19-Son Nokta

375 44 34
                                    

3. Şahıs

  Tomura, Eiji'ye baktı. Her yeri yaralanmıştı. Başından kan bile geliyordu. Yani koskoca binanın altında kalınca ölmemesi mucizeydi... Sanırım.

"Beni hala duyabiliyor musun?" diye sordu Tomura. Az önce kendisine seslenmişken şimdi ise sesi çıkmıyordu. Gözlerini açmasını bekledi. Hala yaşıyor olmalıydı. Yaşamalıydı!

Tomura ayağa kalktı, ileriye baktı. Rogue deden lanet olası kadın onları bırakıp gitmişti. Sağdece bırakıp gitmiş miydi? Diye düşündü Tomura.

Midnigt, kulaklığından gelen yüksek müziğe rağmen, yıkılan kafe binasının sesini duymuştu. Kafe yıkılmadan önce kaçıp kurtulan insanlar kafeye en yakın parkta oturuyorlardı. Kafe Midnight'ın şu anda bulunduğu noktaya yakındı.

Marketin içindeki müşteriler dışarı çıkmış yıkılan binayı görmeye çalışıyorlardı. Midnight da çıktı ve kurtulan insanların oturduğu parka ilerledi. Oradaki parkta oturan bir kadın telefondan polisi aramış korkuyla konuşuyordu. Midnight yanına geldi.
"... şuan parkta oturuyoruz. Evet, evet. Lütfen hemen gelin." dedikten sonra telefonu kapattı ve Midnight'a baktı.
"Ne oldu?" diye sordu Midnigt.
Kadın da yıkılan kafeyi  parmağıyal gösterdi.
"Kafede normal bir şekilde oturuyorduk ki sonra garson ve müşteri kavga etmeye başladılar."

Midnight kafasıyla onayladı.
"Sonra ne oldu?" Kadın devam etti.
"Sonra tam ayırmak için kalkacaktık ki beyaz saçlı bir kadın 'kafeyi boşaltın' diye bağırdı ve biz de bunun normal bir kavga olmadığını anladık ve çıktık."
"Yani?" dedi Midnight. "Kimler vardı? Nasıl görünüyorlardı?"
Kadın bir süre düşündükten sonra cevap verdi.
"Beyaz saçlı ve mavi gözlü bir kadın, neredeyse beyaz renk olan açık mavi saçlı ve kırmızı gözlü bir adam vardı. Ee... Siyah saçlı ve sarı gözlü bir kadın da vardı. Sihirbaz kostümü giymişti, şapkası bile vardı."
"Teşekkür ederim..." dedi Midnight ve oradan ayrıldı.

Bu Kötüler Birliğinden, Tomura Shigaraki olmalıydı. Tamam, artık işin içinde kötüler vardı ve bina yıkılmıştı. Kötüler topluma zarar vermeye kalktıklarında kahamanlar buna göz yumamazdı. Midnight yıkılan binaya doğru ilerlemeye başladı.

Dabi, Spinner ile birlikte yürürken arkadan bir ses geldi.
"Elektriği Edison buldu ama parasını niye biz ödüyoruz?"
Spinner durdu.
"Harbi lo? Biz nie ödüy-"
"Kim söyledi lan bunu?" diye sordu Dabi. Etrafına bakarak. O anda tam önlerinde Mrs. Joke durunca Dabi onu alevleriyle kavuracakken Mrs. Joke konumaya başladı.
"Her şeyi bilen ördeklere ne denir?"

Bu soru üzerine Dabi ve Spinner durdular ve birbirlerine baktılar. Bu nasıl bir soru böyle? Mrs. Joke konuşmaya başlayınca ikisi de ona baktı.
"Blendax!"
Spinner gülmeye başladı ama Dabi suratını ekşitti.
"Iyyy..."

Spinner gülmekten yerlere yatınca Joke'de kahkahalar atıyordu. Spinner yerde gülerken göz yaşlarını sildi.
"Dostum bu çok komik!"
"Berbattı kanka! B*k gibiydi!" Dabi tek kaşını kaldırmış, yerde yatmış bir yandan gülerken bir yandan da ağlayan Spinner'a baktı. Sonra bakışlarını Joke'e çevirdi. Spinner gülmüştü ve bir daha da durduramayacaktı. Tabi kahraman bozuntusunu öldürürse başka.
"Biliyor musun Joke, ucuz espirilerin bana sökmez!"

Aizawa duvar saatine baktı. Nemuri hâlâ gelmemişti. Mutfakta baktı. Kita ve Eri hem bilgisayarda film açmış izliyor hem de yemek yiyorlardı.  Aizawa telefonunu eline aldı.

Kimden: Shota💓
Kime     : Nemuri💜
✅Neden hâlâ gelmedin? Bir şey mi oldu?
(Gönderildi) 16:56

Midnight parçalanmış betonların arasından zorlukla geçiyordu ki Tomura'yı gördü. Ayakta öylece dikiliyordu, çok sessizdi. Hafif esen rüzgarlar saçlarını uçuruyordu. Sessizliği Midnigt'in telefonundan gelen bildirim sesi bozdu. BİİİĞP!

KAIRA  [BNHA]Where stories live. Discover now