Choa Chiya

1.2K 113 30
                                    

Genel Bilgi

Doğum Günü: 7 Ağustos
Burç: Aslan
Cinsiyet: Kız
Yaş: 20
Boy: 166
Kilo: 68
Kan Grubu: B
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi
Tuhaflık: Zehir

Görünüm

Choa kahverengi, düz ve beline kadar uzanan saçlara sahiptir. Kahverengi, iri ve kalın kirpikli gözleri vardır.

Choa'nın omuzlarından, dirseğine kadar olan kısımda ejderha ve yılan dövmeleri vardır. Aynı zamanda belinde kimseye göstermediği dövmeleri var. Vicudundaki dövmelerin her biri Choa için önemli şeyler ifade ediyor.

Genelde giydiği kıyaftetleri ise, havalı olduğunu düşündüğü siyah eldivenlerini giyer. Siyah bir atlet, siyah bir pantalon ve siyah dizlerine ulaşan botlar giyiyor. Evet siyah rengi çok seviyor...

Kişilik

Choa duygularını her ne kadar hissetse de kesinlikle dışa vurmaz. Ayrıca itaatsiz olma, kurlları göz ardı etme ve aşırı derecede dik başlı biri. Kötüler Birliği'ne katılmasının tek nedeni Stain'in olmasıydı. Stain'in ilkesine inanıyor. Bu günde sahte kahramanlık yapan insanların olduğuna inanıyor ve onlara karşı nefret ve tiksinti besliyor. Stain yakalandığında, şimdi bile hâlâ neden kötüler birliğinde olduğunu kendi içinde sorguluyor.

Choa birlikteki diğer müttefiklere karşı sürekli aşağılayıcı, kaba, hoş olmayan hakaretlerle sesleniyor. Aynı şeyi düşman kabul ettiği herkes için yapıyor. Ayrıca çoğu zaman aşırı derecede tembel ve üşengeç davranıyor.

Choa geçmişini silip attığından dolayı yada silmek istediğinden kendine 'Nicole' diye seslenilmesini istiyor. Sevdiği bir isim olduğundan. Gerçek adıyla seslenilmesine çok sinirleniyor.

Alışkanlıklar

Choa her sabah kahve içiyor. Gerçi her fırsatta kahve içiyor. Kessinlikle kahveye bayılıyor.

Sevdikleri

Choa insanların acı çekmesini görmeyi çok seviyor. Bu ona tarifi olmayan bir zevk veriyor. Ama aynı şey hayvanlar için geçerli değil. Hayvanlara kötü davrananlara acımıyor.

Katsudon, sushi ve sıcak soba yemeklerini çok seviyor. Futbol ve video oyunlarını, kitap okumayı, sessizliği de çok sever.

Yetenekleri

Choa inanılmaz derecede dövüş sanatlarında ustadır. Bu onu belki de en tehlikeli yapan şey. En çok aranan azılı suçlulardan biri. Birçok insanı dövüş sanatlarını kullanarak öldürdü.

Choa'nın hafızası çok güçlüdür. Bir kere gördüğü bir şeyi, kişiyi istediği sürece asla unutmaz. Choa çok hızlı bir şekilde düşünebiliyor. Hızlı planlar yapabilir ve bir sonraki adımını dikkatli seçer.

Tuhaflık

Zehir : Choa bütün vicudunu çok tehlikleli bir tür zehir ile donatabilme yeteneği verir. Bu zehire temas eden herhangi bir kişi için hiç iyi olmaz. Bu zehirin ne kadar zehirli olabileceğini ayarlayabilir.

Zehir yeteneği aktive iken vicudunun her yeri jel gibi saydam bir sıvı ile kaplanır. (Evet, evet biraz itici ama olsun...)

Vicudun istediği bir yerini zehir ile kaplayamaz. Yeteneğini aktive ettiğinde bütün vicudunu donatabilir. Yüzünü bile. Bunun için uzun bir süre gaz maskesi takarak yüzünü gizledi.

Yeteneği aktive ettiğinde asla onu yakalamaya çalışma!

Dezavantajlar

Choa yeteneğini çok fazla kullanmaz. Daha çok dövüşmeyi tercih eder. Çünkü yeteneği cildine acayip derecede çok zarar veriyor. Cildini tahriş ediyor. Geçici hoş olmayan yaralar oluşabilir.

İstatislikleri

Güç : 4/6
Hız : 3/6
Teknik : 3/6
Zeka : 6/6
Kurtarma : 1/6
Hakimiyet: 6/6

Önemsiz Şeyler

> Choa en çok köpekleri sever. Zamanında bir köpek besledi, sonra onu kaybedince (ölünce) bir daha hayvan beslemedi. Ama hayvanları seviyor.

> Choa Kötüler Birliğinde en çok Toga ile uğraşıyor.

> Choa milkshake'e bayılıyor.

> Choa çikolataya hayır diyemiyor. Çoğu zaman yaniiiii.

Merhabaaaaaalar!
Bölümü nasıl buldunuz?
Karakteri nasıl buldunuz?
Merak ettiğiniz bir şey olursa yorumlarda belirtebilirsiniz.
Bu arada 200 okuma olmuş. Yiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Çok mutluyuuuuuuuuuuuuum!
Kendinize lütfen iyi bakın!💙
Yorum yazmayı ve oy vermeyi eksik etmeyin lütfen.

Sayonara!
♡♡♡

KAIRA  [BNHA]Where stories live. Discover now