanizması olarak geliştirdi. Manevi açıdan hep destek veren tarafta yer almıştır.

Eiji ayrıca çok asi bir kişiliğe sahiptir. Asla yasadışı olmadan, kurallara ve otoriteye meydan okumaya oldukça yatkındır. Adaletsizlik veya eşitsizlik durumunda hiç düşünmeden ve karşısında kim olursa olsun sesini yükselebilir. Aklına koyduğu şeyi yapan ve oldukça da kararlı bir kişiliğe sahip. Aynı zamanda çok dürüst biridir, en azından bir süre önceye kadar...

Tomura ile ilgili cinayet vakalarından sorumluydu. Araştırmanın bir parçası olarak cinayetin işlendiği yerler ve çevresini araştırırken Tomura bulundu ve tutuklandı. Eiji ise hâlâ Tomura'dan sorumluydu. Dosyası oldukça kabarık olan Tomura bir süre daha 'asıl' hapise girmeden önce karakolda tutuldu.

Bu süre içerisinde Eiji ve Tomura ki Tomura her ne kadar çok konuşmasa da Eiji ona sürekli dedektif olduğu için sorular soruyordu. Eiji artık o da neden bilmiyordu ama ne zaman aklı karışık olsa gelip Tomura'ya anlatırdı. Annesini ve babasını kaybettiğinde yine Tomura'nın yanına gelip ağlamıştı.

Tomura'nın asıl hapise nakil edileceği gün, Eiji onu çıkaracağını ve bir suçluya aşık olacağını henüz bilmiyordu.

Alışkanlıkları

Eiji bir şey düşünürken kalemini çiğniyor.

Sevdikleri

Müzik dinlemeyi ve sessiz bir zamanda ayı izlemeyi gerçekten de çok seviyor. Bu kendini çok huzurlu hisettiriyor.

Soğuk yiyecekleri veya içecekleri çok seviyor. Çok çabuk hasta olsa bile, hatta hastayken bile yiyor.

Yetenekleri

Eiji ipucu bulmakta çok iyidir. Bilgi toplama ve dedektiflik becerileri yüksektir.

Odaklanma ve dikkat konusunda oldukça iyidir. Fiziksel becerileri ve hafızası konusunda da çok iyidir. Fiziksel becerileri aldığı karete, judo ve bale derslerinden gelmektedir.

Tuhaflık

Duygu Manipülasyonu: Eiji'nin tuhaflığı ona duyguları manipüle edebilme yeteneği verir. Karşısındaki insanın ve hatta bir hayvanın bile duygularını anlayabilir. Karşısındaki kişi korktuğunda, tedirgin olduğuda veya üzüldüğünde bunu anlayabilir ama eğer bu duyguları değiştiştirmek isterse, değiştireceği duyguyu kendine çeker. Yani birinin acısını durduracaksa, acıyı kendine çeker ve o acıyı tamamiyle hisseder. Duyguyu içine aldıktan sonra, karşısındaki kişiye istediği duyguyu hediye eder.

Aynı zamanda yalanı da anlar. Ayrıca insanların aklından geçen düşüceleri harfi harfine hisseder.

Dezavantajları

Duyguları kendine çektiğinde duygunun yoğunluğu nedeniyle baygınlık, mide bulantısı, halsizlik, ağrılar, burun kanaması veya baş dönmesi gibi durumlarla karşılaşır.

İstatislikleri

Güç : 2/6
Hız : 5/6
Teknik : 5/6
Zeka : 6/6
Kurtarma : 6/6
Hakimiyet: 4/6

Önemsiz Şeyler

> 'Eiji' kelime anlamı 'Ei' Japonca anlamı 'ingiliz'- 'Ji' japonca anlamı 'karakter'.

> Eiji'nin gerçek yani kızıl soy adı; Eiji Suzuki.

>Eiji yarı çinli. Annesi çinlidir ama babası japondur.

> Tomura, Eiji'den 3 yaş daha büyük. Eiji'nin kızı olduğunda 23 yaşındaydı.

>Eiji makyaj yapmaktan nefret ediyor. Bu yüzden evlerinde cilt kremleri ve nemlendiriciler dışında makyaj ürünü bulunmuyor.

>Eiji dedektif mesleğine yeni girdiğinde Tsukauchi Naomasa'dan hoşlanıyordu ama daha sonra tabii ki de Tomura'ya aşık olduğ. Gerçi Naomasa'da ondan hoşlanıyordu daaaaaaaa... Hehehehhehehhehehehehehehe

> Eiji yaşına göre oldukça hatta fazlaşıyla genç görünüyor.

Merhabalaaaaaaar!
Bölümü nasıl buldunuz?

Evvet sonunda Eiji'yi de tanıtabildim. Yaa gelecekteki bölümler hakkında harrika fikirlerim varrr. Hemen yazmak istiyorum. Ancak bu aralar çok sık bölüm atamıyorum, derslerime ağırlık vermiş durumdayım. Ama yeni bölümler hâlâ gelicek.
Umarım anlayış gösterirsiniz^^

Kendinize çok iyi bakın.💙
Lütfen yorumlarınızı ve oylarınızı eksik etmeyin.☆

Sayonara
♡♡♡

KAIRA  [BNHA]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin