•3•

72 11 4
                                    

Το επόμενο πρωί

ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ

Ε ρε βλακα πρωί πρωί φώναζα στο ξυπνητήρι λες και θα με άκουγε.

"Μικρή ξύπνα πρώτη μέρα στο καινούριο σχολείο σήμερα" είπε ο μπαμπάς μου.

"Σε 20 είμαι έτοιμη" του είπα και άρχισα να ετοιμάζομαι όσο πιο γρήγορα μπορούσα.

"Οκευ το πρωινό είναι έτοιμο και θα σου το φέρουν τα κορίτσια α και ο οδηγός σε περιμένει κάτω"

ΌΠΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΊ ΒΟΗΘΟΊ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΊ ΟΔΗΓΟΊ ΟΜΓ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!

Στο σχολείο -

Κατεβαινοντας από την τεράστια μεγάλη λιμουζίνα πολλά βλέμματα είχαν στραφεί πάνω μου και ένιωθα ότι είχα γίνει κατακόκκινη!

Λιμουζίνα εξωτερικά 👇

Λιμουζίνα εσωτερικά 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Λιμουζίνα εσωτερικά 👇

Με πλησίασε ο Διευθυντής του σχολείου, με καλωσόρισε και μου είπε ότι είναι τεράστια τιμή για το σχολείο να έχουνε την δεσποινίς Lee Solmi στο σχολείο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Με πλησίασε ο Διευθυντής του σχολείου, με καλωσόρισε και μου είπε ότι είναι τεράστια τιμή για το σχολείο να έχουνε την δεσποινίς Lee Solmi στο σχολείο.

"Η τιμή είναι δικιά μου αλλά θα σας παρακαλέσω να με φωνάζετε Lizzie" είπα και εκείνος με κοίταξε απορημένος αλλα μετά κουνισε καταφατικά το κεφάλι του.

άκουγα ψιθύρους, άλλοι με κοιτούσαν με θαυμασμό, άλλοι με ζηλεια. Από όλους ξεχώριζε μια παρέα παιδιών.

ήρθαν και με πλησίασαν. τους χαμογέλασα και ανταπέδωσαν. "Γειαα!! λογικά είσαι καινούρια εδώ;" εγνεψα θετικά "εμείς είμαστε μια παρέα. από εδώ ο hyunjin, ο jisung η κοπέλα του η Sally, o wooyoung και η κοπέλα του ή Katie, o changbin, o Felix, η κοπέλα του ή Jeena, o Chenle και εγω είμαι κοπέλα του Chenle η Zoe. χάρηκα πολύ" μου είπε και μου έδωσε το χέρι της για χειραψία. Αγχώθηκα, πως θα τους μάθω όλους αυτούς. Τους κοιταξα και συστήθηκα" Κι εγώ χάρηκα, είμαι η Lizzie"

𝐀𝐧𝐝 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 "𝐮𝐬"Where stories live. Discover now