27-~Fedakarlıklar~

290 36 64
                                    

Medya: 💫 Tenko... 💫

Bu bölüm getçekten çok önemli bir bölüm. Yani her şeyin birleştiği o bölüm. Gerçekten bilinmeyen çok önemli bir şeyi öğreneceniz... Hehehheeh

Bu bölümde çooook az manga spoi var...

3. Şahıs

Tomura yukarı çıktığında polis arabalarının ve ambulansların çoktan gelmiş olduğunu gördü. Tomura'yı gören dedektiflerin hepsi, silahları Tomura'ya doğrulttu. Tomura kırmızı koyu gözleriyle Eiji'yi aradı. Onu siyah bir deri koltuğun üzerinde baygın gördü ve bir elinde kelepçe takılıydı. Kelepçenin diğer tarafı duvara monte edilmiş bir demire takılmıştı. Tomura tek hamlede yere dokundu. Etrafında bulunan bütün polisleri parçalara ayırdı. Çatkaklar Eiji'ye tam ulaşacakken durdu. Tomura Eiji'ye doğru ilerlemeye başladı.

Tsukauchi dışarıda jandarmanın yanında duruyordu. Camdan içeri baktığında Tomura'yı gördüğü gibi cebindeki silahını eliyle kavradı. Tomura, Eiji'nin kelepçelerine dokunamadan mermi Tomura'nın kolunu delip geçti. Tomura sakin bir şekilde Tsukauchi'ye baktı, Tskauchi de Tomura'nın koluna baktığında kolunun yenilendiğini gördü. Bir bu eksikti zaten, dedi içinden.

Ichika aniden uyandı. Gözlerini ovaladı. Çok yorgun hissediyordu ve çok berbat. Son iki gündür iğrenç bir ruh hali vardı. Tarif edilemez bir şeydi. Esnedikten sonra, duvar saatine baktı; saat öğleden sonra 3 olmuştu! Ichika bu kadar uyumazdı. Sabahın yedisinde kalkardı. Annesi mi onu uyutmuştu? Yoksa imkanı yoktu bu kadar çok uyumasının. Ichika, mutfağa ilerlerken bir şeyin öttüğünü fark etti. Çok kısık bir sesle bir şey 'biip' sesi çıkarıyordu. Ichika elinde tuttuğu bir bardak suya baktı, kulağını suya yaklaştırdı ama sonra öten şeyin kendi eli olduğunu fark etti. Elini kulağına yaklaştırdı, bileğine baktı. Bileğinde iğne yapılan yerin tam altında kırmızı bir şeyin yanıp söndüğünü gördü.
Bir an başı ağrıdı küçük kızın, hatırlamaya çalıştı.

'Ben çırpınırken, önlüklü biri elinde demir bir şey getirdi. Başka biri, bileğimi sertçe tuttu ve elindeki minik gri şeyi bileğimin üstüne yerleştirdi. O önlüklü kişi demirle, o minin gri şeyi bileğime sapladı ve onun acısıyla çığlık attım,'

Ichika hatırladı ama şuana kadar ötmeyen ve ışık yaymayan şey neden şimdi hem ötüyor, hem de ışık yayıyordu?

Tomura, Tsukauchi'ye aldırış etmeden Eiji'nin kelepçelerini yok etti.
"Ona dokunma!," dedi Tsukauchi.
"Kaşınma," diye, ekledi Tomura.
Tsukauchi karşısındaki kişinin kim olduğunu gayet iyi biliyordu. Endeavor birazdan burada olurdu. O zamana kadar Tomura'yı oyalaması gerekiyordu ve Eiji'den uzak tutması gerekiyordu. Tomura, Eiji'ye baktı. Önce ihanet etmişti, sonra da canını ortaya koyarak bunca şeyi yapmıştı... Neden?

"Daha fazla dokunma ona!," Tsukauchi bunu bağırarak söylemişti.
"Neden?!," dedi Tomura. "İhaneti birlikte mi işlediniz, yoksa-"
"Eiji... Yani o... Kendi kararlarını bile veremiyor!," dedi Tsukauchi.
"Daha neler? Dalga geçecek başka adam mı yok?," dedi Tomura ellerini sıkarak. Karşısındaki adam biraz daha konuşmaya devam ederse paramparça olacaktı.
"Eiji bile şuana kadar yaptığı her şeyi kendisinin yaptığını sanıyor ama öyle değil!," dedi ve devam etti, "Ne yapması gerektiğini ona Puppet söylüyor," Tsukauchi bunları, Tomura'ya söylemek ne kadar doğru bilmiyordu ama...
Tomura, Eiji'ye dikkatli baktı. Saçları hâlâ yumuşaktı, beyazdı, dudakları pembeydi ve hâlâ çok güzel uyuyordu. "Ne demek istiyorsun sen?," dedi Tomura. Çünkü hiç bir b*k anlamamıştı.

Tsukauchi derin bir nefes aldı,
"Kızın... Ichika onu hastanelik ettiğinde, hastanede bütün bilgileri gözden geçirildi. Senden kızı olduğu ve seninle birlikte olduğu, bunlar hepsi açığa çıktı. Bilinen ve ellerinde olan, sana en yakın kişi Eiji'di. Bir yandan tedavi edilirken, bir yandan da kanından, saçından ve hatta tırnağına kadar bütün örnekleri alındı. Sonra da gözleri görmeyen ve insanları aynı bir kukla gibi beyinlerine giren özel bir devlet ajanına teslim edildi. Nasıl yapıyor bilinmiyor ama insanların beyniyle oyuncak gibi oynuyor. Eiji tedavi edildikten sonra taburcu edilmedi, seni ve diğerlerini bulması için gönderildi ama Eiji bunun için gönderildiğini bilmiyordu,"

KAIRA  [BNHA]Where stories live. Discover now